Divný chod rodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3557
4.3.15 12:04

Vzdaluji se. Nějak mě nebaví číst věci na. které jsem se neptala a sami o tom nic nevíte. jestli to byla nebo nebyla chyba je druhá věc. Nechápu proč se v tom rypete. Děkuji za vaše názory děvčata a chlapci a přeji hezký a slunný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.3.15 12:06
@Alliana píše:
@f.e.r.n.e.t.k.a vidím to stejně. Chtěla jsem aby to dělal sám od sebe a.ne.abych mu to musela říkat. Já. mam tehu rizikové. Měsíc a týden ležel doma a já musela tahat těžké nákupy, vařit, uklízet a. myslím ze pauza by mě neurazila. Ale bohužel nemám nárok i Když už do práce chodí

Kolik s vámi žije dětí? Neodpověděla jsi na to dosud. To je taky možná jeden z důvodů. Pokud vám doma běhá pět dětí a šesté čekáš, tak to málokterý chlap duševně zvládne a když k tomu nejsou jeho, nemůžeš čekat, že se strhá. Tak kolik?

• Citovat
  • Upravit
3557
4.3.15 12:08

@Kobliha51 dcerka a syn dcerka není jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.3.15 12:08

@pohledzdruhestrany ruku na srdce - byl bys takový chrapoun, že bys ženu s rizikovým těhotenstvím, která čeká tvoje dítě nechal tahat tašku s nákupem, zatímco ty by sis válel koule u televize? 8o
To není o úklidu, myslím, že kdyby měl v sobě kousek citu (i jindy, než když si chce vrznout) a přistupoval k partnerce trošku jinak, tak by tu odhozenou ponožku lehce přenesla přes srdce… :roll: On je prostě hovado nejtěžšího kalibru a ona hloupá naivka, co jí zřejmě dělá dobře se v to máchat, jinak si to neumím vysvětlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 12:11
@neila píše:
@pohledzdruhestrany ruku na srdce - byl bys takový chrapoun, že bys ženu s rizikovým těhotenstvím, která čeká tvoje dítě nechal tahat tašku s nákupem, zatímco ty by sis válel koule u televize? 8o
To není o úklidu, myslím, že kdyby měl v sobě kousek citu (i jindy, než když si chce vrznout) a přistupoval k partnerce trošku jinak, tak by tu odhozenou ponožku lehce přenesla přes srdce… :roll: On je prostě hovado nejtěžšího kalibru a ona hloupá naivka, co jí zřejmě dělá dobře se v to máchat, jinak si to neumím vysvětlit :nevim:

nojo, na začátku je tady nějakej zakládající příspěvek, kde je problém s chlapem, kterej si rád drobátko poleží, a pak se přidávaj další a další informace, a z trochu lenošivýho chlápka se stává větší a vetší monstrum až je to nakonec Godzila, a já to nestíhám všechno sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 12:12

@pohledzdruhestrany O poradek se nahadam, taky s mymi 5-ti a s pritelovymi 3-mi detmi nemame vyrovnano ve vitrinach. Jde o to, ze ona tehotna ho servisuje a on se povaluje. Mela jsem to tak skoro cele manzelstvi. Nechtela jsem nikdy vice neco podobneho. Nasla jsem se s chlapem aktivnim, bavi ho deti, vylety, ja. Proste to ma tak nastaveny. Hlavne, at se nemeni a vydrzi to. Zakladatelka si holt bude muset zvyknout, ale ma rada je zkusit jeste promluvit, nastavit pevna pravidla a pokud to bude zas ve stejnych kolejich, osamostanit se. Nez takovy vzor otce, to je lepsi kazdy druhy na ulici…prehanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30061
4.3.15 12:13
@Alliana píše:
@f.e.r.n.e.t.k.a vidím to stejně. Chtěla jsem aby to dělal sám od sebe a.ne.abych mu to musela říkat. Já. mam tehu rizikové. Měsíc a týden ležel doma a já musela tahat těžké nákupy, vařit, uklízet a. myslím ze pauza by mě neurazila. Ale bohužel nemám nárok i Když už do práce chodí
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 12:13

@neila naivka jsem byla ze začátku, jsem ralealista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.3.15 12:14
@pohledzdruhestrany píše:
nojo, na začátku je tady nějakej zakládající příspěvek, kde je problém s chlapem, kterej si rád drobátko poleží, a pak se přidávaj další a další informace, a z trochu lenošivýho chlápka se stává větší a vetší monstrum až je to nakonec Godzila, a já to nestíhám všechno sledovat :mrgreen:

tak pokud umíš číst a nejsi úplně natvrdlý, pak si to nejspíš popsal naprosto přesně :palec: A neurážej Godzilu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 12:15
@f.e.r.n.e.t.k.a píše:
@pohledzdruhestrany O poradek se nahadam, taky s mymi 5-ti a s pritelovymi 3-mi detmi nemame vyrovnano ve vitrinach. Jde o to, ze ona tehotna ho servisuje a on se povaluje. Mela jsem to tak skoro cele manzelstvi. Nechtela jsem nikdy vice neco podobneho. Nasla jsem se s chlapem aktivnim, bavi ho deti, vylety, ja. Proste to ma tak nastaveny. Hlavne, at se nemeni a vydrzi to. Zakladatelka si holt bude muset zvyknout, ale ma rada je zkusit jeste promluvit, nastavit pevna pravidla a pokud to bude zas ve stejnych kolejich, osamostanit se. Nez takovy vzor otce, to je lepsi kazdy druhy na ulici…prehanim?

viz výše, už jsem nestíhal další a další příval doplňujících czharakteristik pana obviněného :) tvl 8 dětí, tak to nevím, jestli je na cenu za hrabrost nebo na hospitalizaci, ale pro budoucí důchodovej systém ideální řešení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
4.3.15 12:17
@Honza 12 píše:
Cože??? 8o 8o a to jsem čekal, že mě už nic nepřekvapí.. A bum ho.. Tak máte spolu syna. Jste pár.. Jaký splácení.. Co to je za kravinu?

Tak třeba se mu nechce cizímu dítěti kupovat tablet. Druhé dítě nebylo plánované, jestli to nebere jako podraz od zajladatelky. Rozhodně se nechová dobře, ale musel by sám chtít něco s tím dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Alliana píše:
@neila naivka jsem byla ze začátku, jsem ralealista

promiň, ale hloupá si zůstala. Jinak bys nebyla těhotná.
Pokud od něj nechceš odejít, zůstaň. Když myslíš, že je to pro tebe a tvé děti to nejlepší, pak je tady každá rada drahá. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557

@pohledzdruhestrany :D godzila. To mě pobavilo. Nechci měnit celého. Jen jsem chtěla aby občas ale občas udělal něco sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

@Alliana a má doma nějaké povinnosti? Starost kolem domu apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 12:18
@neila píše:
tak pokud umíš číst a nejsi úplně natvrdlý, pak si to nejspíš popsal naprosto přesně :palec: A neurážej Godzilu :cert:

no úplně nepobírám souvztažnost první a druhé půlky první věty, ale po naší debatě o povrchnosti mužů ohledně svateb se už v tom nemíním šťourat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí