Dítě kousl pes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13744
3.8.19 21:29

Nikam bych nejela, na pohotovosti na tom nic nevykoukají. Normálně se to zahojí, vzteklina u nás není, takže můžeš být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.8.19 21:29
@Čičorečka píše:
Stalo by se totéž, co na ruce. Pár odřenin. Mně kousl do obličeje vlčák. Strašnej šmejd, moji prarodiče ho rozmazlili. Je to snad jediný zvíře, který fakt nesnáším, i když za to nemůže. Nemůžeme ty psy démonizovat. Chápu strach, příště dejte pozor, zavřete psa do kotce, nebo prostě z dosahu. Kdyby ten pes chtěl ublížit, tak jsou z toho větší rány. Tohle bylo spíš to, že se ohnal. No je to asi smrad, to si nesmí dovolit. Tam je asi spíš důležitý, jak se zachoval páníček. Jestliže to nechal být, psa nepotrestal, tak bych si příští návštěvu rozmyslela.

Ne, nikdo nic neudelal, pes utekl se schovat a nikdo nic neresil :-( Ja jsem to rekla hned, ze proste priste uz neprijedeme pokud tam pes bude pobihat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
3.8.19 21:32

Šla bych na tetanovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.8.19 21:39

Asi bych to nezalepovala a vymyvala tekutou desinfekci. Psi a kocici zuby prakticky vzdy vyvolaji infekci-zhnisani

• Citovat
  • Upravit
866
3.8.19 21:39

Jela bych hned. Nikdy nevíš co ten pes měl zrovna v hubě.
Dnes mi po dcerce vystartoval pes středního vzrůstu, malá si hrála na pískovišti s ostatními dětmi. Pes z ničeho nic zaútočil, nebýt tam tak je nejen má ale i jiné děti pokousani ( podotýkám nikdo si psa nevšímal, prostě šel a najednou bum) dostal takovej kopanec, že pes odletěl pár metrů. Byl tam i cizí pán, který ihned vzal první věc po ruce a byl připravený na oprtovany útok psa. Ještě se za tím psem ten chlap rozběhl aby ho odradil.

Naštěstí pes vzal zpatecku a zdrhl. Ihned jsme vše hlásili na PCR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
3.8.19 21:42
@jahuhudka píše:
Asi bych to nezalepovala a vymyvala tekutou desinfekci. Psi a kocici zuby prakticky vzdy vyvolaji infekci-zhnisani

Je fakt, ze skrabance od kočky se mi lehce zaniti pokazde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.8.19 21:45
@SarkaNovo píše:
Ne, nikdo nic neudelal, pes utekl se schovat a nikdo nic neresil :-( Ja jsem to rekla hned, ze proste priste uz neprijedeme pokud tam pes bude pobihat.

Hrozný! Chudáček děťátko… Kup mu pořádnou čokoládu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.8.19 21:46
@SarkaNovo píše:

No tak snad bude rozumný a příště ho zajistí. Ale nebála bych se předem. Ručka se určitě zahojí, snad nebude mít kvůli tomu strach ze zvířat, to by byla škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
3.8.19 21:54

Nic, to bude ok, neboj. Kdyby to byl uplne cizi pes, tak bych je trochu popotahovala po vysetrenich na vet, ale to jen kdybych chtela prudit… :lol: takhle je to v pohode, stane se, bohuzel. Snad dostal pes po papule

• Citovat
  • Upravit
847
3.8.19 22:01
@Filzefina píše:
Nic, to bude ok, neboj. Kdyby to byl uplne cizi pes, tak bych je trochu popotahovala po vysetrenich na vet, ale to jen kdybych chtela prudit… :lol: takhle je to v pohode, stane se, bohuzel. Snad dostal pes po papule

Snad že nedostal, ne? Když už, měl dostat v ten okamžik, později už je to k ničemu, pes ne neponaučí a bude to jen šikana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
3.8.19 22:04

Příspěvek upraven 06.03.20 v 17:55

• Citovat
  • Upravit
6650
3.8.19 22:24

U domácího psa, kde znáte očkování bych to neřešila, kolikrát jsem měla roztrženou kůži od zubů mojí čuby (nehody při výcviku jako že jí zuby zklounou z peška) a pokud rána nebyla hodně hluboká tak se už neobtěžuji ani s dezinfekcí nikdy se mi nic nezanítilo. Jinak na psa pozor, bohužel spousta lidí má pocit že menší psi nepotřebují výchovu ani výcvik a takový znuděný pes pak může být nervní a pak se stanou takové nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.8.19 22:45

Pokud má dítě dobrou imunitu a není třeba po nějakých neštovicich či něčem, co by ji snížilo, tak bych počkala. Pokud ale imunita snížená je, tak bych jela hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
3.8.19 22:46
@MáškaMarie33 píše:
Snad že nedostal, ne? Když už, měl dostat v ten okamžik, později už je to k ničemu, pes ne neponaučí a bude to jen šikana.

No ja teda doufam, ze dostal, hned jak to udelal. Nasi psi by ani neohrnuli pysk, kdyby kousli, je to to posledni co v zivote udelaji. Nastesti to dobre vedi.

• Citovat
  • Upravit
2243
3.8.19 22:47
@SarkaNovo píše:

Vidím to stejně jako @čičorečka. Buď bych trvala na tom, aby pes měl košík, byl zavřený nebo bych tam už taky s dětmi nejezdila když tam bude. Asi se pes “jen” ohnal, ale nechtěl ublížit. A jak psala Bubla tak čokoládu za statečnost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí