Dieta Guareta, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
3.1.14 22:01

Dekuji :) uvazuji o ni. tak jsem se chtela poptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 22:05

Nevím, už byla u nějakých lékařů, zda není problém v trávící soustavě, ale to v půli „terapie“ vzdala. nejhorší je že si tak připadá normální (a snad i krásná)a všichni se mě v okolí ptají co s ní dělám že je taková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 22:13

@kispoluj :? Tohle je psychicka nemoc, s tim myslim leda k psychologovi, nebo nevim :? Nemam s tim zkusenost ale urcite zkouset a zkouset…zkus ji ukazat fotky podobne jeji vaze jak jsou na tom treba spatne nebo neco…ale jinak uz nevim :? Nejlip asi psycholog ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 22:24

Ok, budu na tom dále pracovat, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 22:34

@kispoluj Nemas zac ;) Preji aby se manzelka uzdravila :kytka: :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.1.14 23:42

@kispoluj zkuste se obrátit na sdružení Annabell - je pro lidi trpící poruchami příjmu potravy, především mentální anorexií, a jejich blízké. Pracují tam psychologové a terapeuti školení právě v tomto, mohou poradit, jak s ní mluvit, jak zjistit, zda se jedná o poruchu a o jakou.
jinak jestli jí jen pečivo a přílohy, tak by byla podvyživená, i kdyby vážila dvakrát tolik- protože jí určitě chybí bílkoviny a stpové prvky, o vitamínech a vláknině nemluvě.. Tělo má nemocné pravděpodobně, ale psychiku téměř jistě- podle toho, jak to popisujete. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.1.14 14:19

Děkuji za tip, podívám se na stránky Annabell, či zkusím najít ještě jiné. Jen taková perlička, dnes ráno se žena prohlížela a konstatovala, že má moc tuku na břise a je třeba s tím něco dělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.1.14 22:56

@kispoluj hmm.. jediné, co se s tím dá dělat, je, dostat ji co nejdřív k dobrému psychologovi/psychiatrovi - hlavně takovému, který se na PPP specializuje.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.1.15 18:10

Pokud by jste někdo měl zájem, mám výrobky této diety, objednala jsem si je a zjistila jsem že jsem těhule a ted to nemužu, nechám za dobrou cenu, více info do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.4.15 11:00

@lluucckkaa25 mate jeste na prodej dietní plan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.15 14:54
@kispoluj píše:
Nevím, už byla u nějakých lékařů, zda není problém v trávící soustavě, ale to v půli „terapie“ vzdala. nejhorší je že si tak připadá normální (a snad i krásná)a všichni se mě v okolí ptají co s ní dělám že je taková?

a nemůže to být třeba Vámi? Třeba z Vás cítí přílišnou pozornost na ní a tlak na její změnu. možná že chce abyste se přestal zabývat jí a začal se starat sám o sebe. pak se pravděpodobně začne měnit i ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.20 18:03

Ahoj..
Je tu ještě někdo kdo by se podělil o zkušenosti..??
Nebo někdo kdo by do toho šel a navzájem bychom se podpořili..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková