Dítě a pohádky - jen některé, ne všechny jsou bezpečné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
12.12.14 13:30

Zkladatelko, ty myslíš illumináty co? Už jen nápis Walt Disney přece ukrývá tři šestky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.12.14 13:31
@Nainuva píše:
Tak u Lorda mi to nepřijde vysloveně jako erekce, kdo ví. Shrek je obecně takový plný reklam :mrgreen: ale uklikla jsem se vedle na asterixe a obelixe -
https://www.youtube.com/watch?…

To můžeme i spekulovat o tom, jestli někdo neměl zájem poškodit Universal, tak to rozkouskoval a doplnil :nevim: ;)
Ale ok, budu brát, že je to pravé. Předpokládám, že animátor byl vtipálek, protože jiný smysl by to nemělo, když to bude vidět pouze podprahově. Můj názor je, že moje děti kreslený podprahový pindík neohrozí. To bych je nesměla vzít ani mezi lidi, protože těch soch co je všude nahatejch fůůůj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.12.14 13:34

@kadlina twl… fretka pod dekou 8o, tak to by mě nenapadlo :mrgreen: když já tam tu erekci fakt nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.12.14 13:34
@adinka23 píše:
našla jsem ve slovenštině dobrý příklad
https://www.youtube.com/watch?…

Znovu se tě ptám na konkrétní příklad klipu k písničce, kde jsou „mezi střihy děsivé obrázky“, jak jsi psala v úvodním dotazu. Ignorací dokazuješ jedině to, že jsi někde slyšela bláboly konspiračních nadšenců a reprodukuješ je dál. To, že se někde vyskytuje skrytá reklama (jako třeba v tom Shrekovi fontána ve tvaru McDonald, jak tu někdo psal), není nic nového. To, že na nás působí hlasy, zvuky, tóny, to taky není nic nového. Ale mezi tímhle a tvými obrázky satanů, nabádáním k promiskuitě a agresi je obrovský rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
17609
12.12.14 13:35
@Black Cat píše:
@kadlina No slepému nepomůžu, co už… :lol: :mrgreen:

Možná i blbému a evidentně bez sexuální fantazie…to jsem to dopracovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.12.14 13:35
@bartsch píše:
@kadlina twl… fretka pod dekou 8o, tak to by mě nenapadlo :mrgreen: když já tam tu erekci fakt nevidím :nevim:

Ja se vecer podivam a dam vedet, jestli fretka nebo pinda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
12.12.14 13:36

Nemyslim si, ze by zakladatelka mela pravdu s „vkladanim obrazku“, natoz ze by se Shrek upsal dablovi, nicmene trosku OT: diky pohadkam se z nasich malych drobecku stavaji konzumenti a z nas otroci reklam/mmerchandisingu/nadnarodnuch firem, atd.atd. a az vyrostou, budo mit sve vlastni deti, kolotoc se bude opakovat - otazka je, jak agresivni bude reklama za 30-40 let :nevim:

Videl jste nekdo tento dokument Konzumni Deti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.12.14 13:37
@bartsch píše:
@kadlina twl… fretka pod dekou 8o, tak to by mě nenapadlo :mrgreen: když já tam tu erekci fakt nevidím :nevim:

To už je jen rozvinutá konspirační teorie, neb já tam taky krom záhybu deky nic nevidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.12.14 13:38
@bartsch píše:

Jsem fakt jediná, kdo tam vidí, že tu deku chytil do ruky a povytáhl ji nahoru? :lol: Vždyť jde i vidět, jak stiskl deku v ruce, nebo ne? To je jasné, že deka se povytažením nevytáhne rovnoměrně celá, ale udělá se na ní špičatý cíp… Fakt tam erekci nevidím.

• Citovat
  • Upravit
1626
12.12.14 13:38

@adinka23 prosím o odpověď - kdo a proč to dělá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.12.14 13:39

@Krakatice88 No tak například v Mickeyho klubíku jsou takové příklady… nástup toho s jedním okem… je tam často oko zobrazované s korunou, jako symbol nastupujícího nového krále… antikrista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.12.14 13:42
@adinka23 píše:
No právě že vadí :D to střílení, nahota má mít určitou intimitu jsem měla za to. Ani vy sama přeci nechodíte přede všemi nahá :) NAhota je přirozená, ale měli bysme si sami sebe cenit, nebo tak nějak, a ne děšti učit, že to je prostě normálka, když to předevšema ukážeš :D, né asi se neshodujeme v pohledu naurčité věci. Omlouvám se všem, že jsem nepsala více pochopitleně, a že jsem zněla až k bláznivě- na to nemám čas ženský :D at se vám všem hlavně daří a ještě jednou omluva všem :)

prave ty tabu veci jsou nejhorsi.. v polsku je nejvice nezletilych tehotnych, bxlo by nejvice potratu, nemit to zakazane.. nejvice uchylaku… byt nahaty a milovat se je normalni, neni normalni delat to oboji v obchodaku. To jsem ale ve shrekovi nevidela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
12.12.14 13:43
@MarieOVMUC Syna vychovávám ve stejném duchu v této oblasti :potlesk:
@MarieOVMUC píše:
prave ty tabu veci jsou nejhorsi.. v polsku je nejvice nezletilych tehotnych, bxlo by nejvice potratu, nemit to zakazane.. nejvice uchylaku… byt nahaty a milovat se je normalni, neni normalni delat to oboji v obchodaku. To jsem ale ve shrekovi nevidela :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.12.14 13:46

@Krakatice88 Ne, nejsi divná ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.12.14 13:47
@Black Cat píše:
@Krakatice88 No tak například v Mickeyho klubíku jsou takové příklady… nástup toho s jedním okem… je tam často oko zobrazované s korunou, jako symbol nastupujícího nového krále… antikrista…

Mickyho klubík neznám, takže tyto příklady mi nic neřeknou. Stejně to ale není to, co mám na mysli a to, o čem psala zakladatelka někde v začátku. Psala o mnoha střizích během sekundy, nepatrné okem. To není to, co popisuješ ty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML