Dieta Guareta, zkušenosti

717
3.1.14 21:16

Dieta Guareta

Ahoj holky :) Chci se zeptat, zdali mate nektera zkusenost z dietou Guareta? Kolik jste shodily a popripade, jestli jsou jejich vyrobky chutne, ci nikoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kies
3.1.14 21:23

S dietou ne, ale tyčinky Guareta jím jako lahůdku místo sladkostí.. Jsou vynikající a s žádnými jinými proteinovými tyčinkami se díky lahodné chuti nedaji srovnat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1468
3.1.14 21:27

Kamarátka s touto diétou schudla asi 20 kíl a do roka mala všetko naspäť aj s bonusom, ako pri každej drastickej diéte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 21:30

Zkusenost nemam ale zajimalo by me na cem ta dieta je…vubec ji neznam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 21:31

Můj dotaz a prosba o váš názor není bezprostředně k tématu, ale trochu snad také. Mám ženu 158 cm a hmotnost okolo 40 kg /někdy +1 nebo –1/, je to opravdu málo nebo jsem já divný? Když ji říkám, aby nabrala alespoň 5 kg tak mi odvětí, že pokud se mi líbí tlusté tak ať hledám, je ochotná nabrat tak 2kg a pak si připadá na hranici hmotnostního maxima. Nechci ji ztratit, ale jako chlap (ten co ne vždy primárně uvažuje hlavou) mě to nepřipadá normální. děkuji za zdravé ženské názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 21:47

Ahoj, myslim ze tvoje manzelka by mohla 5 kg nabrat ;) Neni to normalni :? Jak ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.1.14 21:48
@Anne20 píše:
Ahoj holky :) Chci se zeptat, zdali mate nektera zkusenost z dietou Guareta? Kolik jste shodily a popripade, jestli jsou jejich vyrobky chutne, ci nikoli :)

Chutné jsou, výběr je slušný- polévky, tyčinky, „jogurtový“ nápoj… Je to druh VLCD diety(very low calorie diet), tedy podobný princip jako Cambridge diet(akorát jejich produkty jsou cca 2× dražší a podle mne nechutnější). Tyto diety jsou určeny pro drastické zhubnutí velmi obézních osob- např. pokud musí nutně na operaci, na vyšetření magnetickou rezonancí (kam se jinak nevejdou) a podobně. BMI by mělo být rozhodně nad 30, spíše ke 35 a jako totální náhrada jídla by se měla používat jen v případě, že nefunguje úprava životního stylu. Po vysazení se často objevuje kompletní jojo efekt, jak tu už někdo výše popisoval. Je to proto, že se na dlouhou dobu prudce sníží kalorický příjem(hodně pod 4000 kj/den), takže tělo přiškrtíspalování, jak jen může. A druhá věc je ta, že díky této dietě se velmi rychle zhubne, ale pak už schází motivace dodržovat dlouhodobý(i roční) přechodný režim, kdy se jedí již přirozené potraviny, ale hodně omezují sacharidy. Takže většina lidí zhubne- je happy- na přechodný režim se postupně vykašle a vše nabere zpět, protože pak k přibrání stačí krajíček chleba nebo porce(malá) brambor.. Tak asi tak. Já rozhodně doporučuju svým klientům přirozené, co nejčerstvější a nejmíň zpracovávané potraviny, malé dávky jídla po 3 hodinách, dbát na vhodné složení(dostatek bílkovin vzhledem k váze) a vhodný pohyb- stačí hodina ostřejší chůze denně a dějí se zázraky :-) Jo a dobré je kontrolovat si na in-body nebo Tanitě, jestli se hubne z tuků, nebo jestli tělo náhodou netráví svaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 21:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 21:54

Já si myslím, že 5 kg by bylo takové minimum. Moc toho nesní. Je skoro vegetariánka (to by asi neměl být problém). Pokud si dá něco „normálního“ z české kuchyně tak to nesnese. takže převážně rýže, nějaké těstoviny pečivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 21:54

@kispoluj http://www.vypocet-bmi.cz/ zadej tam informace a vyjede ti…myslim ze podvyziva :( Ale existuji i bmi podle veku hmotnosti a vysce ;) Jelikoz nevim kolik vase manzelka ma let… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 21:56

@kispoluj :( A ona byla nekdy tlustsi? S jidlem je to tezky…leda ze by jedla tycinky na pribrani..ale asi by to nemohla vedet ze ji tycky na pribrani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 21:57

Její bmi, jsem již počítal, stejný výsledek, ale jak jí to řeknu tak je zle. věk 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.14 21:59

Když měla před 10 lety 48kg, tak si připadala tlustá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 22:00

Aha :? Dokud si to neuvedomi, neda se nic delat :( Aspon o nicem nevim :? To je to samy jako z tlustymi lidmi :? Leda psycholog :think: Nebo lekarka ze by ji to rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 22:01

@kispoluj 8o No tak to je o psychicke strance…Takze ten psycholog :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie