Děti s vadou srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
26.2.12 11:07

Tak to já mám z Prahy dobrou zkušenost. Až na jednu sestru na kardiu na lůžkovým, ale ta byla zlá na všechny.

Navíc když jsem tam ležela/rodila, tak měli všichni potřebu na vizitě mi pokaždé oznámit, že nejsou rodilý Pražáci - že jsou buď původem z Moravy, nebo že jsou tam jen stáži a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
26.2.12 11:23

Ale budoucí sestřičky,co tam měli praxi byly fajn.. :palec: Kterou jsem vůbec nemusela tak byla blondýna s potetovaným předloktím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.2.12 16:52
Pavučinka píše:
Ale budoucí sestřičky,co tam měli praxi byly fajn.. :palec: Kterou jsem vůbec nemusela tak byla blondýna s potetovaným předloktím :cert:

přesně, ta blondýna měla otřesné chování. Mamince, co byla se mnou na pokoji, od ní chtěla radu, kudy do jídelny, a blondýna jí oznámila ať jde po čuchu 8o to je jednání :zed: A mě řekla ať si dojdu za ní změřit saturace, a když jsem došla na tu jejich „recepci“ tak mě řekla ať počkám, nakupuje na netu :pocitac: mrcha!!Já byla moc spokojena s takovou menší, mladou, měla hnědé vlasy s melírem, tuším Žaneta se jmenovala. Hlídala malého fakt poctivě, i když jedla v kanclu, měla ho v kočáru u sebe. To byla jediná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
26.2.12 19:18
Pavučinka píše:
Ale budoucí sestřičky,co tam měli praxi byly fajn.. :palec: Kterou jsem vůbec nemusela tak byla blondýna s potetovaným předloktím :cert:

tak na tu mám taky vzpomínky nic moc…
ale zase je pravda,že díky ní mi dali sanitku na cestu zpátky a i na první kontrolu po operaci-jinak jsem vůbecnevěděla,že mám na ni nárok :nevim:

Pavučinko o této vadě jsem hodně slyšela.Znám jednu holku,co ji má a je v pořádku :kytka: a to má 3děti
Honzík je krásný-přeju hodně zdravíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.4.12 22:05

Ahojte holky, tak se k Vám přidávám jsem ve 25tt a prckovi zjistili komplexní vadu srdíčka víc můj deníček vše jako zlý sen…kde jsou i napsané diagnosy všech doktorů co nás vyšetřovali..chtěla bych se zeptat zda se najde někdo kdo rodil v Motole..ráda bych věděla jak to vše probíhá..porod a odebraní prcka..byla bych moc ráda za každý komentář či radu..děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
8.4.12 14:07

Ahojky Kamčo,čekám miminko,které dle diagnosy má komplexní vadu srdíčka..s omezenými operač.možnostmi..Nyní jsem ve 34+5tt…Porod bude plánováný na Obilním trhu v Brně a v 38tt…Pod dohledem lékařů… :srdce: Malý bude po porodu přeložen do Dětské nemocnice na kardiologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.4.12 14:41

Pavučinka a nebude náhodou v černých polích pokud jo a dostane se do péče paní doktorky Humlové tak by to bylo super je to víborná doktorka mám s ní osobní zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.4.12 18:15

Ja myslela ze operuji jen v Motole…vysetroval vas mudr.navratil kardiolog s detske nemocnice? Jaky mel na tohle nazor?…zda se muzu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
9.4.12 11:26

Ahojky děvčata… :mavam: Myslím si,že ho tam převezou..Ale ještě vše přesně nevím.. :think: Doktorka říkala,že asi bude po porodu promodrávat…Ano operují v Praze…Já jsem pod dohledem jiného lékaře a to MUDr.Jičínské..Jak u Honzíka tak nyní u nenarozeného mimíska…MUDr.Navrátila bych vůbec nechtěla…Doktorka Jičínská nám vše vysvětlila a nakreslila…Srdíčko zoperují pro jednu komoru,dále zašijí otvor(defekt),který tam má a pak budou našívat jakousi hadičku kvůli okysličování srdíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
9.4.12 11:29

Takhle vypadá Honzík po operaci srdíčka,kterou měl 08.09.2011… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.4.12 11:41

Pavučinko děkuji já myslela, že vás dr.Navrátil vyšetřoval, tak myslím že i takhle máte na navrátila svůj názor..je malý je rozkošný…taky mi v Motole řekli že prcek bude pomodrávat hlavně pusinka…ale myslím že to nebude nic hrozného..:)ale už bych to chtěla mít vše za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
11.4.12 15:11

Ahojky Kamčo… :mavam: On ten MUDr.Navrátil je takový zvláštní…Byla jsem u něho pouze jednou s Honzíkem…Nevím,no…Moc mu nerozumím…Věřím,že to vše dobře dopadne,i když to bude náročné… :srdce: :srdce: :srdce: A co se týče porodu taky doktoři uvažují o indukci jako u mě???? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
11.4.12 15:18

A neuvažovala jsi o tom,že by jsi chodila s miminečkem k jinému kardiologovi..??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
11.4.12 23:57

No zatím nic pořádně nevím…čekám na výsledky s plodové vody, kde budu mít i napsané další postupy a jak se Olomouc spojil s Motolem takže jsem v takové fázi, že netuším nic …a modlím se ať je vše ok..

K MUDr. Navrátilovi: Já u něho byla jen na to aby kardiolog nezávislý na olomouckém kardiologovi potvrdil vadu a nebo vyvrátil..k němu rozhodně už chtít nechci.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
12.4.12 14:53

Ahoj Kamčo… :mavam: Taky jsem byla na amnio a dopadlo dobře :palec: Moc a moc držím palečky aby jsi také měla výsledky z amnia o.k. :srdce: Budu se modlit s tebou aby tobě i miminku vše dobře dopadlo.. :hug: :hug: Ale ty dvě lékařky-kardioložky jsou výborné… :palec: Nikoho lepšího v Brně neznám…A čekáš holčičku nebo chlapečka??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí