Dětská zácpa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
3.3.11 22:38

Ahojky maminky, nějak ted nestíhám psát!!! Ale konečně jsem dolouskala nové příspěvky, ikdyž jsem to četla asi na 5×, holky mě moc nenechají!
Jinak my jsme konečně dneska kakali asi po dvou dnech nebo kolik to bylo, a to jen díky tomu, že jsem jí dala čípek, už jsem se nato nemohla koukat!! Byla to veliká hromada! Uvidíme jestli bude zítra pokračování!
Ted nevím kdo přesně se ptal na ten čípek, ale mě dr řekla, že mám dávat celý, že půlka nemá smysl a at se připravím nato, že třeba jeden nebude ani stačit! Naštěstí nám jeden stačí! Vypadá to, že se malá ucpala, jen kvůli tomu, že tatínek byla ted dva dny doma a zapoměl jí dávat laculozu. To je tak, když nikdo nekontroluje! :-) :-) Už jsem pokárala a zase hned nasadila, tak doufám, že se to zase brzy srovná!!!
Jinak velikámská pochvala všem statečným dětičkám, co tlačili!!!
Ještě k lactuloze, nám taky bylo řečeno, že se nemusíme bát, že je to jen vláknina, a není návyková!!!
No nic, budu končit, a jdu spinkat, jsem unavená!Tak přeji krásné bobánky všem a hlavně bez trápení a bolestí!! Maminky držme se!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klodynka
4.3.11 20:18

Ahoj holky!Tak vcera sme se poradne vykakali a dnes kdyz manzel sel pro malou do skolky tak Nikolka si stezovala ze ji boli brisko a pak zvracela a zvracela,nooo hromadu a nastesti hned jak vysedla z auta :wink: Rikala ze meli dnes nejaky karbanatky a ze to nebylo dobry,ale aspon to z nej takhle vyslo :-)

• Citovat
  • Upravit
60
4.3.11 21:45

No to je síla, co jim to dávaj ve školce k jídlu :roll: .
U nás na bobík čekáme, Trošku sem zvýšila dávku duphalaku, ale nic ale stejně dávam jen tak deset ml. Taky už mi říkala že jí bolí bříško, jenže já myslim, že tohle ještě nemůže vědět podle mně jen řiká něco co slyšela. V týdnu zajdem k doktoru ať nám něco poradí jak dál, a možná bych i šla na to gastro, ale všichni ste psali, že to taky k ničemu nevedlo. ale tak pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klodynka
5.3.11 20:39

Ahojky,no tak to nevim co jim to davaj v skolke jist ale celou noc jej bylo spatne i rano jsem jej dala jenom caj a hned zvracela.Pak sme byli na pohotovosti a tam rekli ze je v poradku ze ma pokazenej zaludek :roll: Ale ted uz je ji lepe,tak jsem rada :dance: Tak vam vsem drzim palecky aby to kakani bylo uz v pohode :-)

• Citovat
  • Upravit
60
5.3.11 20:51

Jé chudinka, to měla určitě z toho jídla. No tak hlavně že jí je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klodynka
5.3.11 21:10

Moc dekujem,a preji dobrou noc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
60
5.3.11 21:48

Taky dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
6.3.11 19:15

Ahojky,
jen se hlásím,dnes nás pustiliz JIP-ky. Malá měla opět těžkou laryngitidu. :cry: A navíc jsme tam ještě pochytaly co jsme mohly.
Do toho mi dojela starší dcera s manželem z hor, tak je doma jak po výbuchu. Jak se trochu zvětím,tak si vás dočtu a budu reagovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.3.11 07:21
leonty píše:
Ahojky,
jen se hlásím,dnes nás pustiliz JIP-ky. Malá měla opět těžkou laryngitidu. :cry: A navíc jsme tam ještě pochytaly co jsme mohly.
Do toho mi dojela starší dcera s manželem z hor, tak je doma jak po výbuchu. Jak se trochu zvětím,tak si vás dočtu a budu reagovat. :wink:

Jéjku, tak se hlavně držte a at jste brzo úplně zdraví!!!! Nás ted přepadlo nějaké nachlazení a preventivně jsou obě holky nemocné!! Takže mám taky veselo!! Tak se držte a moc na Vás myslíme!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.3.11 08:51

Leonty, držíme palečky,ať je malá brzy zdravá.To jsou starosti pořád, co? :(

Riška zase nekakal 4 dny…naposledy ve středu.Tak dneska to musímě nějak vyhnat.Zvláštní je, že je celkem v pohodě.I docela veselej,lítá jak drak. Ale zase to bude horor,už to vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.3.11 10:54

Leonty držte se!! Chudák mala to si teda užíváte. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.3.11 11:49

Ahojky holky!
Dlouho jsme tu nebyla, byli jsem u babičky, tak si Maruška užívala zábavy.
Jinak my už (snad) kakáme dobře. :dance: Laktozu dáváme pořád, jen menší dávku a budeme postupně snižovat. Budu se modlit, ať se nic nepokazí.
Přeji vám a vašim dětičkám brzké uzdravení a snadné kakání! A držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.3.11 11:03

Barah,tak to je super,že už to máte v pořádku,že už kaká dobře :)
My budeme mít dneska asi boj.Už je to pátý den,co Ríša nekakal:( Dávala jsem mu ráno i čípek,ale celý ho zase vytlačil ven.Lactulosy jsem mu dala jen v noci v mlíčku 30ml a ráno ještě 15ml a nic…jsem si říkala, že ho prostě „předávkuju“.Zkouším ho třeba 10min držet nad záchodem s pokrčenýma nožičkama,aby neměl možnost to zadržet,ale taky nic.Jen pláče a pláče…
Teď jsem ho dala spát,tak uvidíme, co bude pak.Venku je tak krásně,tak ani nevím jestli jít ven,když se nevykadí,ale asi jo.Aspoń se proběhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.3.11 13:13

Feltf - zkoušeli ste tu pohádku??? Já už sem z toho taky nešťastná a tak sem si včera pročítala znovu všechny rady tady a někdo píše: zkusit pohádku o kakání. Pohádka mi žádná nenapadla, ale zkusila sem jí dát na nočník a hladila sem bříško a říkala budem volat na hovínko, a ťukala sem jí na bříško a říkala hovínko si tam. A řekla sem jí že musí kakat aby sme ho viděli a ona po chvilince skoro bez přemlouvání sama kakala, sice trochu zase řev při tlačení ale, bobek po dvou dnech je velkej úspěch. Nevim jestli to nebyla jen náhoda, ale dnes to zas zkusím.
Takže i děkuju tomu kdo tu psal o tý pohádce. Ale na každýho zabírá něco jinýho na víc Rýša ještě nechodí na nočník, tak je to taky složitý. Tak přeju ať bobík brzy přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.3.11 18:29

Lulis,pohádku úplně ne, ale pořád mu něco vyprávím…snažím se mu to nějak vysvětlit a moc to nezabírá.Zkusím taky to co ty:) Třeba to zabere:)
Dneska se nakonec vykakal…držela jsem ho asi 10min nad záchodem,tak vytlačil dva bobky a pak když jsme byli venku,tak se 2× šíleně po…měl průjem, teda.Tak ta dávka byla opravdu vysoká..tak musíme snížit zase.Takže bych mu měla dávat tak kolem těch 30ml asi…protože míň nezabírá a když jsem mu dala 40ml, tak už měl průjem.Ale jsem ráda, že je to venku…uf :) Po 5ti dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí