Dítě a pohádky - jen některé, ne všechny jsou bezpečné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
14.12.14 07:25

@bozska-mrcha tak zrovna Kremilek a Vochomurka je pro deti naprosto nevhodny, protoze jim vlastne ukazujes, ze je normalni, kdyz spolu zijou dva gayove v parezu, nemaj boty atd. To je spravny model rodiny no? Stejne tak Bolek a Lolek. Kde maji rodice? Flakaji se po venku sami a nikdo se o ne nestara.
:mrgreen: fakt jsem toto a spoustu dalsiho cetla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.12.14 07:30
@Sluka píše:
Na vlásku - to je ta šílenost, kde azpíchnou prince a on princezně vykrvácí v náručí, potom, co její matku vyhodí z okna :zed: :zed: :zed:
Kdo vymyslel takovou ko. otinu? :zed:

Bratri Grimmove? :mrgreen: Ne, tam vlastne osleplyho prince shodi carodejnice z veze a necha ho osudu… :-D Lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.12.14 07:36

I v „Potkali se u kolina“ jsou podprahovy vjemy… Clovek si nevybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.12.14 07:41
@Sluka píše:
Na vlásku - to je ta šílenost, kde azpíchnou prince a on princezně vykrvácí v náručí, potom, co její matku vyhodí z okna :zed: :zed: :zed:
Kdo vymyslel takovou ko. otinu? :zed:

On není princ a ta čarodějnice není její matka :P
On ufikne princezně kouzelné vlasy, díky kterým si udržovala čarodějnice věčné mládí. Proto taky čarodějnice tu princeznu jako malé miminko unesla.
A protože bez kouzelných vlasů macechu dožene její věk, rozprskne se na prach sama od sebe. Z okna asi skákat nemusela, to je fakt :lol:
Jo a ta zapíchla ho taky ta čarodějnice, protože ji prokouknul a chtěl princeznu osvobodit. Princezna ho chtěla kouzelnými vlasy zachránit, slíbila, že pak odejde s čarodějnicí. On jí ty vlasy ufiknul, aby ji osvobodil, i když proto sám umřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.12.14 09:03
@kristyn.g píše:
Spoustu lidí ani neví že o tom jaké barvy se nám budou líbit, co se nám bude líbit za modu se rozhodně už několik sezon dopředu :-) A prodejci, reklamy atp nám to pak „vnutí“…

Tak jestli se tobě líbí barvy a věci, které jsou zrovna módní, je celkem tvůj problém, já mám své oblíbené barvy a styl už mnoho let stejný a mohou si několik sezon předem určovat co chtějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.12.14 09:28
@Pipet píše:
On není princ a ta čarodějnice není její matka :P
On ufikne princezně kouzelné vlasy, díky kterým si udržovala čarodějnice věčné mládí. Proto taky čarodějnice tu princeznu jako malé miminko unesla.
A protože bez kouzelných vlasů macechu dožene její věk, rozprskne se na prach sama od sebe. Z okna asi skákat nemusela, to je fakt :lol:
Jo a ta zapíchla ho taky ta čarodějnice, protože ji prokouknul a chtěl princeznu osvobodit. Princezna ho chtěla kouzelnými vlasy zachránit, slíbila, že pak odejde s čarodějnicí. On jí ty vlasy ufiknul, aby ji osvobodil, i když proto sám umřel.

To je, panejo, souhrn :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
14.12.14 09:36
@Berousik píše:
@bozska-mrcha tak zrovna Kremilek a Vochomurka je pro deti naprosto nevhodny, protoze jim vlastne ukazujes, ze je normalni, kdyz spolu zijou dva gayove v parezu, nemaj boty atd. To je spravny model rodiny no? Stejne tak Bolek a Lolek. Kde maji rodice? Flakaji se po venku sami a nikdo se o ne nestara. :mrgreen: fakt jsem toto a spoustu dalsiho cetla ;)

Takhle se na to dívat, to je zajímavé. :lol:
Jako dítě jsem vnímala křemílka a vochomůrku jako skřítky, a bolka a lolka jako dva kamarády, a vůbec jsem nepomyslela na to, že nemají rodiče. Každé dítě má rodiče. Brala jsem to tak, že po venku běhám taky s dětma a rodiče jsem neměla za zadkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.12.14 09:42

@marcela74 Nevím, jestli je to zajímavé, mě to přijde spíš úchylné… taky to chápu stejně jako ty, přece nebudou kamarádi za sebou tahat při dobrodržstvích rodiče, že. Ono je to podobné jako řešit, že Shrek má 3 děti od F a F je ž. písmeno a tudíž to je propagace ďábla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12874
14.12.14 09:47
@j.a.n.i1 píše:
@marcela74 Nevím, jestli je to zajímavé, mě to přijde spíš úchylné… taky to chápu stejně jako ty, přece nebudou kamarádi za sebou tahat při dobrodržstvích rodiče, že. Ono je to podobné jako řešit, že Shrek má 3 děti od F a F je ž. písmeno a tudíž to je propagace ďábla :zed:

A co teprve takovej hloupej Honza :twisted: To je zakódovaný nacistický pozdrav :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.12.14 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
14.12.14 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.12.14 10:16
@mag píše:
A co teprve takovej hloupej Honza :twisted: To je zakódovaný nacistický pozdrav :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.12.14 10:31
@marcela74 píše:
Takhle se na to dívat, to je zajímavé. :lol:
Jako dítě jsem vnímala křemílka a vochomůrku jako skřítky, a bolka a lolka jako dva kamarády, a vůbec jsem nepomyslela na to, že nemají rodiče. Každé dítě má rodiče. Brala jsem to tak, že po venku běhám taky s dětma a rodiče jsem neměla za zadkem.

jo, ja to vnimala stejne. Ale cetla jsem nejake vysledky zkoumani techto pohadek a byly vyhodnoceny jako nevhodne…bylo tam toho vic, az jsem kroutila hlavou. Nevim kdo na to prisel, ale dotycny se nejspis zapomnel divat na to detskyma ocima, o tom pohadky jsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
14.12.14 10:47

@Berousik
Asi tak, děti vnímají jinak, a normálně. To se zas nějaký psycholog do tématu hluboce ponořil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.12.14 10:57

@Berousik Křemílek a Vochomůrka gayové bez bot v pařezu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: někteří už faktneví, co by vymysleli. Dnešní doba je v tomhle zvláštní, řeší se už s prominutím totální číčoviny, jak dávat pozor na křehkou dětskou duši. A je zvláštní, máme v rodině hodně pedagogů od základek po gymnázia, že jsou dnešní děti větší a větší Spratci. A učitelé jsou zoufalejší a zoufalejší jak z dětí, tak z přemýšlení a jednání rodičů, kteří jak nepřemýšlející stádo houfně do krve brání „zájmy a duši“ svých dětiček.
Takže Křemílek a Vochmůrka je nevhodný, tak jim vrazíme do rukou tablety se střílečkama. Jedu ráno v autobusu a polivina malých školáčků tam po sobě imaginárně střílí, mluví jazykem, kterému nerozumím, házejí po sobě imaginárě granáty…tak nevím, jestli by nebylo lepší, aby z nich byli gayové v pařezu bez bot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí