Deprese – jako nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
28.12.07 21:31

A jo, to je síla, co sem čumí lidí! Jen aby to neviděl někdo, kdo vás zná.
Já jsem teda úplně od jiným jménem, snad mě nikdo nepozná…
Ale co si to nechat zamknout? Kdo má depku a bude chtít psát, tak ho přijmeme, ale čumilové by sem nemohli. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 21:35

káčátko - to je blbý :roll:
víš,ale my se nedáme!!!!!!!poslyš,jsi určitě super maminka,porodila jsi dvě určitě krásný a zdravý děti!!!jsi moc šikovná!!!!
a chodíš třebas na plavání nebo na jazyky?chce to vypadnout mezi lidi, nejlépe bez dětí,zajít si na jídlo - v klidu…
ono opravdu bude líp!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 21:35

kackakocka, věř tomu, že bude úplně jiný, já mám dvě holky a každá jak vzhledem tak chováním úplně něco jiného, až si říkám jestli nám rozárku v porodnici taky nevymněnili, zpátky bych ji rozhodně nevrátila :lol: I když teď má své období vzdoru a samozřejmě co dělá kikina to musí i ona, takže celou zimu budu mít nervy nadranc. Probíhá u nás totiž tak, že Kiki jde na týden do školky a pak se obě 3 týdny léčí doma s kašlem a udržte ty tlamy v posteli… Samozřejmě když nejdeme ven tak nejsou unavené a lítají klidně do půlnoci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.12.07 21:37

Kačatko,taky ksem prvně přemyšlela,že zas napišu anonymně,ale ani nevim proč jsem napsala přihlašena.Akorat rušim metřiky,ty mam do oka bijici.
Manžel si uvědomil,že se něco děje,když jsem se v srpnu složila.I toho si teda prvni všiml se slovy je tu b…l a děcka jsou odpoledne v pyžamu.Pak jsem se mu snažila vysvětlit co se děje.Tak pochopil.Aspon trochu.Ale nikdy i pomahat nemusel a ted už ho asi moc nedonutim.
My jsme se přestěhovali jen na druhy konec města a špatně to nesu.
A co se tyče Frydlantu,tam bych se vratila hned.Bylijsme tam letos na dovolene.A byla to nadhera.Hned jsem citila,že jsem doma :lol: .

Pěkny članek o deprsi kdysi napsala Gabinka na BC.

Já jsem blíženec a je mi 28

Taky se bojím,co si pomysli ti,kteří zjisti co prožívam.Ale zas hlavni je o tom i mluvit a řešit to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
28.12.07 21:37

KACKAKOCKO, za chviličku mi bude 32. Jsem kozoroh, ale skoro vodnář. Jsem narozená poslední den kozoroha.
Já děti moc miluju,a le občas bych je potřebovala někde na chvilku udat a odpočinout si.
Holky, víte co je strašné? Já jsem si nejvíc odpočinula, když jsem přišla o to jedno miminko a ležela jsem v nemocnici tři dny. jen jsem spala a spala a spala. A četla a pila kafe. Strašné je, že musí dojít k takové tragédii, aby pak měl člověk pár dní pro sebe.
Chodím jednou týdně na angličtinu,a le to je spíš honička. Zkloubit to s ostatním je náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 21:39

káčátko,takže máš doma nekončící maratón…
no já vždycky když si lehnu a konečně usínám se ozve řev,že musím jít kojit…a nejlepší je,když si ze mě dělá vtípky,…koukne se na prso a začne se chechtat…

zorko - já jsem taky nad tím uvažovala,ale na druhou stranu nevím jestli holky co maj deprese a uvidí ještě uzamčenou diskuzi napíšou…
je to u mě půl na půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
28.12.07 21:41

No jo, máš pravdu. Já jsem to tu taky nejdřív pročetla, než jsem napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 21:42

Kackakocka, na anglinu jsem chodila loni ještě v karviné, to mi malou hlídala mamka, tady nikoho na hlídání nemám a dokonce tady ani anglina v matřském centru není… Jsem ráda když fakt můžu vypadnout na chvíli večer do tesca, ještě že je nonstop :D Kamarádky pořád hledám, v baráku je to samý důchodce, ostatně to asi v 90% Poruby…
Xyz jen je nech nakukovat, třeba se teprve odhodlávají :wink:

Já se nebojím, že to někdo zjistí, když v TV řeknou, že je čím dál víc lidí na antidepresivech, tak spíš nebudu věřit těm co tvrdí, že žádný problém nemají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 21:46

Hele ještě nejsme tak zajímavé jako genitální bradavice, tam lidi koukaj víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 21:48

to je fakt,podívejte se třeba na mýho oblíbence,nádhernýho marka vašuta - taky jí má…

no,u nás nejsou hlídací babičky,tak to řeším čas od času holkou na hlídání - ale to jen fakt občas - abych mohla s ondrou na rande :wink: ale dlouho to nebylo…
co se týče kamarádek - tak já je mám mimo prahu…ještě že existuje net :lol: :lol: :lol:
já se zase na stěhování těším..doufám že mi to hodně pomůže - bydlíme v paneláku s pitomejma lidma a chceme to prodat a pak někam,zřejmě do kostelce nad labem - za utržený penízky dostavět domeček snů…mít psa…no,někdy mi přijde že je to nekonečný a že to vlastně nikdy nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 21:48

káčátko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
28.12.07 21:53

Kacatko, to je dobrý :lol:

Jo, kdo to psal… ty vtipy jooo :lol: Musíme se smát :!

Já taky nemám hlídací babičky. Hledám někoho na hlídání, ale bojím se dát děti někomu cizímu.
Taky mi šíleně chybí randění s manželem. Ach jo.
Nekdy brečím, že už nikdy nebudu mladá, že už budu jen stárnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 21:54

My jsme se přestěhovali teď v srpnu po nekonečných 3 letech, kdy jsme se dohadovali jestli budem v Karviné nebo ve Frýdlantě a nakonec jsem to ukecala na ostravu, protože tady přítel pracuje, tak aby nemusel dojíždět. Jenže on byl teď u kolegy, který si nechal postavit barák, bude prý 30 let splácet 18 tisíc měsíčně a chce příští rok taky barák.
Asi pošlu do cvokárny jeho, v životě bych se neupsala na 30 let, asi bysme nemuseli splácet tolik, protože bysme měli peníze z prodeje našich bytů, ale i tak, už tak mě deptá, že nemůžu holkám nakoupit co bych chtěla, protože máme do června hodně splácení a ještě si odpírat dalších 10-30 let???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.12.07 21:56

kackakocka, k Vašutovi deprese sedí, bez ní by neměl tak krásný trpitelský výraz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.12.07 21:59

tak zorko,speciálně pro tebe:
vyber si téma -
a léta běží
bačovské černý a morbidní humor čuňačinky
terorismus
dětské
dopravní