Zkušenosti s antidepresivy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.4.17 16:18
@luca74 píše:
Já už cekam na účinky různých AD čtyři měsíce :-(

Taky pěkný. Mě dr zvedl dávku na 125 tak uvidim.

• Citovat
  • Upravit
63
15.5.17 11:27

Citalopram - 20 mg

Beru citalopram na úzkost již dva měsíce. Před měsícem mi byl navýšen na 20 mg. Zlepšení cítím, ale ještě se úplně necítím ve své kůži. Může se to ještě zlepšit, nebo bude nutné dávku navýšit či změnit ad? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
15.5.17 12:10
@Lena9999 píše:
Beru citalopram na úzkost již dva měsíce. Před měsícem mi byl navýšen na 20 mg. Zlepšení cítím, ale ještě se úplně necítím ve své kůži. Může se to ještě zlepšit, nebo bude nutné dávku navýšit či změnit ad? :-)

to se nebudeš cítit ve své kůži hned… teprve po několika týdnech začnou učinkouvat, cítíš se nejdřív dlouho otupěle a až časem se to blíží normálu… tedy tak to bylo u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.5.17 12:37

@Lena9999 Můžu jen napsat, jak to bylo u mě. Velaxin na úzkosti. 150mg první měsíc, zlepšení minimální/žádné, druhý měsíc 225mg, zlepšení větší, ale nic převratného, třetí měsíc 300mg a konečně se dostavilo obrovské zlepšení. Podle doktora to bude časem ještě lepší i při stejné dávce. Chce to jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.8.17 17:01

Holky, dnes je mi hrozne blbe, nemuzu stat na nohou, motam se… co si vzit, aby mi bylo lip? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.8.17 20:54

@kelynka ty uz se s tim potykas hrozne dlouho, ze? :? Mas nejakou diagnozu? Pijes dost? Nechybi ti nejake vitaminy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.8.17 23:22

@Lucyanne jj celkem dost dlouho, nekdy je lip, nekdy fakt hur :zed: Piju malo a jestli mi chybi nejaky vitamin to nevim, ale urcite to mam z nervu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.11.17 19:42

Ahojky na co bere AD? Já beru už 2 a půl týdnů. Polrpseni možná je ale ne úplně.. beru sertalin 50 1 x ráno.. Začala jsem to brát protože jsem se necítila sva.. jako kdybych byla někoho jiného.. ;( pořád brečela bez důvodu nic mě nebavilo ž ničeho neměla radost.. snad se to časem srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.17 21:25

Ahoj. Doktor mi předepsal na ocd 300 mg itakemu denne. V letáku je ale maximum denně 200 mg :( Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
9371
27.11.17 22:08
@Anonymní píše:
Ahoj. Doktor mi předepsal na ocd 300 mg itakemu denne. V letáku je ale maximum denně 200 mg :( Je to normální?

Ahoj, me doktor take rikal s jinymi prasky, ze maximum je vyssi nez na letaku. Asi to tedy normalni je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.18 10:25

Zajímavé

Zdravím, docela mě zaujalo hodně příspěvků, kde si pisatelky stěžovaly na silné deprese, ale na AD jim vadila hlavně nemožnost pít alkohol a nemožnost dosáhnout orgasmu. To se na mě nezlobte, ale jestli řešíte orgasmy, tak to s vaší depresí asi nebude tak horký, já jsem v tom stavu rád, že vstanu z postele a povede se mi aspoň vypít trochu čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.6.19 16:49

Má někdo, prosím zkušenost s remood 20mg. antidepresiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.19 16:29

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda vás popadali zlé myšlenky na začátku léčby antidepresiv a zda se to srovnalo? Pořád se mě něco honi hlavou a bojim se abych to v nějaké nepříčetnosti neudělala, myslíte, že to je normální? Beru je teprve týden :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 09:16

TRITTICO PROLONG

Ahoj holky, už 3 měsíce jsem majitelkou úzkostně depresivní poruchy :-(

chodím k psychiatrovi jednou za měsíc, jednou za 14 dní na individuální terapii

• obojí mi určitě výrazně pomáhá

kvůli nespavosti, neklidu, občasným úzkostem a depkám mě doktor postupně navyšoval Trittico až jsme se dostali na dávku 200mg TRITTICO PROLONG
jsem po něm ale totálně oblbá, zapomínám, nesoustředím se!

zapomněla jsem tuhle v metru tašku (naštěstí se našla), nedávno mi vypadnul v obuvi mobil a já odešla - díky bohu jsem se vrátila po minutě a byl tam ještě - ale nikdy předtím bych neodešla bez toho, aniž bych si nezkontrolovala, že mám všechno :zed:

celé dny mám pocit, že mám mozek pomalu,,v mlze,,

na druhou stranu se výrazně zlepšil neklid, úzkosti i depky!

má někdo obdobnou zkušenost? nevím, co dělat, ale asi požádám o mírné snížení dávky panč tohle se fakt nedá, mám pocit, že mám Alzheimera už pomalu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.23 11:52

Antidepresiva

Dobry den, posledni dobou se citim strasne. Zhorsily se mi chronicke zdravotni problemy, jsem takova apaticka nemuzu se na nic soustredit vsechno mi prijde zbytecne, casto myslim na sebevrazdu. Chodim k psychologovi jednou za mesic antidepresiv jsem zkusila vic ale mam pocit ze nic nezabira. Jediny lek ktery mam pocit ze se mnou neco dela je LEXAURIN ale je navykovy a doktorka mi ho napsat nechce. Nevite o nejakem jinem leku kterym by se dal Lexaurin nahradit? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex