Děti na návštěvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
12.6.19 16:31
@Lumíkovec píše:
@Janli jojo, to je prototyp liny matky, ktera si radsi sedne a kouka, nez aby vychovavala… pak ji holka v peti letech skace po hlave. Hlavne, ze ma nezavisly mysleni :roll: miluju tyhle trubky :zed:

Nejhorší je, že ona líná není. Ona to myslí smrtelně vážně.

• Citovat
  • Upravit
37131
12.6.19 16:32

Nedovolím, ale mám klidné dítě, když sme na navsteve někde kde mají taky děti, tak si hrajou spolu, zkousi hračky co doma nemá, když sme někde kde děti nemaj, tak většinou sedí u stolu a maluje si, maximálně si vyprosi od hostitelky nějakou dobrotu (pokud není hned na stole) a sedí, když se hodně nudí tak si půjčí mobil na nějakou hru. A musím říct že i děti kamarádek u nás se chovají pěkně, nikdy mi nikdo nehrabal ve skříních, nic nerozbijel, neničil apod. Asi si domů zvu jen slušné lidi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.6.19 16:38

Já osobně se snažím návštěvám s mým synem vyhýbat. Na kafe se sejdu s kámoškou v parku, jdeme na procházku a nebo na hřiště. Je mu rok a půl, leze teď všude po výškách, všechno ho zajímá. Výjimečně navštěvuji kamarádky se stejně starými dětmi, které to mají doma zabezpečené proti nehodám :lol: mám na mysli těm rozbíjecím. Jsme moc líná na to, abych šla k někomu na návštěvu a celou dobu stála malému za zadkem, aby něco nerozbil nebo někam nevlezl. Když přijde někdo k nám, ještě se mi nestalo, aby měl děti nevychované a nebo je dostatečně krotí. Proto si k nám zvu jen ty, kteří už jsou,, prověření". Když jezdíme na návštěvu k ségře, nebo našim, jsou zvyklí, že všechno nebezpečné schovají a nebo dají do výšky. Za což jsme jim neskonale vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
12.6.19 16:50

Děti v tomhle dost krotim nerada bych aby někde něco zničily nebo udělaly nějaký větší nepořádek. K nám chodí chlapa kamarád se synem a to teda jednu dobu bylo něco. Děti jsou děti a hrají si a udělají nepořádek nebo třeba něco vyliji to vůbec neřeším ale syn toho známýho chodil rval za žaluzie, zkoušel malovat na televizi tak pak už jsem ho okrikla já ať toho nechá, jedna věc je vylity pití a druhá že zničí něco drahyho jako třeba televizi, naštěstí stačilo jednou okriknout a už to nikdy nezkusil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.6.19 16:52

Podle mě je problém ten, že si ty maminky neřeknou pravidla mezi sebou, nebo že se tak neznají..
Já když šla ke kamarádce na návštěvu, tak mi říkala, nehrot to, tak křičí běhají, tady neni co rozbít..Myslela všechny děti i svoje.
Když jsem přišla k druhé tak ta to měla nastvené jinak..
Ale co byl ov udovu jsme nezažila nikdy.. Já dkyž mi někde lezlo cizí dítě, tak jsem mile, řekla, - tam ne.. a prostě odvedla. zase jsem neřešila, že maminka někde bokem pije kávu.. Zase si mylsím, že nemusí u všecho asistovat a běhat po bytě..
Jednou jsem okřikla já, potom ona.. Pokud to mezi sebou nemají a jedna zahlédá po druhé- že jedna to hortií a druhá, že je líná, tak asi radšji nemají k sobě chodit na návštěvu..
Jinak ná před příchodem návštěv zamykala ložnici, na stůl dávala plastové věci, a děti mohly děhat a křičet, ale nelezly nikde do skříní a nic nesměly ničit
Je jedna věc mě zaraila, že když jsem dvakrát okřikla syna kamarádky, že se mi nemá věšet na poličku, že to pevně nedrží, tak potřetí i když s nima yla v pokoji kamarádka a já vařila kávu a ráno a řev, tak to okomentovala, že ji máme blbě přimontovanou. Kluk ke 30 kg, žádné promiň a nebo vynadání

Příspěvek upraven 12.06.19 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.6.19 17:46

Asi bych takovou návštěvu upozornila, na to co se mi nelíbí. Pokud by nerespektovali příště bych šla dělat binec k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106151
13.6.19 08:12
@Monchichik píše:
Tak prostě bych nenaznačovala taktně, ale důrazně. Po sedačce by mi taky neskákaly, ničím by neházely. Srovnala bych je sama a byla by to jejich poslední návštěva.

asi tak, nechapu proc nezasahne majitelka bytu, kdyz se k tomu rodic nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová