Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maminka290 píše:
Ahoj všem,boužel se musím také přidat,ale nás teprve vše čeká.Málá má defekt srdečního septa,nemám u sebe papíry tak víc nevím,čekáme na Motol co nám řeknou,mám nervy už teď,holky jak jste to zvládly,tleskám
![]()
![]()
U nás to Ellince zjistila mudr.až na 5leté prohlídce,obršok,ale věřím že vše dobře dopadne.Všem moc moc zdravíčka ,zdravím
to se nedivím, ale neboj, dětiček s touto vadou je hodně, a všechny co jsem v Motole viděla to zvládali skvěle
v Motole jsou profíci, užasní, tam vám jistě pomůžou. Dobře to dopadne, věř tomu. I když, myslím že u těchto starších dětiček je to horší, už hodně vnímají,i když brali krev jiným starším dětem, měla jsem slzy na krajíčku,když jsem je slyšela volat o pomoc.. já to protrpěla za všechny, jsem cíťa
no co už…přeju hodně zdravíčka
ať vám to srdíčko šlape jak má
maminka290 píše:
Ahoj všem,boužel se musím také přidat,ale nás teprve vše čeká.Málá má defekt srdečního septa,nemám u sebe papíry tak víc nevím,čekáme na Motol co nám řeknou,mám nervy už teď,holky jak jste to zvládly,tleskám
![]()
![]()
U nás to Ellince zjistila mudr.až na 5leté prohlídce,obršok,ale věřím že vše dobře dopadne.Všem moc moc zdravíčka ,zdravím
Neboj dobře to dopadne ![]()
MAMINKO A JAK VI DR ZE MATE DEFEKT? Nam v porodnici rikali ze ma selest a pak podrobne vysetreni ukazalo ze ma defekt komoroveho septa tak se neboj nemusi to nic znamenat.
Renčo:Také se to ukázalo na podrob.vyšetření nejdřív v Pí,pak Č.B…teď čekáme.Zítra se naše mudr.vrací tak snad už dostanu papíry,nevíte do jaké velikosti defektu se operuje katarizací?Pořád se modlím za to že mi v Motole řeknou že to tak půje…,ale mudr.v Č.B.mi dost naznačil že už ne.Jinak moc děkuji za info Miriskaw a Lucince hodně zdravíčka.Vám všem zdraví, ![]()
Maminko, moc budu drzet pesticky, aby mala nemusela na operaci, ja nevim do kolika mm se to nechava my mame 3mm a operace nas asi nemine kdyz se to samo nezaceli u nas je mala nadeje ze by se to mohlo samo upravit:-)
maminka290 píše:
Renčo:Také se to ukázalo na podrob.vyšetření nejdřív v Pí,pak Č.B…teď čekáme.Zítra se naše mudr.vrací tak snad už dostanu papíry,nevíte do jaké velikosti defektu se operuje katarizací?Pořád se modlím za to že mi v Motole řeknou že to tak půje…,ale mudr.v Č.B.mi dost naznačil že už ne.Jinak moc děkuji za info Miriskaw a Lucince hodně zdravíčka.Vám všem zdraví,
nemáte zač ![]()
Renčo,my máme operaci už jistou teď jen ještě máme dvě možnosti buď katerizačně nebo otevření hrudníku.Což se dozvíme až v Motole.Tfuj tfuj tfuj nám všem
Ahojky
My jsme museli mít otevření hrudníku a mimotělní oběh,ale i když je to „ta horší varianta“ byla jsem klidnější bo mi to připadá,že když to srdíčko mají tak před sebou a vidí ho-líp to zpraví.
Je to samozřejmě hloupost,ale můj laický první dojem byl tenhle.
Miri,asi bych to také tak brala pokud by byla Ellinka malinká a nerozuměla by tomu,ale co hlavně že to lze opravit
,mějte se hezky ![]()
Ahojky maminky,přečetla jsem si tuto diskusi a ráda bych přispěla vlastní zkušeností…Vloni se mi narodil Honzík 07.06.2011 s vroz.srdeč.vadou tzv. Fallot.tetralogie…Tuto vadu diagnostikovali již v těhotenství.Operován byl 8.9.2011 v Praze-Motole…Jsou tam výborní lékaři..
Operace dopadla velmi dobře.Honzík neužívá žádné léky,prospívá,psychomotoricky je o dva měsíce napřed.
Chodím s ním na kontroly k MUDr.Jičínské se kterou jsem moc a moc spokojena. ![]()
tak to je moc dobře že vám všechno dobře dopadlo a že je Honzík zdraví
Pavučinka píše:
Ahojky maminky,přečetla jsem si tuto diskusi a ráda bych přispěla vlastní zkušeností…Vloni se mi narodil Honzík 07.06.2011 s vroz.srdeč.vadou tzv. Fallot.tetralogie…Tuto vadu diagnostikovali již v těhotenství.Operován byl 8.9.2011 v Praze-Motole…Jsou tam výborní lékaři..![]()
![]()
![]()
Operace dopadla velmi dobře.Honzík neužívá žádné léky,prospívá,psychomotoricky je o dva měsíce napřed.
Chodím s ním na kontroly k MUDr.Jičínské se kterou jsem moc a moc spokojena.
Pavučinko
mě doporučil MUDr.Jičínskou pan primář ve Zlíně, jedeme k ní koncem března. Chci se zeptat, ona má v ordinaci echo? nebo vás posílá do nemocnice na Černopolní?
A gratuluji, Honzík je velký šikulka ![]()
Ahojky Anonymko30
Přeji krásnou neděli
MUDr.Jičínská je moc fajn,jenom doporučuji…Vše umí výborně vysvětlit a nakreslí pro představu rodičů…
Ordinuje na Prenatálním-Veveří a nebo na Černopolní..Jinak má v ordinaci veškeré vybavení…
A v Praze jsou opravdoví profesionálové
Ale ten zdravot.personál,myslím sestry tak musím říct,že tedy nic moc
Vyzařuje z těch Pražand taková neochota asi proto,že jsme byli z Brna..