Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
miriskaw píše:
Takže když chodíte do Zlína bydlíte někde poblíž co?
Chtěla jsem napsat at si u svoji kardioložky domluvíte at problémy řešíte přes Motol,ale to je nejspíš pro vás dost daleko.My jsme ze Vsetína a taky když se naší dr nebude něco zdát pošle nás do Brna,ale teda modlím se aby jsme tam nemuseli…
I když byli jsme tam jednou a všichni byli moc milíBydlíme u Uherského Brodu
A pan píp doktor se jmenuje Navrátil, pak je tam takový mladý, nevím příjmení, ale ten nás setřel,když jsme mu šťastní oznámili,že ho v Motole zkusí operovat, tím že na tom není nic pozitivníhoSestry jsou v Brně hodné i na nás, ale chování doktorů
s manžou jsme se shodly, že jsou snad zaujatí proti pražákům, že si malého převzali, a dali mu šanci…i při poslední kontrole se nás dr.PÍP
ptal, co nám tak jako řekli, a s takovou až arogancí se pousmál nad tím,že tam nám dávají šance
Naši malé taky na vadu nepřišli když jsem byla těhu
Teda mě to hlava furt nebere jak se k vám chovají
katula9 píše:
to chodíte k panu primaři Pešákovy ve Zlíně ne a v Brně jezdíte do které nemocnicce já ještě stále jezdím do 4erných polí a tam chodím k paní doktorce Humlové
anonym30 píše:miriskaw píše:
Takže když chodíte do Zlína bydlíte někde poblíž co?
Chtěla jsem napsat at si u svoji kardioložky domluvíte at problémy řešíte přes Motol,ale to je nejspíš pro vás dost daleko.My jsme ze Vsetína a taky když se naší dr nebude něco zdát pošle nás do Brna,ale teda modlím se aby jsme tam nemuseli…
I když byli jsme tam jednou a všichni byli moc milíBydlíme u Uherského Brodu
A pan píp doktor se jmenuje Navrátil, pak je tam takový mladý, nevím příjmení, ale ten nás setřel,když jsme mu šťastní oznámili,že ho v Motole zkusí operovat, tím že na tom není nic pozitivníhoSestry jsou v Brně hodné i na nás, ale chování doktorů
s manžou jsme se shodly, že jsou snad zaujatí proti pražákům, že si malého převzali, a dali mu šanci…i při poslední kontrole se nás dr.PÍP
ptal, co nám tak jako řekli, a s takovou až arogancí se pousmál nad tím,že tam nám dávají šance
Naši malé taky na vadu nepřišli když jsem byla těhu
Teda mě to hlava furt nebere jak se k vám chovají
ne ne taková starší (kolem 55) černovláska určitě se na ni v Brně poptejte až tam příště pojedete u primaře Pešáka je to vždycky na dlouho mě objednává rok dopředu (k němu chodím jednou za rok)ale je to fakt super doktor ikdyž je mu většinou houby rozumět
Anonyme30.. moc mě mrzí se se ti stalo.My jsme prožívali taky hodně těžkou nemoc a mám zkušenost s Brnem,chodili jsme na kontrolu se srdíčkem, byly jsme onkologičtí pacienti..
Mám podobnou zkušenost, kdy velmi netaktně se mnou jednaly až nevhodně.. Byl tam jeden mladý lékař a ten tam koketoval se setřičkou , dělal se sebe asi důležitého a mimochodem se mě zeptal, jaké to je mít dítě na onkologii, když jsem mlčela, tak mě nedal pokoj a pořád vyzvídal, že mám říct, jaké to je, že on to neví, že to nezažil.. NO povídejte jaké to je.....A taky se tvářil, jakoby mi měl malý umřít..
tak to byl s prominutím nějaký idiot já jsem naštěstí toto zažila jen jednou a to nemělo souvislost se srdíčkem když jsem se narodila tak našim řekli že mě mají dát do ústavu že ze mě stejně nic nebude (nevím jak to myslela a ani to vědet nechci ) jenom by mě zajímalo co by ta dotyyčná osoba řekla kdybych jí tam těd došla se ukázat jak se mýlila tohle všechno co se před 18 ti lety stalo vím z vyprávění sama si toani nemůžu pamatovat
hlavne, ze malej je v poradku. Ja byt tebou uz bych zvazovala nejakou stiznost, protoze takhle se proste profesional chovat nemuze. jakmile ma dite nejakou sanci, tak by v ni meli rodice podporovat a pokud ne, tak vsem co nejlepe zprijemnit spolecne chvilky
přesně tak jak jsem už psala skuste se poptat v Brně na tu paní doktorku Humlovou a klidně se na ni zeptej i Pešáka
Paní Humlová je skvělá
![]()
my jsme byli u ní a byla super,všechno v klidu vysvětlovala,měla s malou trpělivost,bo pořád plakala,tišící léky nezabíraly…
Byla prostě super.
S více dr jsem se v Brně nepotkala.
Jen jak jsme byli s malou tam na rentgen a ona měla v sobě dvojitou dávku oblbováku tak tam bylo DOOOOST nepříjemná paní,arogantní,blbě nám vysvětlila jak tam malou držet,děs,ale jinak dobrý
Anonym-vyznám neboj ![]()
já už k ní chodím 5 let dříve jsem chodila k paní doktorce Maškové ale ta už je v důchodu
Ahoj všem,boužel se musím také přidat,ale nás teprve vše čeká.Málá má defekt srdečního septa,nemám u sebe papíry tak víc nevím
,čekáme na Motol co nám řeknou,mám nervy už teď,holky jak jste to zvládly,tleskám
U nás to Ellince zjistila mudr.až na 5leté prohlídce,obršok,ale věřím že vše dobře dopadne.Všem moc moc zdravíčka ,zdravím ![]()
u mě se to zjistilo až v šesti letech mamka se tehdy uplně sesypala a ne že bych se jí divila
holky moc děkuju za tip
na paní doktorku Humlovou se určitě zeptám!!