Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany hele to není hormonama. Prudim když mám proč, ale většinou je tu klid když je každý někde jinde A když něco potřebuje tak ani nedojde si říct a. napíše mi to na.fcb na mobil. Tvůj názor beru ale. bohužel to není tím ze jsem těhotná
@Honza 12 píše:
Chlap se povětšinou nemění. A nestává se aktivnějším.. Nemůžu přece čekat, že se po narození dětí, nějakým záhadným zázrakem změni..
Naprosto presne receno. Nemeni se, nestava se aktivnejsim a s vekem se vsechny vlastnosti - obzvlast negativni - zvyraznuji. Potvrzeno na vlastni kuzi 20 lety manzelstvi. Ted mam pritele a jineho si nepreju, jen aby se nezmenil. Musi ti sedet takovy, jaky je. Zmeny se nekonaji. Proto vzdy od zacatku zhodnotit, zda se s danymi vlastnostmi necha dlouhodobe zit a vychazet. Na tohle tema mluvivame i s dcerou.
Tak ono je to těžké. Píšeš, že jste spolu 4 roky, tvému staršímu dítěti jsou 2 roky a 8 měsíců, tzn. že jste spolu nežili ani 3/4 roku a už jste si naplánovali dítě ( jestli to první bylo tedy plánované):nevim:
To jste se nemohli absolutně poznat, tak teď to je trošku pozdě řešit povahu partnera ![]()
Tak buď s ním vydržíš, nebo ne, těžko ho budeš předělávat…Jestli tě miluje, tak třeba se začne alespoň víc snažit, ale musíš mu na rovinu říct, přesně a konkrétně, co ti vadí…
@Alliana píše:
@pohledzdruhestrany hele to není hormonama. Prudim když mám proč, ale většinou je tu klid když je každý někde jinde A když něco potřebuje tak ani nedojde si říct a. napíše mi to na.fcb na mobil. Tvůj názor beru ale. bohužel to není tím ze jsem těhotná
Takže mu ještě děláš služku?! ![]()
@Alliana píše:
@Honza 12 tak to je zabíty. To on sám nechce být jiný. Mu celodenní veget v ložnici vyhovuje. Přemýšlela jsem o nějaké poradne. Ale nevím zda by to něco vyřešilo
A jak jste si to nastavily na začátku vztahu, tak by to asi mělo fungovat i s dítětem. Po letech mě říct partnerka, že se mám změnit tak to jednoduše nepujde.. Hele věděla jsi jaký sem, a najednou mě chceš opustit? Já mám měnit svoji povahu? To se mě zdá jako, pěkná zrada. Pohled z mé strany. Já jsem zas akční. Výlety, kino, koncerty. Prostě rád něco dělám. A kdyby najednou mě ženská chtěla předělávat na chlapa, kterej bude s ní trávit večery lenošením, tak taky neuspěje. Kvůli dítěti, jde omezit leccos. Ale to je tím, že se dokážu omezit i teď, když je potřeba. Každej jsme nějakej.
@lovesmile píše:
Ještě jsi mi neodpověděla.
Tohle opravdu chceš? Takový život?
určitě jí vedle čeká krásnej život s novým tatínkem, kterej bude aktivní a o dva cizí broučky se bude starat a milovat je jako vlastní
@Alliana píše:
tomu přece nemůžeš věřit ani sama.. neexistuje nic subjektivnějšího než tohle „když mám proč“
@pohledzdruhestrany píše:
určitě jí vedle čeká krásnej život s novým tatínkem, kterej bude aktivní a o dva cizí broučky se bude starat a milovat je jako vlastní
Hele není to tvoje žena?
![]()
@Mr.Electrolux10 spíše ze si tam může pustit co chce protože tady děti mají pustene pohádky. Ale když se ho zeptám tak mi řekne že mu není dobře… Ale to říká porad. Má prý nějaký únavový syndro. Ale ten mi tajil no
@Alliana píše: @Mr.Electrolux9 tak nějak. Abych držela hubu a soupala nohama jak se říká
On je dite, abys ho vychovavala ci brousila k „tve“ dokonalosti?
![]()
@lovesmile píše:
Hele není to tvoje žena?![]()
na to má příliš málo dětí ![]()
@pohledzdruhestrany hele jestli ty jsi prase a ani nezvednes prkénko a když ti upadne papír od sušenky a neuklidis to tak síry jsou věci za které prudim. Myslím ze staci Když uklízím po dětech a nemusím ještě s bachorem uklízet po něm.
@Mr.Electrolux10 někdy mi přijde že neumíte číst. Copak jsem psala ze ho chci mít dokonalého? A nebo že bych psala a jsem tak blbá že o tom ani nevím? No nic. Jdu makat. Diky za pomoc…