Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
4.3.15 13:47
@neila píše:
tady si to popsal, tak co nepobíráš? :jazyk: Vystihl si to přesně - informace přibývaly a když zakladatelka vyplivla celou realitu, tak z toho vyšel jako pěkný idiot, i když bychom vzali v potaz tvůj „chlapský“ pohled, jak si to tady podal :nevim:
Ad. povrchnost - myslím, že jsem to tam dostatečně vysvětlila jak je to pojaté ve vztahu ke svatbám :mrgreen: Si se tvářil, že si pochopil, nebo? :nevim:A buď tak laskav, zkus mi odpovědět na otázku, kterou jsem ti položila :mavam:

Povrchnost jsem pochopil, ale chvilku to trvalo, jak jsme se točili ve výkladovém kruhu :) Promiň, ale jakou otázku jsi mi položila, už se ve smršti slov ztrácím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.3.15 14:16

Tak to musím říct, že jsem se právě znovu zamilovala do svého chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 14:28

@dendule4 to :lol:
No přišel ke mě řekla jsem mu své a uvidíme. Na to ze Budem každý sám ve společné domácnosti a vaření mi řekl že v tom případě mu budu dávat půlku na bydlení. Nic lepšího než že mi dá na malého jsem se nezmohla protože mě v sedmém měsíci nikdo práci nedá. Nakonec řekl ze jsem hloupá no :) tak uvidíme. Jak říkám trhat rodinu nechci. Jen hledám způsob jak spolu žít bez stresu a podobných negativních věci. Jinak děkuji všem za. názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.3.15 14:31

Začni hledat lepšího chlapa :) ale nech si ho schválit předem tady na e-miminu, :mrgreen: jestli nemáš štěstí na chlapy a vybíráš si takové líné vši opakovaně, tak to je potom těžký…

Přestala bych mu úplně posluhovat, jestli nevylézá z ložnice jak hloupej Honza z pece, tak nemá nárok na servis.

Dala ybch mu nůž na krk, seznam prací a zodpovědností, co bude doma dělat, jinak že jdu pryč, minimálně s ním do poradny. Peníze pokud možno společné, seznam nějakých aktivit, které od něj chci. Trochu nadsadit a pak z toho udělat kompromis, pokud on bude mít taky nějaká přání :D.
Dát jasně najevo že je to velmi vážné.

Příspěvek upraven 04.03.15 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.3.15 14:32

Jo, to znám, ex píchlo a hned si volal sanitku. Prý měl problémy se zády, jenže nevěřím tomu, že by doktoři na nic nepřišli. A ta jeho lékárna, prášky žral jak bombony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 14:36

@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapi :) kdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 14:40

Pardon, ale tady uz je opet chlap za IDIOTA, a zname jen jeden pohled. Ono pokud je pani hysterka, tak se da jeho idiotsky pristup i pochopit…

A rady, aby si sla najit v poradi tretiho tatinka, se tremi detmi a dvema ruznymi EXtatinky… to taky neni uplne dobra vizitka pro zakladatelku. Jestli pak se partnera zeptala, co muze ona delat lip, aby se on citil lip… a nebyl porad zalezlej v pokoji. Kaslala na scenky nad blbinama, a kdyby videl snahu a misto hysterky pohodovou zenskou… mozna by hnedle bylo po unavovem syndromu a prestal by se pred ni zasivat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9128
4.3.15 14:41
@Alliana píše:
@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapi :) kdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky :lol:

tak já taky vařím, starám se o domácnost, protože jsme ještě doma. Ale chlap neleží na gauči, ale dělá něco jiného. Ono je důležité, aby ti nějak vracel to, co pro něj a pro rodinu děláš. On pracuje v práci, ale zase nemusí proležet každý zbytek odpoledne a víkendy na posteli, když už si pořídil rodinu.

Ale pokud s ním čekáš další dítě, tak to fakt nechápu děvěče kam si rozum dala ;) jsi na něm závislá, tři děti nebo kolik, no budeš si to asi muset vyžrat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
4.3.15 14:42

@Alliana dělá si srandu?
Jako ok, my to tak teď máme, neb ani dohoda nefungovala. Sice spolu zatím žijem, ale opravdu nájem platíme napůl a on mi dává peníze na děti (to máme soudně určené alimenty). A já opravdu pro něj nedělám takřka nic, případně maximálně jako protislužbu (vyžehlím ti, ale zajdi nakoupit, i když jsem měla dneska nakupovat já).
Neexistuje aby se z toho vylíkl takhle. tohle není partner ani člověk pro rodinu. Nezmění se. Nikdy. tohle myšlení zůstává zakořeněno velmi hluboko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
4.3.15 14:45
@Alliana píše:
@ospalámyš minulej chlap byl aktivní. Proste rodinný typ. Akorát mi zahybal s mou kamarádkou. Proto říkám ze nemam štěstí na. chlapi :) kdysi jsem byla jiná, ale postupem času jsem přestala nějaké věci řešit a místo abych dodržela svoje slibi jako var si sám a podobně jsem chtěla mít doma klid a stejně uvařila. Vymekla jsem za ty roky :lol:

u nás to bylo taky těžký. Když jsem začala praktikovat fakt, že pro rozvod je potřeba nevést společnou domácnost a odmítla mu žehlit automaticky věci, tak mi řekl, že si myslel že si nebudeme dělat naschvály. :mrgreen: No, přestala jsem se zajímat jestli má co jíst, nakupovat pro něj, prát, vůbec řešit jeho osobu. Nějak mu pak docvaklo že v právu jsem já a on jen hloupě kope kolem sebe. Taky mi trvalo než jsem se k tomu dokopala. dlouho jsem prostě radši držela pusu a krok, aby nebylo dusno nebo se nenaštval. Jenže to je to nejhorší, utíkat před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79956
4.3.15 14:47
@isp píše:
@Alliana nečetla jsem všechno ale jen mě ještě napadlo, o co je to lepší když jsi na děti a na vše sama + on se válí v ložnici? :think: Nebylo by lepší mít to stejně tak sama se o vše starat s tím rozdílem, že by on nebyl ve stejném bytě? Odpadlo by ti vaření pro něj, praní, žehlení jeho věcí a spousta zbytečných řečí, které on stejně neposlouchá ;)

Jo, a taky jeden příjem, a to pro ženskou se dvěma dětma a na mateřské není zrovna maličkost. Protože co si tu budete namlouvat, ony ty alimenty jsou hodně srandovní částka v porovnání s náklady na dítě. Asi tak, když už vypočítáváš, co by odpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 14:53

@Mr.Electrolux10 snaha byla. Psala jsem ze jsem zkusila jak po dobrém, tak i po zlém a nic. I když držím hubu a krok tak se nic nezměnilo. Ze začátku vztahu jsem to moc neřešila protože makal v alze ve skladě a dojizdel. Takže únavu a vše jsem brala. Změnila se práce, bydlení a je to stejný. Já jen proste nevím jak na takového chlapa. Nechci po něm aby dělal vše. Od toho jsem já na mateřské ale opravdu vztah kdy on je tam a já tady a občas mi napíše na fcb tak to mi radost nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.3.15 14:54
@Alliana píše:
@dendule4 to :lol:
No přišel ke mě řekla jsem mu své a uvidíme. Na to ze Budem každý sám ve společné domácnosti a vaření mi řekl že v tom případě mu budu dávat půlku na bydlení. Nic lepšího než že mi dá na malého jsem se nezmohla protože mě v sedmém měsíci nikdo práci nedá. Nakonec řekl ze jsem hloupá no :) tak uvidíme. Jak říkám trhat rodinu nechci. Jen hledám způsob jak spolu žít bez stresu a podobných negativních věci. Jinak děkuji všem za. názory

Úspěch. Vstal z postele. Asi šel jen kolem tebe na záchod, ne? POkud ti dá alimenty, ty mu dáš půlku nájmu. Budete spolubydlící, stejně už to tak máte. Jen se nebudeš starat o jeho potřeby.

• Citovat
  • Upravit
3557
4.3.15 14:55

@andelka83 nejsme svoji naštěstí. Já si to říkám porad ze to tak zkusím ale vždy se během chvilky uklidnim a jedu dal. Ale taky mám jen jedny nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 14:56
@Alliana píše:
@Mr.Electrolux10 snaha byla. Psala jsem ze jsem zkusila jak po dobrém, tak i po zlém a nic. I když držím hubu a krok tak se nic nezměnilo. Ze začátku vztahu jsem to moc neřešila protože makal v alze ve skladě a dojizdel. Takže únavu a vše jsem brala. Změnila se práce, bydlení a je to stejný. Já jen proste nevím jak na takového chlapa. Nechci po něm aby dělal vše. Od toho jsem já na mateřské ale opravdu vztah kdy on je tam a já tady a občas mi napíše na fcb tak to mi radost nedělá

Po dobrem bylo, ze jsi byla pohodova zenska? Treba tyden bez rvani kvuli upadlemu drobecku a pod?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky