Deprese – jako nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
28.12.07 22:02

káčátko - vašut je miláček :huban:
no já hypošku taky nechci!!!taky mi je líto že třeba nemůžu jen tak jít a koupit něco artíkovi,že musím počítat a počítat…ale na druhou stranu - já pocházím z úplně jinak finančně zabezpečené rodiny a nebyla jsem šťastná…
ale holky,budem sázet sportku a vyhrajem!!!kolik tam je teď?62 mega?to by šlo,ne?! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.12.07 22:06

Ahoj holky,
jsem ráda, že jste odhodily zábrany a rozhodly se veřejně podělit se svým trápením. Určitě je dobré vědět, že na to nejste samy. Můžete si navzájem poradit, podpořit se.
Danuš, nevěděla jsem, že se ti to zase zhoršilo. Zítra jsem celý den doma bez chlapa, tak pokud si budeš chtít pokecat, tak napiš na skype, jo? Zavzpomínáme na léto, snad se ti zvedne nálada.

Držím vám palce, aby jste vše s úspěchem zvládly a mohly se znovu začít těšit ze života. Máte krásné zdravé děti a to je sakra důvod pro to žít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356

Tak my hypoteku mame,bo jinak bysme bydleni nevyřešili.Takže mě by s te sportky stačily 2mil.A bylo by po starostech.
Takže taky počitame.Ja se zas děsim jak v lednu poplatim děckam kroužky a posd.To je vždycky pruvan na učtě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493

Já jsem si v:,–(ila jednou a zklamaná že jsem nevyhrála jsem se zařekla, že už do toho nejdu :lol:
No nic odcházím si číst, dostala jsem novou knihu tak mám do 3 aspoň co dělat :lol:
Do mě vždycky večer vstoupí tolik energie, že podezřívám ty malé upíry, že mě absolutně vysávají :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 22:09

Holky kdyžtak mi taky pište na skype, najdete mě pod nickem kakatko, třeba když vám bude blbě tak aspoň pokecáme, jsem většinou připojená celé odpoledne, abych mohla sem tam hnout žlučí áďovi v práci (třeba že mu ukážu jaký máme skvělý obídek) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.12.07 22:13

Sati,jj.Zase se v tom placam.Pokud bude chvilka tak se tiurčitě ozvu.Ale rano musim uklizet a odpolko přijde mamka s babičkou.Ale snad budu mit chvilku pro sebe.

Kačatko,krasne čteni a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 22:13

káčátko hezké počteníčko!!!
dani,mě by taky stačilo málo :lol: :lol: :lol: ale přiznám se,že bych asi chtěla víc,na dovolenou,na zařízení dílny pro ondru a taky bych ráda něco dala dětským domovům…tak mě by stačilo 5… :lol:
dani,peníze se vždycky nějak objeví - je to divný,ale my jsme vždycky dokázali přežít skoro z ničeho a nestrádali jsme..no snad to tak divoký nebude - my musíme platit družstvu,předseda přijde určo na něco co mu musíme zaplatit ihned :twisted: ,pak splatit ségře peníze a pak mamče,do toho půjčky…fuuuuj!!!!zrušit tohle všechno!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 22:15

jj, já pořád říkám, že bych se nejraději přestěhovala na papuu novou guineu a celý den jen pletla rohože........rááááááááááááááj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 22:16

sati,děkujeme!!!!

holky,mě můžete psát na mirandu,icq - nick je stejnej…

věřím že to všechny zvládneme!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.12.07 22:18

Dani, pokud to zítra nestihneš, chlop robi i v neděli celý den, to už se ti snad navštěvy nebudou camrat po baraku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087

tak to já bych šla na formenteru - ostrov vedle ibizy…je tam ráj,čistá voda,špaňelé,omezený počet turistů,přísná ekologie…to je můj sen,zajet si tam…

holky,taky nemůžete někdy přijít na ty správný slova?…pojmenování věcí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294

KACKAKOCKO, to je jedno, vyber, co je fakt sranda :lol:

SATI, díky

My máme úvěr ze stavebka, za rok ho splatíme. Ale teď, jak bude všechno dražší, tak mám strach, jak to utáhneme :cry: . My děláme oba ve státním, takže ač vysokoškoláci, tak s přijmy nic moc. Ale jíst co máme, tak zvládáme. :wink: Jsou na tom lidi hůř.

KACATKO, jak jsem psala, já myslím, že nás vysávají :evil: . Mně je líp vždycky, když je holka ve školce. :roll:

Jdu do pelechu. Třeba bude i nějaké vzrůšo :oops: . Ty prášky, co beru jsou na tohle super. :lol: Vždycky říkám manželovi, že „tó" je nejlepší psychoterapie. Tak mě musí léčit často. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 22:19

Já jsem jednou adamovi místo dej mi pusu řekla HAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 22:21

xyz, já už ani nevím co „tó“ vlastně znamená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.12.07 22:23

Sati,nevim.zaleži do kdy tu bude babča.To je vždycky časově náročne.Ale zas kvuli ni mi to nevadi.I když předpokladam,že v neděli už si snad hodim nohy navrch.

Zorko,co je to „tó“?Už si to nějak nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast