Dítě brzy po sobě, jak jste to zvládly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
13.4.11 18:52
fragola píše:
Ahoj, ono to prostě bude muset jít :wink: Máme děti od sebe 19, 15, 17, 20 a 12 měsíců a jde to, i když je to teda občas masakr, ale ono se to utřepe :wink:
Přiznám se, že jsem měla strach, jak to teď nejmladší v roce zvládne, když bude chtít být manžel u porodu, protože s velkým řevem reaguje na lidi, bohužel i na příbuzenstvo :roll: Nakonec hlídala babička a Síma byla úplně v pohodě 8-) 72 hod v porodnici bylo snad horší pro mě než pro ni, bo jsem pořád mudrovala, co doma a tak, no… :oops:
S kojením a odstavením neporadím…
Držím pěsti a zbytečně se nestresuj, ještě je před váma dlouhá doba a za půl roku to všechno může vypadat úplně jinak :-)

ty krááso, a jak proboha tohle zvládáš? já už bych asi dávno nežila :D mám zatím jen jednoho a ten mě úplně vysává,ke konci dne vypadám jak mrtvola, obdivujou mě mamiky co takhle hned jdou do dalšího,stejně nechápu kde berete tolik síly a energie :?: a ted ještě otázka-jak to zvládájí vaši muži???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.4.11 19:00
Tea 24 píše:
fragola píše:
Ahoj, ono to prostě bude muset jít :wink: Máme děti od sebe 19, 15, 17, 20 a 12 měsíců a jde to, i když je to teda občas masakr, ale ono se to utřepe :wink:
Přiznám se, že jsem měla strach, jak to teď nejmladší v roce zvládne, když bude chtít být manžel u porodu, protože s velkým řevem reaguje na lidi, bohužel i na příbuzenstvo :roll: Nakonec hlídala babička a Síma byla úplně v pohodě 8-) 72 hod v porodnici bylo snad horší pro mě než pro ni, bo jsem pořád mudrovala, co doma a tak, no… :oops:
S kojením a odstavením neporadím…
Držím pěsti a zbytečně se nestresuj, ještě je před váma dlouhá doba a za půl roku to všechno může vypadat úplně jinak :-)
ty krááso, a jak proboha tohle zvládáš? já už bych asi dávno nežila :D mám zatím jen jednoho a ten mě úplně vysává,ke konci dne vypadám jak mrtvola, obdivujou mě mamiky co takhle hned jdou do dalšího,stejně nechápu kde berete tolik síly a energie :?: a ted ještě otázka-jak to zvládájí vaši muži???

Teo, já dneska jedné mamině psala, že s prášky na uklidnění, s provazem přichystaným na verandě, se svěrací kazajkou ve skříni a číslem na Chocholouška v mobilu to zvládám dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne vážně, ono se to dá, člověk se zocelí, otupí a hned tak ho něco nepoloží 8-)
A i když je to občas na hlavu, se stejným chlapem bych do toho šla znova :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
13.4.11 19:06

Ahoj,ja mam deti od sebe 22mes a v poho,v tehu jsem kojila ale zhruba od 6mes mi tvrdlo bricho a doktorum se to moc nelibi,pry starsi ditko krade ziviny malimu a pak ve vetsim stupni hrozo predcasnej porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová