Děti s vadou srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
17.12.11 19:28

jo a největší rozdíl před operací a po jsem poznala v jídle.
Před tím moc nejedla,byla taková drobounká a po operaci 8o šok už na normálním pokoji snědla celou přesnídávku-což doma měla tak na 3×
a od té doby nepřestala jíst :lol:

Teď měla dva roky a má skoro 13kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
17.12.11 19:31

Paní Alice je opravdu anděl.
Tak hodnou,milou,ochotnou ženskou jsem snad ještě neviděla.Strašně nám pomohla-psychicky.
Je opravdu úžasná a do smrti na ni budu vzpomínat.
Je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
17.12.11 19:32

Jo a o tom Brně nestačím koukat…

My tam byli jen jednou na kontrolu a to se k nám chovali moc hezky,ale malá tam neležela-teda jak to čtu,tak díky bohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.12.11 21:52

Ahoj,

nemám žádný zkušenost, jen chci poupravit - jedná se o vadu atrezie pulmonální arterie - vada je to bohužel kritická, určitě vám vše řekli v Motole. To v žádném případě neomlouvá nevhodné chování lékařů v Brně!

Hodně sil a štěstí

Pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.12.11 14:13
miriskaw píše:
jo a největší rozdíl před operací a po jsem poznala v jídle.
Před tím moc nejedla,byla taková drobounká a po operaci 8o šok už na normálním pokoji snědla celou přesnídávku-což doma měla tak na 3×
a od té doby nepřestala jíst :lol:Teď měla dva roky a má skoro 13kg :mrgreen:

Jsi mi připomněla, jak jsem po operaci nemohla jíst a všecko vyzvracela, až třetí den jsem udržela chlazené hroznové víno - pouštěli mě šestý den po operaci, ale musela jsem sníst celou snídani i oběd a až pak jsem směla domů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
31.12.11 15:56
petit píše:
Ahoj,

nemám žádný zkušenost, jen chci poupravit - jedná se o vadu atrezie pulmonální arterie - vada je to bohužel kritická, určitě vám vše řekli v Motole. To v žádném případě neomlouvá nevhodné chování lékařů v Brně!

Hodně sil a štěstí

Pet

Pet,
ano,kritická je,na netu jsem našla že za posledních 9let operovali 6dětiček s touto vadou,4 z nich žijí. To opravdu není moc,že..v pátek jsme byli na ko v Brně, tentokrát mi řekli,že když přežije operace, tak ho stejně zabije rýma :zed: při odchodu od nich je mi hrozně, je to strašná beznaděj…
A kde jsi vzala informace o této vadě? Slyšela jsi o někom s touto vadou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
2.1.12 19:49

ANONYM MOC MOC DRZIM PESTICKY A POSILAM HLAVNE SILU A ZDRAVICKO. JA PORAD DOUFAM ZE NAS OPERCE MINE A SAMO SE TO ZACELI, MY TOHO MAME JESTE VICE NA SLEDOVANI. OD NAROZENI MA URETEHYDRONEFROZU ZATIM JI JDOU LEDVINKY NA 100% TAK SE NIC NEMUSI DELAT, PAK MA PUPECNI KYLU MALINKOU TAKY SE JI TO MUZE SAMO UPRAVIT, JINAK BY MUSELA NA OPERACI A VSECHNO SE ROZHODNE AZ V PREDSKOLNIM VEKU, TAK SE MODLIM ABY SE ASPON NECO UPRAVILO, JINAK TO BUDE ZAHUL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.2.12 18:13
Renča23 píše:
ANONYM MOC MOC DRZIM PESTICKY A POSILAM HLAVNE SILU A ZDRAVICKO. JA PORAD DOUFAM ZE NAS OPERCE MINE A SAMO SE TO ZACELI, MY TOHO MAME JESTE VICE NA SLEDOVANI. OD NAROZENI MA URETEHYDRONEFROZU ZATIM JI JDOU LEDVINKY NA 100% TAK SE NIC NEMUSI DELAT, PAK MA PUPECNI KYLU MALINKOU TAKY SE JI TO MUZE SAMO UPRAVIT, JINAK BY MUSELA NA OPERACI A VSECHNO SE ROZHODNE AZ V PREDSKOLNIM VEKU, TAK SE MODLIM ABY SE ASPON NECO UPRAVILO, JINAK TO BUDE ZAHUL.

Renatko moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.2.12 18:18

tak už máme po operaci, malý to zvládl skvěle, momentálně jsme v karanténě, a za měsíc frčíme do Motola na kontrolu. teď jezdíme na kardio do zlína, kontrolovat,jestli se mu znovu nedělají výpotky. Zhruba po dvou letech nás to čeká znovu,musí mu měnit tkáně cizího dárce, protože to s ním neporoste. Je to hrůza, jsem cíťa a vidět malého jak trpí :,( kdyby to šlo, měním se s ním…Ale tak žije, to je to nejpodstatnější, viděla jsem děti, co na tom byli hůř..
Moc děkuji všem, co nám drželi pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
6.2.12 18:51

Tak to je super zpráva :dance:

Karanténu jsme si taky užily…My ji měly v srpnu,venku všude maminy s kočárkama a my zavřené…
Vy si užívejte teplíčka :D :hug:

Přeju vám do dalších let moc a moc zdravíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
7.2.12 09:34
anonym30 píše:
tak už máme po operaci, malý to zvládl skvěle, momentálně jsme v karanténě, a za měsíc frčíme do Motola na kontrolu. teď jezdíme na kardio do zlína, kontrolovat,jestli se mu znovu nedělají výpotky. Zhruba po dvou letech nás to čeká znovu,musí mu měnit tkáně cizího dárce, protože to s ním neporoste. Je to hrůza, jsem cíťa a vidět malého jak trpí :,( kdyby to šlo, měním se s ním…Ale tak žije, to je to nejpodstatnější, viděla jsem děti, co na tom byli hůř..
Moc děkuji všem, co nám drželi pěsti :srdce:

To jsem rada, ze uz to ma bobisek za sebou :srdce: :srdce: Prejeme mu hodne zdravicka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.2.12 09:40
byron píše:
Můj syn je po operaci- má velmi závažnou vadu, dospělosti by si neužil a bez operace by měl velmi nekvalitní život v dětství- ted je co se týče srdce ok.Mimochodem dítě s půlkou srdce jsme potkala právě v Motole, dítěti bylo několik let, ale bohužel pořád se musely dělat operace..No nebudu to rozepisovat, bylo to velmi náročné

Měla jsem přímo na pokoji 6ti letou holčičku s půlkou srdce - na pohled normální zdravá holčička. Za sebou 6 operací, před sebou velký neznámo…ale jaká kočka malá to byla a veselá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
7.2.12 10:04

ahojky já sama trpím od necelých 6 ti let dilatovanou kardiomiopatií dokonce mi hrozily i transplantací ale časem se to upravilo tak že jsem jen na lécích a na spodní hranici normálu dnes je mi 18 takže doufám že ti to pomůže aspon jako podpora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.2.12 15:14
miriskaw píše:
Tak to je super zpráva :dance:

Karanténu jsme si taky užily…My ji měly v srpnu,venku všude maminy s kočárkama a my zavřené…
Vy si užívejte teplíčka :D :hug:

Přeju vám do dalších let moc a moc zdravíčka :hug:
:roll: jej tak to jste si užili…no jo, karanténa nám vyšla na největší mrazy, to je fajn ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.2.12 15:14
Renča23 píše:
anonym30 píše:
Moc děkuji všem, co nám drželi pěsti :srdce:
To jsem rada, ze uz to ma bobisek za sebou :srdce: :srdce: Prejeme mu hodne zdravicka!!!
:* :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+