Dieta - plavání a snídaně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anetka K.
13.2.11 16:48
Monny89 píše:
Laaja píše:
Ahoj,
no nejlepší je nalačno, ale na hubnutí je vážně lepší běh a nejlépe si po doběhnutí nebo mezi ještě zacvičit. Pár kliků a sklapovaček.
Plavání je fajn, ale na to hubnutí to asi nebude kdoví jaké. to bys musela plavat jako ďas. :mrgreen:
Presne tak :palec:
gabi.design píše:
Plavání je skvělé na utvoření svalové hmoty, ale souhlasím s holkama, že tam se právě nehubne. Naopak. Přeměnou tukové na svalovou hmotu ještě nějaké kilo získáš, protože sval je těžší než tuk. Tak aby jsi nebyla zklamaná. Aby se plaváním hublo, musela bys denně plavat min. bez přestávky 30 minut a to málokdo dá, pokud není trénovaný plavec.

Vyzkouším a pokud to nepůjde přejdu na něco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
13.2.11 16:50
BaraF píše:
Plavat určitě najezená. Ve sportovních bazénech je voda tak 27-28 st. teplá (studená), po ranním probrání když se pořádně nenapiješ a nedáš si nějaký rychlý zdroj energie (já dávám dcerám před ranním tréninkem musli tyčky, balené buchty, plněné croissanty atd.) tak ti bude zima a riskuješ nekontrolovatelný svalový třes a křeče.
Ale jinak plavčo po ránu proč ne. V autě do sebe hoď kus něčeho sladkého, pořádně se napij, pak ve vodě dost zostra tak 500m až 1km, pak vyplavat, protáhnout, zacvičit si. Pak teplá sprcha nebo vířivka, převlíct, napít…super začátek dne.

Určitě vyzkouším, chci zbuhnout, tak snad mi to pujde

• Citovat
  • Upravit
36544
13.2.11 16:56

Nu prave jak pise Gabi - sice mozna zhubnes, jako, ze budes vypadat hubenejsi, ale na vaze to bude vyssi cislo, protoze svaly jsou o 70% tezsi nez tuky, tak aby ses nelekla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.2.11 17:08

Ahoj, plavání má smysl na hubnutí pokud je voda teplá. Jinak nutí tělo k ukládání tuků, aby neprochládalo. Samozřejmě, pokud budeš plavat obří kilometrové nálože a jíst nebudeš, tak taky zhubneš, ale tahle cesta určitě není tvůj cíl.

Lepší je si ráno dát svižnou procházku, kolo, in-liny nebo indiánský běh, orbitrek, rotoped, stepper, tak 45-60min a dodržovat optimální tepovku. Na nastartování je doporučováno se určitě napít (džus, ovocný čaj, ne černý, kávu, colu) a sníst něco, co tě nastartuje (když jsem chodila cvičit ráno, jedla jsem dle trenéra 2pol.lžíce vloček s medem a jogurtem nebo s jablkem), po pohybu jsem se protahovala a pak klasická snídaně. Chodily jsme do fitka 6× v týdnu a trenér nás vyhnal. Max 2dny po sobě a 1den odpočívat nebo 3dny po sobě a 2dny odpočívat. A nejlíp střídat druh pohybu a ve dnech odpočinku jen lehkou procházku nebo relax projížďku na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.2.11 17:59
Monny89 píše:
Nu prave jak pise Gabi - sice mozna zhubnes, jako, ze budes vypadat hubenejsi, ale na vaze to bude vyssi cislo, protoze svaly jsou o 70% tezsi nez tuky, tak aby ses nelekla.. :lol:

Vyzkouším a uvidím, chci zhubnout a né nabrat svaly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
13.2.11 18:03
Háta_x píše:
Ahoj, plavání má smysl na hubnutí pokud je voda teplá. Jinak nutí tělo k ukládání tuků, aby neprochládalo. Samozřejmě, pokud budeš plavat obří kilometrové nálože a jíst nebudeš, tak taky zhubneš, ale tahle cesta určitě není tvůj cíl.Lepší je si ráno dát svižnou procházku, kolo, in-liny nebo indiánský běh, orbitrek, rotoped, stepper, tak 45-60min a dodržovat optimální tepovku. Na nastartování je doporučováno se určitě napít (džus, ovocný čaj, ne černý, kávu, colu) a sníst něco, co tě nastartuje (když jsem chodila cvičit ráno, jedla jsem dle trenéra 2pol.lžíce vloček s medem a jogurtem nebo s jablkem), po pohybu jsem se protahovala a pak klasická snídaně. Chodily jsme do fitka 6× v týdnu a trenér nás vyhnal. Max 2dny po sobě a 1den odpočívat nebo 3dny po sobě a 2dny odpočívat. A nejlíp střídat druh pohybu a ve dnech odpočinku jen lehkou procházku nebo relax projížďku na kole.

Děkuji za radu, budu se tím řídit.
Držela jsi u toho dietu?

• Citovat
  • Upravit
7576
13.2.11 18:38

Dietu v pravém slova smyslu nikdy, neměla jsem problémy s váhou. Ale mám problém s trávením, takže jsem zvyklá jíst přirozeně zdravě a měla jsem potíže s pohybovým aparátem a trenér mě dal dopořádku. Proto jsem viděla, že to skutečně funguje - tělo ze štíhlého, ale ochablého, nikdy necvičícího, nabylo prima tvarů a zpevnilo se celé. Aniž bych se nadřela a byla hlady. Neznám, co je bolení zad a ještě je sport droga, už dost let :pankac:

Anetka K. píše:
Držela jsi u toho dietu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 18:46
Háta_x píše:
Neznám, co je bolení zad a ještě je sport droga, už dost let :pankac:
Anetka K. píše:
Držela jsi u toho dietu?

To ja mam prave boleni zad ze sportu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.2.11 18:55

Buď si děláš srandu :mrgreen: nebo cvičíš špatně :cert: Nejlepší je najmout si dobrýho a pěknýho trenéra, to je motivace jak hrom :pankac: :pankac: :lol:

Monny89 píše:
Háta_x píše:
Anetka K. píše:
Držela jsi u toho dietu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 22:25
Háta_x píše:
Buď si děláš srandu :mrgreen: nebo cvičíš špatně :cert: Nejlepší je najmout si dobrýho a pěknýho trenéra, to je motivace jak hrom :pankac: :pankac: :lol:
Monny89 píše:
Háta_x píše:
Anetka K. píše:
Držela jsi u toho dietu?

nene, ja jsem hrala zavodne 15let tenis vis, a jsem pravacka, takze prava strana tela silnejsi nez leva, timpadem skolioza jak blazen…
A jako byvala vrcholova sportovkyne vim, jak se cvici a posiluje, ale hold se mi ty zada znicily driv, nez se s tim dalo cokoliv delat… :roll:
Ja jsem sama trenerka, takze vim co a jak, tak se na to po porodu vrhnu :pankac:
Ale ty zada jsou spatny nu, vyhrozovali mi tema sroubama do zad.. :zed:
Plus mam propadly dva obratle dole v krizi.. a to nejde ani masazi napravit.. hold uz to tak mam.. a ver mi ze jsem chodila kazdy den na masaze a rehabky, posilovala na vyvazeni svalove hmoty na obou polovinach tela, ale nepomohlo nic.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.2.11 22:53

Ty jo, Mony, klasika u tenistů a dalších sportovců s jednostranným zatížením. Přeju, ať se zadaří a ať je to brzy snesitelné. :huban: O tvůj elán nemám obavu, ty jsi zvyklá na makačku a dril :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.2.11 22:56
Háta_x píše:
Ty jo, Mony, klasika u tenistů a dalších sportovců s jednostranným zatížením. Přeju, ať se zadaří a ať je to brzy snesitelné. :huban: O tvůj elán nemám obavu, ty jsi zvyklá na makačku a dril :palec: :pankac:

Presne tak, takze neboj, nemam ty zada spatny, ze spatneho cviceni :mrgreen: Hold kdyz se dela tenhle sport od malicka, tak se tomu da tezce predejit… :nevim:

Dekuju.. :hug: doufam, ze po porodu nebudu nejak extra dlouho nemohouci, chci hned zacit makat, abych se vratila „do formy“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.2.11 23:10

To dáš :palec: Jen bacha na kyselinu mléčnou v MM, přechází tam sviňucha, brzdí laktaci a způsobuje prdíky mimča. Já začala jen tak zlehka na in-liny s kočárkem asi měsíc po porodu, ale jen pár km a postupě jsem přidávala. Pak už i kolo s vozíkem :mrgreen: A to jsem si říkala, jak budu zdechlá, když jsem za celý těhu nezvedla ani tašku s nákupem.

Monny89 píše:
Háta_x píše:
Ty jo, Mony, klasika u tenistů a dalších sportovců s jednostranným zatížením. Přeju, ať se zadaří a ať je to brzy snesitelné. :huban: O tvůj elán nemám obavu, ty jsi zvyklá na makačku a dril :palec: :pankac:

Presne tak, takze neboj, nemam ty zada spatny, ze spatneho cviceni :mrgreen: Hold kdyz se dela tenhle sport od malicka, tak se tomu da tezce predejit… :nevim:

Dekuju.. :hug: doufam, ze po porodu nebudu nejak extra dlouho nemohouci, chci hned zacit makat, abych se vratila „do formy“ :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 10:31

Hata - taky jsem premyslela nad tema in-linama, ale nevim jestli bych nemela strach :roll: abych nespadla, nezasekl se mi tam kaminek v koleckach atd…
Ale asi zacnu napred doma tim kojenim a litanim po byte, kdyz k tomu pridam nevyspani, tak to pujde rychle… :mrgreen:
Potom plavani, na zpevneni trosku, a na uvolneni tech zad, pak posilovani doma, co budu schopna :roll: A pak az budu moc naplno, tak zacnu zase trenovat a chci chodit tancovat zumbu, skvele se u toho zformuje telo :palec:

No, uvidime, jak se to vsechno vyvine, jak dlouho budu kojit atd… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 11:31

Mony, kojení je absolutně nej, tedy pokud se nebudeš cpát bůčkem, salámy a tak :mrgreen: Sežeru -doslova- za týden i 8 tabulek čokolád a ani deko nahoru (dolu nic nechci). Takže za mě pohyb proti bolavým zádům (mimi se fakt pronese) a kila vykojíš, není třeba se mordovat sportem moc. :pankac:

Monny89 píše:
Hata - taky jsem premyslela nad tema in-linama, ale nevim jestli bych nemela strach :roll: abych nespadla, nezasekl se mi tam kaminek v koleckach atd…
Ale asi zacnu napred doma tim kojenim a litanim po byte, kdyz k tomu pridam nevyspani, tak to pujde rychle… :mrgreen:
Potom plavani, na zpevneni trosku, a na uvolneni tech zad, pak posilovani doma, co budu schopna :roll: A pak az budu moc naplno, tak zacnu zase trenovat a chci chodit tancovat zumbu, skvele se u toho zformuje telo :palec:No, uvidime, jak se to vsechno vyvine, jak dlouho budu kojit atd… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková