Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila píše:
tady si to popsal, tak co nepobíráš?Vystihl si to přesně - informace přibývaly a když zakladatelka vyplivla celou realitu, tak z toho vyšel jako pěkný idiot, i když bychom vzali v potaz tvůj „chlapský“ pohled, jak si to tady podal
Ad. povrchnost - myslím, že jsem to tam dostatečně vysvětlila jak je to pojaté ve vztahu ke svatbámSi se tvářil, že si pochopil, nebo?
A buď tak laskav, zkus mi odpovědět na otázku, kterou jsem ti položila
Povrchnost jsem pochopil, ale chvilku to trvalo, jak jsme se točili ve výkladovém kruhu
Promiň, ale jakou otázku jsi mi položila, už se ve smršti slov ztrácím?
Tak to musím říct, že jsem se právě znovu zamilovala do svého chlapa ![]()
@dendule4 to ![]()
No přišel ke mě řekla jsem mu své a uvidíme. Na to ze Budem každý sám ve společné domácnosti a vaření mi řekl že v tom případě mu budu dávat půlku na bydlení. Nic lepšího než že mi dá na malého jsem se nezmohla protože mě v sedmém měsíci nikdo práci nedá. Nakonec řekl ze jsem hloupá no
tak uvidíme. Jak říkám trhat rodinu nechci. Jen hledám způsob jak spolu žít bez stresu a podobných negativních věci. Jinak děkuji všem za. názory
Začni hledat lepšího chlapa
ale nech si ho schválit předem tady na e-miminu,
jestli nemáš štěstí na chlapy a vybíráš si takové líné vši opakovaně, tak to je potom těžký…
Přestala bych mu úplně posluhovat, jestli nevylézá z ložnice jak hloupej Honza z pece, tak nemá nárok na servis.
Dala ybch mu nůž na krk, seznam prací a zodpovědností, co bude doma dělat, jinak že jdu pryč, minimálně s ním do poradny. Peníze pokud možno společné, seznam nějakých aktivit, které od něj chci. Trochu nadsadit a pak z toho udělat kompromis, pokud on bude mít taky nějaká přání
.
Dát jasně najevo že je to velmi vážné.
Příspěvek upraven 04.03.15 v 14:51
Jo, to znám, ex píchlo a hned si volal sanitku. Prý měl problémy se zády, jenže nevěřím tomu, že by doktoři na nic nepřišli. A ta jeho lékárna, prášky žral jak bombony
@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapi
kdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky ![]()
Pardon, ale tady uz je opet chlap za IDIOTA, a zname jen jeden pohled. Ono pokud je pani hysterka, tak se da jeho idiotsky pristup i pochopit…
A rady, aby si sla najit v poradi tretiho tatinka, se tremi detmi a dvema ruznymi EXtatinky… to taky neni uplne dobra vizitka pro zakladatelku. Jestli pak se partnera zeptala, co muze ona delat lip, aby se on citil lip… a nebyl porad zalezlej v pokoji. Kaslala na scenky nad blbinama, a kdyby videl snahu a misto hysterky pohodovou zenskou… mozna by hnedle bylo po unavovem syndromu a prestal by se pred ni zasivat ![]()
@Alliana píše:
@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapikdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky
tak já taky vařím, starám se o domácnost, protože jsme ještě doma. Ale chlap neleží na gauči, ale dělá něco jiného. Ono je důležité, aby ti nějak vracel to, co pro něj a pro rodinu děláš. On pracuje v práci, ale zase nemusí proležet každý zbytek odpoledne a víkendy na posteli, když už si pořídil rodinu.
Ale pokud s ním čekáš další dítě, tak to fakt nechápu děvěče kam si rozum dala
jsi na něm závislá, tři děti nebo kolik, no budeš si to asi muset vyžrat… ![]()
@Alliana dělá si srandu?
Jako ok, my to tak teď máme, neb ani dohoda nefungovala. Sice spolu zatím žijem, ale opravdu nájem platíme napůl a on mi dává peníze na děti (to máme soudně určené alimenty). A já opravdu pro něj nedělám takřka nic, případně maximálně jako protislužbu (vyžehlím ti, ale zajdi nakoupit, i když jsem měla dneska nakupovat já).
Neexistuje aby se z toho vylíkl takhle. tohle není partner ani člověk pro rodinu. Nezmění se. Nikdy. tohle myšlení zůstává zakořeněno velmi hluboko.
@Alliana píše:
@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapikdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky
u nás to bylo taky těžký. Když jsem začala praktikovat fakt, že pro rozvod je potřeba nevést společnou domácnost a odmítla mu žehlit automaticky věci, tak mi řekl, že si myslel že si nebudeme dělat naschvály.
No, přestala jsem se zajímat jestli má co jíst, nakupovat pro něj, prát, vůbec řešit jeho osobu. Nějak mu pak docvaklo že v právu jsem já a on jen hloupě kope kolem sebe. Taky mi trvalo než jsem se k tomu dokopala. dlouho jsem prostě radši držela pusu a krok, aby nebylo dusno nebo se nenaštval. Jenže to je to nejhorší, utíkat před tím.
@isp píše:
@Alliana nečetla jsem všechno ale jen mě ještě napadlo, o co je to lepší když jsi na děti a na vše sama + on se válí v ložnici?Nebylo by lepší mít to stejně tak sama se o vše starat s tím rozdílem, že by on nebyl ve stejném bytě? Odpadlo by ti vaření pro něj, praní, žehlení jeho věcí a spousta zbytečných řečí, které on stejně neposlouchá
Jo, a taky jeden příjem, a to pro ženskou se dvěma dětma a na mateřské není zrovna maličkost. Protože co si tu budete namlouvat, ony ty alimenty jsou hodně srandovní částka v porovnání s náklady na dítě. Asi tak, když už vypočítáváš, co by odpadlo.
@Mr.Electrolux10 snaha byla. Psala jsem ze jsem zkusila jak po dobrém, tak i po zlém a nic. I když držím hubu a krok tak se nic nezměnilo. Ze začátku vztahu jsem to moc neřešila protože makal v alze ve skladě a dojizdel. Takže únavu a vše jsem brala. Změnila se práce, bydlení a je to stejný. Já jen proste nevím jak na takového chlapa. Nechci po něm aby dělal vše. Od toho jsem já na mateřské ale opravdu vztah kdy on je tam a já tady a občas mi napíše na fcb tak to mi radost nedělá
@Alliana píše:
@dendule4 to
No přišel ke mě řekla jsem mu své a uvidíme. Na to ze Budem každý sám ve společné domácnosti a vaření mi řekl že v tom případě mu budu dávat půlku na bydlení. Nic lepšího než že mi dá na malého jsem se nezmohla protože mě v sedmém měsíci nikdo práci nedá. Nakonec řekl ze jsem hloupá notak uvidíme. Jak říkám trhat rodinu nechci. Jen hledám způsob jak spolu žít bez stresu a podobných negativních věci. Jinak děkuji všem za. názory
Úspěch. Vstal z postele. Asi šel jen kolem tebe na záchod, ne? POkud ti dá alimenty, ty mu dáš půlku nájmu. Budete spolubydlící, stejně už to tak máte. Jen se nebudeš starat o jeho potřeby.
@andelka83 nejsme svoji naštěstí. Já si to říkám porad ze to tak zkusím ale vždy se během chvilky uklidnim a jedu dal. Ale taky mám jen jedny nervy.
@Alliana píše:
@Mr.Electrolux10 snaha byla. Psala jsem ze jsem zkusila jak po dobrém, tak i po zlém a nic. I když držím hubu a krok tak se nic nezměnilo. Ze začátku vztahu jsem to moc neřešila protože makal v alze ve skladě a dojizdel. Takže únavu a vše jsem brala. Změnila se práce, bydlení a je to stejný. Já jen proste nevím jak na takového chlapa. Nechci po něm aby dělal vše. Od toho jsem já na mateřské ale opravdu vztah kdy on je tam a já tady a občas mi napíše na fcb tak to mi radost nedělá
Po dobrem bylo, ze jsi byla pohodova zenska? Treba tyden bez rvani kvuli upadlemu drobecku a pod?