Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj měla jsem něco jako máte vy, akorát jsem měla ještě akné. Hodně mi pomohlo zajít ke kožní. Napsala mi dvě věci, líh na to akné ale to ty asi nepotřebuješ, a ještě nějaký jako by,,olejový'' krém ( nevím jméno). Takže doporučuji tam zajít, poradí vám ![]()
Ahoj, chci Vám všem moc poděkovat za rady. Když tak o tom přemýšlím asi vážně dělám nějaké ty chyby v péči. Micelárku večer nesmývám. Jen ráno si obličej opláchnu a tak 2× do týdne si plet čistím foreo kartáčkem. Výběru krému jsem nikdy moc nedala. Prostě nějaký no.
Jinak ta seborea by to klidně být mohla. Mám ty šupinky i podél linie vlasů.
Na kožní se objednám. A uvidím co mi poradí. A asi začnu chodit pravidelně i na kosmetiku.
![]()
Měla jsem také suchou pleť a začala jsem používat krémy od Yves Rocher. Denní i noční péče a opravdu vidím rozdíl. Pleť už není suchá a je taková jiná - lepší. Baví mě kombinovat jejich akce - povedlo se mi tak získat sérum místo za 1500,– za 1,– ![]()
Já mám teda dobrou zkušenost s touto kosmetikou: https://www.ivcelarstvi.cz/…ika-na-plet/ a pak ještě používám masky ty textilní od garnier, ty jsou taky super hydratační ![]()