Děti s vadou srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
17.2.12 21:42
miriskaw píše:
Takže když chodíte do Zlína bydlíte někde poblíž co?
Chtěla jsem napsat at si u svoji kardioložky domluvíte at problémy řešíte přes Motol,ale to je nejspíš pro vás dost daleko.

My jsme ze Vsetína a taky když se naší dr nebude něco zdát pošle nás do Brna,ale teda modlím se aby jsme tam nemuseli…
I když byli jsme tam jednou a všichni byli moc milí :nevim:

Bydlíme u Uherského Brodu :mavam:
A pan píp doktor se jmenuje Navrátil, pak je tam takový mladý, nevím příjmení, ale ten nás setřel,když jsme mu šťastní oznámili,že ho v Motole zkusí operovat, tím že na tom není nic pozitivního :roll: Sestry jsou v Brně hodné i na nás, ale chování doktorů :nevim: s manžou jsme se shodly, že jsou snad zaujatí proti pražákům, že si malého převzali, a dali mu šanci…i při poslední kontrole se nás dr.PÍP :lol: ptal, co nám tak jako řekli, a s takovou až arogancí se pousmál nad tím,že tam nám dávají šance :evil:

Naši malé taky na vadu nepřišli když jsem byla těhu :nevim:

Teda mě to hlava furt nebere jak se k vám chovají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.2.12 21:44

Renčo moc děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.2.12 21:46
katula9 píše:
to chodíte k panu primaři Pešákovy ve Zlíně ne a v Brně jezdíte do které nemocnicce já ještě stále jezdím do 4erných polí a tam chodím k paní doktorce Humlové
:) ano, k primáři Pešákovi, chová se k nám moc hezky,ještě si malého pamatuje, řekl že rozhodoval o tom převozu z porodnice do Brna. A vzal nás hned, i když má v ambulanci objednané pacienty na týdny dopředu :palec: je skvělý! Jezdíme taky do černopolní, paní doktorka Humlová :think: není to taková mladá blondýnka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.2.12 21:48
anonym30 píše:
miriskaw píše:
Takže když chodíte do Zlína bydlíte někde poblíž co?
Chtěla jsem napsat at si u svoji kardioložky domluvíte at problémy řešíte přes Motol,ale to je nejspíš pro vás dost daleko.

My jsme ze Vsetína a taky když se naší dr nebude něco zdát pošle nás do Brna,ale teda modlím se aby jsme tam nemuseli…
I když byli jsme tam jednou a všichni byli moc milí :nevim:

Bydlíme u Uherského Brodu :mavam:
A pan píp doktor se jmenuje Navrátil, pak je tam takový mladý, nevím příjmení, ale ten nás setřel,když jsme mu šťastní oznámili,že ho v Motole zkusí operovat, tím že na tom není nic pozitivního :roll: Sestry jsou v Brně hodné i na nás, ale chování doktorů :nevim: s manžou jsme se shodly, že jsou snad zaujatí proti pražákům, že si malého převzali, a dali mu šanci…i při poslední kontrole se nás dr.PÍP :lol: ptal, co nám tak jako řekli, a s takovou až arogancí se pousmál nad tím,že tam nám dávají šance :evil:

Naši malé taky na vadu nepřišli když jsem byla těhu :nevim:

Teda mě to hlava furt nebere jak se k vám chovají
:oops: teda jak jsem tohle dokázala :D Miris snad se v tom vyznáš :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.12 21:50

pardon Černých polí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.12 21:55

ne ne taková starší (kolem 55) černovláska určitě se na ni v Brně poptejte až tam příště pojedete u primaře Pešáka je to vždycky na dlouho mě objednává rok dopředu (k němu chodím jednou za rok)ale je to fakt super doktor ikdyž je mu většinou houby rozumět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 22:00

Anonyme30.. moc mě mrzí se se ti stalo.My jsme prožívali taky hodně těžkou nemoc a mám zkušenost s Brnem,chodili jsme na kontrolu se srdíčkem, byly jsme onkologičtí pacienti..
Mám podobnou zkušenost, kdy velmi netaktně se mnou jednaly až nevhodně.. Byl tam jeden mladý lékař a ten tam koketoval se setřičkou , dělal se sebe asi důležitého a mimochodem se mě zeptal, jaké to je mít dítě na onkologii, když jsem mlčela, tak mě nedal pokoj a pořád vyzvídal, že mám říct, jaké to je, že on to neví, že to nezažil.. NO povídejte jaké to je.....A taky se tvářil, jakoby mi měl malý umřít..

• Citovat
  • Upravit
1917
17.2.12 22:12

tak to byl s prominutím nějaký idiot já jsem naštěstí toto zažila jen jednou a to nemělo souvislost se srdíčkem když jsem se narodila tak našim řekli že mě mají dát do ústavu že ze mě stejně nic nebude (nevím jak to myslela a ani to vědet nechci ) jenom by mě zajímalo co by ta dotyyčná osoba řekla kdybych jí tam těd došla se ukázat jak se mýlila tohle všechno co se před 18 ti lety stalo vím z vyprávění sama si toani nemůžu pamatovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
17.2.12 22:17

hlavne, ze malej je v poradku. Ja byt tebou uz bych zvazovala nejakou stiznost, protoze takhle se proste profesional chovat nemuze. jakmile ma dite nejakou sanci, tak by v ni meli rodice podporovat a pokud ne, tak vsem co nejlepe zprijemnit spolecne chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.2.12 22:20

přesně tak jak jsem už psala skuste se poptat v Brně na tu paní doktorku Humlovou a klidně se na ni zeptej i Pešáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
18.2.12 11:37

Paní Humlová je skvělá :palec: :palec:
my jsme byli u ní a byla super,všechno v klidu vysvětlovala,měla s malou trpělivost,bo pořád plakala,tišící léky nezabíraly…
Byla prostě super.
S více dr jsem se v Brně nepotkala.
Jen jak jsme byli s malou tam na rentgen a ona měla v sobě dvojitou dávku oblbováku tak tam bylo DOOOOST nepříjemná paní,arogantní,blbě nám vysvětlila jak tam malou držet,děs,ale jinak dobrý

Anonym-vyznám neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.2.12 12:24

já už k ní chodím 5 let dříve jsem chodila k paní doktorce Maškové ale ta už je v důchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.2.12 13:01

Ahoj všem,boužel se musím také přidat,ale nás teprve vše čeká.Málá má defekt srdečního septa,nemám u sebe papíry tak víc nevím :cert: ,čekáme na Motol co nám řeknou,mám nervy už teď,holky jak jste to zvládly,tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk: U nás to Ellince zjistila mudr.až na 5leté prohlídce,obršok,ale věřím že vše dobře dopadne.Všem moc moc zdravíčka ,zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.2.12 13:20

u mě se to zjistilo až v šesti letech mamka se tehdy uplně sesypala a ne že bych se jí divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.12 20:06

holky moc děkuju za tip :hug: na paní doktorku Humlovou se určitě zeptám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí