Dítě z předchozího vztahu a Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9414
30.7.20 07:21

@j.a.n.i1 proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
30.7.20 07:50

@Takyjedna to souhlasím. My třeba trávíme Štědrý den s exmanželem a dětmi celý den až do dorozbalení dárků večer. Během dne jedeme na nějaký výlet, procházku, pak na večeři si přivezu svou máti, po večeři a rozdání dárků si pro mne přijede můj partner, ale děcka mají ten jeden den s oběma rodiči ve stejném stylu, jak to měli vždycky. Ovšem chápu, že na tohle je potřeba vůle z obou stran, a to není všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
30.7.20 08:52
@Cassiopea10 píše:
@Takyjedna to souhlasím. My třeba trávíme Štědrý den s exmanželem a dětmi celý den až do dorozbalení dárků večer. Během dne jedeme na nějaký výlet, procházku, pak na večeři si přivezu svou máti, po večeři a rozdání dárků si pro mne přijede můj partner, ale děcka mají ten jeden den s oběma rodiči ve stejném stylu, jak to měli vždycky. Ovšem chápu, že na tohle je potřeba vůle z obou stran, a to není všude.

No to určitě… Ze strany next dost nestravitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
30.7.20 09:29
@Takyjedna píše:
To jo, sváteční prožitek by měl být jeden, původní rodina by měla být jedna. V ideálním případě. Je to rozhodně lepší. Ale když to nejde, tak je dobrý když jsou dva prožitky( dvě rodiny), a tvoří to dohromady jeden celek. Protože je to dvakrát lepší, než když tam něco chybí.

Stedrý den by měl být jen jeden a je jedno, jestli s mámou nebo tátou, s tím druhým zase bude mít jiný vánoční svátek v optimálním případě. Dárky si muže posbírat všude možně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
30.7.20 09:35

@Venetia no, podle mých zkušeností to jedno není. Děti jsou jak policajti, všechno sledujou a každá jimi zaznamenaná nespravedlnůstka bude použita proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
30.7.20 09:43
@Takyjedna píše:
@Venetia no, podle mých zkušeností to jedno není. Děti jsou jak policajti, všechno sledujou a každá jimi zaznamenaná nespravedlnůstka bude použita proti tobě.

naštěstí společné nemáme a přítelův syn je tu pokaždé jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.7.20 09:51
@Takyjedna píše:
@j.a.n.i1 proč?

Protože to domaci dite jasne citi, ze to opakovani se dělá kvuli tomu „vetrelci“, což vztahum zrovna neprospeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
30.7.20 09:58

@Venetia nj, tak to máte prozatím vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
30.7.20 10:04

@j.a.n.i1 já to moc nechápu, a kdyby se kvůli „vetřelci“, nedělalo nic spešl, tak to vztahům prospěje, podle tebe? Že by pak tatínek synovi vyprávěl, jaký si bez něj užili Štedrý den… To by byl určitě nadšen, jak se mu věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
30.7.20 10:13

Moje deti jdou k otci na obed 26 a hned to odpoledne domu. zasadne rekli, ze na Vanoce tam nikdy a take si vyminili ten odjezd 26.
Takze si jedou pro darky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
30.7.20 10:34
@Takyjedna píše:
@j.a.n.i1 já to moc nechápu, a kdyby se kvůli „vetřelci“, nedělalo nic spešl, tak to vztahům prospěje, podle tebe? Že by pak tatínek synovi vyprávěl, jaký si bez něj užili Štedrý den… To by byl určitě nadšen, jak se mu věnuje.

A proč by mu měl vyprávět, jak si bez něj užil štědrý den, se snad zeptá, jak si užil štědrý den s mámou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
30.7.20 10:48
@j.a.n.i1 píše:
A proč by mu měl vyprávět, jak si bez něj užil štědrý den, se snad zeptá, jak si užil štědrý den s mámou, ne?

Tak když mu tohle přestane vyprávět, tak tím hůř. Pak bude hrozit, že se mu postupně na nějaké návštěvy vyprdne, nebo budou mít formální charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
30.7.20 10:48
@Venetia píše:
No to určitě… Ze strany next dost nestravitelne

Můj současný muž to toleruje, chápe, ale nese strašně špatně. Vím, že i já bych to tak měla, kdyby on trávil celý den s ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
30.7.20 11:37
@Takyjedna píše:
@Venetia nj, tak to máte prozatím vyřešené.
navždy :D :D nepatříme do rozmožovací skupiny
@Cassiopea10 píše:
Můj současný muž to toleruje, chápe, ale nese strašně špatně. Vím, že i já bych to tak měla, kdyby on trávil celý den s ex.

tohle už je mimo mou toleranci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
30.7.20 11:54
@Venetia píše:
tohle už je mimo mou toleranci

od jisté doby přežívám 24.12. s největším sebezapřením :D ale oni se normálně potkávají (ex a next), na narozeniny bývají oba, není nutné třeba žárlit. Si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí