Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měřit penis? Tohle fakt vypadá na trolla. Málokterá (i v dlouhodobém vztahu) je schopná měřit nádobíčko. Ještě tak z nějakého hecu, když ji vyprovokuje muž, ale sama od sebe? A navíc na začátku vztahu a před prvním sexem? Sorry, ale nevěřím.
Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět ![]()
@Chauvinist píše:
Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět
Prosím tě, to by tady nikdo nezůstal.
vy chlapi se přeceňujete. ![]()
@Amelie30 píše:
Prosím tě, to by tady nikdo nezůstal.![]()
![]()
vy chlapi se přeceňujete.
Já bych zůstal ![]()
Fakt jsi mě pobavil(a) s tím měřením
Chlapovi mě nikdy výbavičku měřit nenapadlo
Ale tak ze zvědavosti jsem teď změřila svůj vibrátor a obvod cca 10 cm, což mi připadá v pohodě. Teda ten vibrátor mi nepřijde jako tužka
Ale já taky nemám nějakou mega širokou vagínu
Vím podle velikosti menstruačního kalíšku, který nosím…
@Chauvinist píše:
Já bych zůstal
To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři. ![]()
@Chauvinist píše:
Uvedené rozměry jsou zoufale malé i na ženu, natož na chlapa! Když má někdo oba rozměry takhle ukrutně potlačené, tak by měl spáchat sebevraždu a nepřekážet v genofondu opravdovým mužům s rozměry, za které není třeba se stydět
Když měříš čur.ka, tak musíš měřit mezi nohama, ne výšku postavy ![]()
@Amelie30 píše:
To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři.
Bez 90 centimetrů rovnej metr ![]()
Tak asi jsme každá jiná no, mě tohle nikdy blbý nepřipadalo a přeměřila jsem každému chlapovi se kterým jsem něco měla
Nevím co je na tom divnéhi, prostě mě zajímají rozměry
ano, sex ještě nebyl a taky s tím ani nijak nespěcháme protože o to víc se na to těšíme
i když nevím co čekat ![]()
@Amelie30 píše:
To chce změřit odpovídajícím meřidlem, ne jen odhadem, rybáři.
By ti nemuselo stačit pásmo
![]()
@Calendulka píše:
Fakt jsi mě pobavil(a) s tím měřenímChlapovi mě nikdy výbavičku měřit nenapadlo
Ale tak ze zvědavosti jsem teď změřila svůj vibrátor a obvod cca 10 cm, což mi připadá v pohodě. Teda ten vibrátor mi nepřijde jako tužka
Ale já taky nemám nějakou mega širokou vagínu
Vím podle velikosti menstruačního kalíšku, který nosím…
No jo, ale vibrátor vibruje, to je zase o něčem jiným, zkus si ho vzít jen tak do pusy a nebo do ruky ![]()
@Chauvinist píše:
By ti nemuselo stačit pásmo![]()
![]()
Myslím, že by mi stačilo prvních 10 cm. ![]()
@warita píše:
Kdyz jsem byla mlada, tak jsem byla dost hubena a prsa primerene drobne k postave, cili nula nula prd ale ze bych je nejak premerovala, to teda ne. Ti chlapy maj fakt problemy…
Máte v genech být v rodině tak hubení?