Dětská zácpa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
17.3.11 08:37

Já to Marušce dávala i do jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.11 12:04

Barah : tak to je super že to někomu takhle krásně a rychle zabralo, ale jak už píše Feltf, je to všechno co máme vyzkoušený. U nás pohádka jeden den zabrala a druhej den zas ne. Ještě ta kytička je hodně zajímavá…to je novinka.
Feltf: Tak Ríša bude asi opravdu hodně tvrdohlavá hlavinka, když to pořád nejde.

U nás teď velký úspěchy chodíme denně max ob den, ale i tak se snaží přede mnou schovat a nekakat, ale vždycky to nakonec zvládnem. Pomáhá nám Duphalac.Musím vymyslet taky nějakou motivaci, aby sama chtěla a nebále se. Jenže mi ještě nemáme zahojenej zadeček a tak se pořád bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.3.11 12:54

Nám to nepomohlo, paní mi to napsala včera, do staré diskuze, co jsem kdysi založila. Nám pomohl čas. :nevim: Nevím, jak to napsat, prostě se to jednou rozjelo a šlo to už tak dál. :potlesk:
Taky jsme zkoušeli všelicos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
17.3.11 13:16

Barah - maminka to fakt moc hezky napsala. :wink: :kytka:
Je fakt, že jsme taky skoro všechno absolovovaly. Ale jak se budu opakovat- zabral záchod násilím, lactuloza a lepicol.Teď chodí max ob den, bez žádných scén (teda minulý týden říkala, že ji bolí zadeček,ale v poho) a je to už u nás přirozený jev! :dance:
Jenže každé dítě je jiné a u každého to probíhá jinak. :-(
Feltf - chudáček!! :cry: To je fakt psycho! A dávala jsi čípek? Ať to tak dlouho nedrží.Jájsem neli dávala 4 den a trochu ji to odšpuntovalo, ale bylo to s křikem na celý den. :-(
Lulis - nám na ten bolavý a natrhlý zadeček pomohla mast a čípky Faktu!

Moc mě mrzí, že vás to pořád trápí! Přeji vám pevné nervy a hlavně plné záchoy!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.11 13:30

Barah. jo jo je dobře žes nám to sem přepsala, protože všechno se musí zkusit.Některý děti sou holt rozumější.
Leonty děkuju za ten název tý mastičky už si to tu psala a já sem si to opsala, ale mamka mi zas přinesla z lékárny něco jinýho. Skočim si pro to co píšeš, protože dokud se jí ta prdka nezahojí asi se bude pořád bát.
Ale i tak u nás je to mnohm lepší než dřív.

tak držíme všem palečky ať jde kakání samo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
17.3.11 18:41

Lulis - jak jsem psala, tak si myslím, že jsou lepší ty čípky :think: Protože u té mastičky jsem neodhadla kolik jsem jí toho do té prcky dala.:-(
tak jsem jí dala 1× denně čípek (i přes protesty) a ještě mastila tou mastičkou. ;-)
Kolik má malá roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
felt
17.3.11 18:50

Ahoj holky…tak jsem tady po celodenních útrapách.Dneska jsme skončili v nemocnici..ale naštěstí jen na ambulanci a na chirurgii,nenechali si nás tam.Doktorka nás tam poslala,že 6 dní je fakt už mazec.Tak malého prohlídli na chíře a pak nás poslali na klistýr…Takže hovínko je venku,ale nic to neřeší.
Doktor na chirurgii mi řekl,že tu Lactulosu mu dávat nemám..že je to všechno o stravě a o přístupu rodičů a vlastně všichni tam ze mě udělali dobrýho debila :)No…
Tak teď už vůbec nevím co mám dělat…

• Citovat
  • Upravit
235
17.3.11 18:51

nějak špatně jsem se přihlásila,tak mě to tam nezobrazilo profil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.3.11 20:25

Leonty: Nelince je 19 měsíců, a problémy s tim máme už od mimina ale v poslední době jsem vypozoravala, to že je to spíš psychycký. Ani sem netušila, že to fakt ekzistuje až když sem to vyslovila nahlas tak najednou jsem zjistila, že to tak fakt je. A pak sem našla vás tady.

Feltf: ježiš tak to mi je moc líto. No a co zase že tu laktulozu ne??? A co jinýho?? U nás jídelníček fakt nezabral a to už dlouhodobě denně jí švestkovej kompot, hrušky, vločky dávam snad do všeho a přidávam oliv. olej a až ten duphalac ná to pomoh změkčit bobek. Tak ať udělaj něco co mu pomůže, když sou tak chytrý. Nic si z toho nedělej to se asi doktor blbě vyspal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.3.11 08:04

Děkuju, Lulis.A pak si vyber..každý doktor ti řekne něco jiného.S tou lactulosou fakt nevím.Řekl mi to chirurg,ale před tím jsem se o tom bavila přímo s doktorkou z gastro poradny,tak budu věřit jí.Nebudu jí vysazovat,bojím se.Akorát mu koupím ještě tu lactulosu a vlákninu a pokusím se do něj cpát ovoce…které mi teda nechce jíst.Ono se to každému hrozně dobře říká ( myslím ty doktory)..dávejte tohle a tohle..ale jak mám donutit tak malé dítě,aby to jedlo? Hlavně jak mě upozorňovali,nedávat sladké..všichni…jak debila :) Tak vím asi,ne,když už s tím bojujeme půl roku.
Jsem z toho fakt otrávená.Už nevím co dělat dál.Včera klistýr a co bude dál..za 3 dny to bude stejný.Už dneska zase posedává od rána..asi mi z toho brzy cvakne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.3.11 09:36

Zdravím maminky!!! Dlouho jsem tu nebyla a tak se snažím rychle přečíst co tu přibilo, jenže mě není ještě moc dobře, tak to časem snad doženu. Néjen že u té starší řeším zácpu, ale ted už více jak týden u té mladší cácorky řeším průjem, už zhubla půl kila, snad se nám to konečně podařilo alespom zmírnit, strácí se nám před očima!! Ale to sem nepatří.
Ta starší se konečně po pár dnech vykakala, ikdyž s velikou pomocí!! Uvidíme jak bude dneska pokračovat!! Já se ještě také dolečuji, nemám ted moc energie jí honit na nočník, tak to musí zastat manžel! Lehli jsme všichni, asi ta viróza co dostala i Gábinka, jí v kakaání moc nepomohla. Zkusili jsme zvýšit zase lactulozu a uvidíme, snad to zase rozjedeme!! Tak já jdu zase odpočívat!! Všem přeji pevné nervy a zase se brzy zastavím kouknout na novinky!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.3.11 11:22

Feltf: já sem ten duphalac podle návodu chtěla taky vysadit po 14 dnech, ale hned jak sem jí o pár kapek snížila dávku tak se zas nevykakala. Ale když jí dávám denně lžičku tak kaká dobře. Tak možná jestli vám to ty doktoři neřekli pro to že mu to nefunguje??? Že by to chtělo možná hledat něco jinýho?? Píšeš, že malej nejí ovoce. Nelinka tomu taky moc nedá, ale když jí to nastrouham na jemno tak to sní, tak teď denně dávam hrušku nebo švestk. kompot.Zkus jabka a hrušky strouhat??jestli už to teda tak nedělaš :roll:
Gábinko : tak já myslela že u vás už je uplnej klid a ono ne, no tak to je Gábinka asi rekordmanka v nekakání.
tak se všichni držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.3.11 11:33

Ahoj Gabinko…to je šílený…průjem,zácpa..to si člověk může fakt vybrat, z čeho se zblázní.Hlavně ať je malé brzy líp a kakání se zase spraví.Ach jo..

Lulis,on mi to ten doktor myslel tak,že by mu to prostě nedával vůbec,že je to nesmysl.Že lactulosa nic nevyřeší.Já nevím,no…myslím si o tom své.Myslím,že pokud mu můžu pomoct to hovínko alespoň změkčit,tak proč ne.I když nám to moc nezabírá stejně :)
Dneska zatím kakal,ale asi je to následek toho včerejšáho klizma.Uvidíme co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.3.11 11:39

To je fakt těžký…když každej doktor řiká něco jinýho, ale nám to pomáhá změkčit a asi jí to i donutí, že to nezadrží. Tak třeba se mu po tom klistýru bude kakat líp. Když už dnes hned kakal, možná z něj dostali ten špunt, no uvidíš. Kdyby jim to šlo vysvětlit..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.3.11 11:41

Feltf: a ještě mě napadlo zkusit jinou značku tý laktulozy??? Nebo už ste mněli taky různý??? Že třeba hodně lidí tu píše že Duphalac nic a jiná laktuloza zabrala, tak každýmu holt funguje něco jinýho?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí