Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
fragola píše:
Ahoj, ono to prostě bude muset jítMáme děti od sebe 19, 15, 17, 20 a 12 měsíců a jde to, i když je to teda občas masakr, ale ono se to utřepe
Přiznám se, že jsem měla strach, jak to teď nejmladší v roce zvládne, když bude chtít být manžel u porodu, protože s velkým řevem reaguje na lidi, bohužel i na příbuzenstvoNakonec hlídala babička a Síma byla úplně v pohodě
72 hod v porodnici bylo snad horší pro mě než pro ni, bo jsem pořád mudrovala, co doma a tak, no…
S kojením a odstavením neporadím…
Držím pěsti a zbytečně se nestresuj, ještě je před váma dlouhá doba a za půl roku to všechno může vypadat úplně jinak
ty krááso, a jak proboha tohle zvládáš? já už bych asi dávno nežila
mám zatím jen jednoho a ten mě úplně vysává,ke konci dne vypadám jak mrtvola, obdivujou mě mamiky co takhle hned jdou do dalšího,stejně nechápu kde berete tolik síly a energie
a ted ještě otázka-jak to zvládájí vaši muži???
Tea 24 píše:fragola píše:ty krááso, a jak proboha tohle zvládáš? já už bych asi dávno nežila
Ahoj, ono to prostě bude muset jítMáme děti od sebe 19, 15, 17, 20 a 12 měsíců a jde to, i když je to teda občas masakr, ale ono se to utřepe
Přiznám se, že jsem měla strach, jak to teď nejmladší v roce zvládne, když bude chtít být manžel u porodu, protože s velkým řevem reaguje na lidi, bohužel i na příbuzenstvoNakonec hlídala babička a Síma byla úplně v pohodě
72 hod v porodnici bylo snad horší pro mě než pro ni, bo jsem pořád mudrovala, co doma a tak, no…
S kojením a odstavením neporadím…
Držím pěsti a zbytečně se nestresuj, ještě je před váma dlouhá doba a za půl roku to všechno může vypadat úplně jinakmám zatím jen jednoho a ten mě úplně vysává,ke konci dne vypadám jak mrtvola, obdivujou mě mamiky co takhle hned jdou do dalšího,stejně nechápu kde berete tolik síly a energie
a ted ještě otázka-jak to zvládájí vaši muži???
Teo, já dneska jedné mamině psala, že s prášky na uklidnění, s provazem přichystaným na verandě, se svěrací kazajkou ve skříni a číslem na Chocholouška v mobilu to zvládám dobře
![]()
Ne vážně, ono se to dá, člověk se zocelí, otupí a hned tak ho něco nepoloží ![]()
A i když je to občas na hlavu, se stejným chlapem bych do toho šla znova ![]()
Ahoj,ja mam deti od sebe 22mes a v poho,v tehu jsem kojila ale zhruba od 6mes mi tvrdlo bricho a doktorum se to moc nelibi,pry starsi ditko krade ziviny malimu a pak ve vetsim stupni hrozo predcasnej porod