Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Aneta322009 píše:
@zrcadlo do ničeho ji nedonutím ona na žádný pobyt nepůjde, ani k psychologovi už mi děla scény i když jdeme na preventivní prohlídku k doktorovi.
A co ti říká lékařka na prevenci? Je jí to jedno? Moje dcera není taky žádný diblík. Má tak 6-8 kg nadváhu a to má teda „jen“ 50 kg u výšky 154. Doktorka to neustále řeší (někdy i zbytečně netaktně) a já jsem za to vlastně ráda. V prosinci máme dojít na kontrolní odběry aby se vyloučilo onemocnění štítné žlázy atd. Dceři hodně apeluji na zdraví a budoucí možné problémy.
Zkus si s holkou hezky promluvit. Bude opravdu nešťastná a ještě k tomu nemocná. ![]()
@Aneta322009 píše:
@BohunkaP já rozhoduji, ale do auta ji nenaložím 🥴
No promiň, já mám 11 letou, s těžkým ADHD, ale když řeknu, že to tak bude, tak to je. Nebo žádná televize atd.
@Aneta322009 píše:
@brisco doma to nemáme kupuje si to po cestě ze školy
Peníze bere kde?
@berusa.m v únoru 2020 měla 83kg a to jsme byli na prohlídce a nijak moc nám k tomu neřekl jen, že má vysokou váhu
@divine woman nemocná není za necelé dva roky přibrala 20kg
@Aneta322009 píše:
@berusa.m v únoru 2020 měla 83kg a to jsme byli na prohlídce a nijak moc nám k tomu neřekl jen, že má vysokou váhu
I to je hodně. 83 mám já a jsem vyšší a o hooodně starší.
Jaké BMI máš Ty?
@Aneta322009 píše:
@brisco dostává od babiček atd..
Tak zabavit. Babičky jsou slepé?
@Aneta322009 A to nikomu jinému než tobě nevadí, že je tlustá a zadělává si na celoživotní problémy?
@Aneta322009 Opravdu je to dvanáctileté děcko? Břicho má popraskané jako po pěti porodech. Poslat do lázní na odtučňovací pobyt.
Tobě by také prospělo začít vařit jinak, babičkám striktní zákaz peněz.
A kup jí alespoň padnoucí spoďáry.
@Aneta322009 píše:
Zdravím, dcera má 12 let, 169cm a 103kg a už nevím co dál, bojím se, aby to neskončilo vážně. Co si o tom myslíte?
ja myslim, ze vazne je to davno