Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amys hmm ty můžeš namáčet tak do octa, jako to dělají angláni ![]()
Jinak s atomovkou já to teď mám do pohody. Anežka dostala k Vánocům dvě miminka a kočárek a pro samé mateřské povinnosti teď nic jiného moc nestíhá, takže večer se tu povalují dvě tři hračky, nebo pár kostiček či kreslící tabulka. Prostě pohodička ![]()
@Etcetera78 no tak malej dostal ty dřevěné kostičky a jsou snad všude
vždycky na nějakou šlápnu, bolí to jak čert
a nemluvím o těch věcech na který šlápnu azačnou cosi hrát, to se vždycky leknu jak sviňa ![]()
@catherine100 A nemluvě o hračkách, co jsou pod nánosem dalších hraček
Hele já ty dřevěný kostky normálně vzala, dala do krabice a a uložila. Neměla jsem na to nervy. Teď tu máme akorát lego duplo a vláčky, co se týče stavebnic. Ale povaluje se tu dětké nádobí, plyšáci, a tak. O panenky se tu věčně rvou. A taky o míče. Já z nich jednou padnu. Ale umí být velmi kreativní, už máme počmáraných několik zdí ![]()
Tak jsem dětem dojedla sušenky a brambůrky odložila na jindy a teď jdu chrnět. Mějte se ![]()
Sporák a dřez se smějou, linka uklizená, myčka maká. Předvolební show už bude končit, tak jdu taky spát ![]()
@Amys pošli mi ty brambůrky, já je sním, aby jim to nebylo líto ![]()
Jojo taky vypínám telku a jdu si lehnout a pomazlit se s robátkem, když je chlap v čudu ![]()
dobrou děvčata ![]()
Ahoj holky! Tak jsem objevila nový veb a mimo různých tipů, co a jak, tak tam je i okénko domácnost, kde vpodstatě dělá cosi podobnýho jako rozlítaná dáma. ASchválně nakoukněte. A jak se jinak máte?