Dětská obezita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
12.11.21 15:01
@Lucy75 píše:
@Aneta322009 ahoj, teď jsem se vrátila z práce, tak koukám, jak to včera u vás dopadlo a jak rady zabraly.. Jak to teda celé dcerka vzala? jste obě odhodlané? už jste začly jíst zdravěji?
Je pátek - tak to by bylo fajn zajet na větší nákup a ty zdravé potraviny co jdou si i nakoupit do zásoby (celozrnné těstoviny, tmavá rýže, bílé jogurty, tvarohy, vajíčka, pokud máte rádi tvarůžky - tak vřele doporučuji, mají skvělé hodnoty.. taky mít doma stále čočku (zkuste i oranžovou), fazole, hrách, v mrazáku drůbeží maso a ryby).. taky jsem to teď dotáhla domů ;)jak jsi dopadla s tou dětskou obezitologií? a co prochajda?
se mnou dnes zas šla ta štíhlice :lol: druhá kašle, tak je „strašně nemocná“, tož dostala těstovinový salát s rybou ze školy (vaří jim fakt skvěle zdravě), kaki, dopo. měla ovocný jogurt, banán a mysli s mlíkem.. na večeři mají holky tuňáka s čerstvým celozrnným dalamánkem a cherryny no a jelikož manžel odjel na víkend na chalupu s kámošema, tak si můžu dovolit zítra uvařit jen špenát, vařené vejce a brambor (u něj nám bezmasé obědy neprocházejí..), nám takový oběd chutná.. v neděli asi nějaké kuře+kuskus..
pokud chodíš na fcb, tak by ses měla zařadit do nějaké skupiny, kde se to řeší - o zdravém stylu a vaření je tam spousta skupinek…

no dospělý se může držet tvých rad, dítě by mělo mít sestavený jídelníček přímo na dětské obezitologii a mmch může se i libové hovězí a vepřové, jde jen o úpravu masa a jestli sní 3 g tuku a nebo 6g z masa nehraje žádnou roli a nejhorší jsou jednoduché cukry a tak přestat sladit, pít slazené nápoje, jíst celozrnné pečivo, dostatek zeleniny a ovoce 1-2 kusy denně a hlavně kvalitní bílkovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.21 15:25

@Kacatko1986 v první radě o tom nechtěla ani slyšet, ale postupně jsem ji to začala tak říkat, že i já budu někam chodit atd.. že budeme obě jist stejné jídlo a nebude to dieta jen to bude zdravější a myslím, źe se to nakonec povedlo a dokonce řekla, že teda jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.21 15:27

@Lucy75 ano začínáme jist líp a taky hodně menší porce více zeleniny a dcera to nakonec vzala dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.11.21 15:31

@Lucy75 na internetu jsem si našla, že chtějí zadanku od lékaře takže jsem volala sestřičce, aby mi napsali zadanku do uh a říkala, že určitě a v pondělí se máme zastavit pro ni i s dcerou, aby ji doktor viděl a dal nám tu zadanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116214
19.12.21 19:34

@Aneta322009 tak co, jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.12.21 19:39

@aiwwa zatím super s dcerou chodíme na obezitologii kde je to super, jíme zdravě, cvicime atd…. UŽ VIDÍME I VÝSLEDKY dcera se do toho pustila ještě víc než já a dokonce mě i někdy serve: „ Mami to nebudeš jist!” Teď jsme pekly i nějaké zdrave cukroví, ale musim říct je to pro mne asi těžší než pro ni abych se udržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.12.21 19:45

@Aneta322009 to je super, tak přeju ať se daří hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí