Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co ji dostat pryc od fetujicich „přátel“ ?Urcite je v nějaké parte a fetuji spolu.Nebylo by mozne ji na nejaky cas presunout jinam?Treba na najakou lehci brigadu do zahranici?
To ja kdyz premyslela, co bych delala, kdybych u deti měla podezreni na drogy, tak bych kluka vzala do toho nejspinavejsiho skvotu, co mame ve městě, kde zijou ty nejhorsi existence a tam ho provedla po jejich bydleni, pokecala s tema lidma a poté bych se kluka snazila dostat z dosahu lidi se kterými by fetoval.Nevim, jestli jen v ramci ceska, nebo spíš nekam do ciziny.
Je zde nějaká maminka jejíž dcera začala fetovat až po té co se jí narodilo malé dítě? Vnucce jsou 2roky a dcera začala fetovat, má někdo zkušenosti co dál? je dospělá tak těžko ji můžu odvléct pryč nebo ji hlídat když je 100km daleko
Je zde ještě ta paní co sem psala o přítelkyni syna co fetuje, jak to dopadlo, dostala jsem se do podobné situace
Hledám tu paní co psala tento příspěvek, moc schytrym telefonem neumím tak to zkouším takto ať se mi ozve jsem ve stejné situaci a nevím co dál. i třeba na email ***
Edit adminem: osobní údaj
@smutno píše:
Hledám tu paní co psala tento příspěvek, moc schytrym telefonem neumím tak to zkouším takto ať se mi ozve jsem ve stejné situaci a nevím co dál. i třeba na email ***pište SMS 720156567Edit adminem: osobní údaj
@smutno píše:
Hledám tu paní co psala tento příspěvek, moc schytrym telefonem neumím tak to zkouším takto ať se mi ozve jsem ve stejné situaci a nevím co dál. i třeba na email ***720156567Edit adminem: osobní údaj