Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero no on tvrdí že to jsou naše peníze ale to opravdu jen tvrdí. Já vyberu 5000 na. jídlo a.dam je do hrnicku, ale on si nechává svoje na úctě a když dojdou tak jak blbec ho musím žádat aby mi dal na nákup. Ono Toho je.doma více ale já zakládala diskuzi jen pro radu co s tím. Když vidím ze.nic tak vím ze mi nic jiného nezbude než nad tím mávnut a. hledět si pouze svého a děti
@Alliana buď se s tím smiř (nezmění se) je bolavej na korunu, má dluhy a v podstatě se chová tak že ty a děti jste mu ukradení.
nebo
to zabal a najdi si jiného chlapa kterého si budeš vážit a bude podle tvých představ
P. S. jestli si to na fotce za foťákem ty tak si myslím že nebudeš mít problém najít pohodového chlapa (i když už máš děti)
ještě jednou hodně štěstí drž se ![]()
@Verunecka289 píše:
já nestačím zírat fakt
no našla sis dobrý hovado, co víc k tomu říct…
svůj k svému, předpokládám, že při výběru partnera nebyla nesvéprávná a jeho vlastnosti vyhodnotila jako vlhodné pro založení rodiny s dětmi… což není moc šance při upgradu muže tuto vyhledávací schopnost změnit ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
jo problém nestejného mužskoženského náhledu na podstatné a nepodstatné věci, starý jak lidstvo samo, holka budeš si muset najít nějakýho submisivního blbečka, kterej bude skákat jak pískáš (prudíš), ale na porozumnění s normálním chlapem v dlouhodobym vztahu to moc nevidím
Jiste, ze muz a zena prikladaji ruznym vecem ruznou vahu. Ale tenhle vztah je rekla bych o tom, jak dlouho zena vydrzi lenost sveho partnera. Chapu, ze kazdy si potrebuje odpocinout. Muz a zrovnatak zena, ktera je navic tehotna a cely den lita kolem ditete. Je to o tom, ze dotycny pan je lenoch a sobec. Neni nutne, kdyby to bylo na poradu dne, hledat submisivniho blbecka. Muz, ktery ma svou zenu rad a vazi si ji, se nevali s mobilem v posteli, ale vezme treba dite na prochazku. O zvednutem prkenku nepolemizuji, pokud neni pocurane. A nemyslim si, ze to, ze muz pomaha zene je dukazem toho, ze je submivni blbecek. U me teda pritel ziskava body prave tim, ze naseho maleho prebali, vezme na prochazku nebo v pripade potreby i uklidi. Samozrejme to po nem nevyzaduji permanentne. Ale kdyz tohle dokaze udelat sam od sebe a dobropvolne, vim, ze nas ma rad a ja bych se pro nej rozkrajela.
@semik7 děkuji. Jsem to já ale asi nemám moc štěstí na chlapi a hledat toho pravého můžu bůh ví jak dlouho. A děti potřebují otce i když ležícího. A. hlavně se. bojím ze by to byl ještě horší jak teď ![]()
svůj k svému, předpokládám, že při výběru partnera nebyla nesvéprávná a jeho vlastnosti vyhodnotila jako vlhodné pro založení rodiny s dětmi… což není moc šance při upgradu muže tuto vyhledávací schopnost změnit
bohužel musím s tebou v tomhle souhlasit ![]()
@Alliana píše:
@pohledzdruhestrany nevidím všechno špatný… Vše má své pro a proti.jen se bojím ze na děti budu úplně sama protože mu dělá problém i dítě odvést do školky třeba v zimě. Já řidičák nemam takže vše pěšky.
Už jsi sama.
@Alliana píše:
@semik7 děkuji. Jsem to já ale asi nemám moc štěstí na chlapi a hledat toho pravého můžu bůh ví jak dlouho. A děti potřebují otce i když ležícího. A. hlavně se. bojím ze by to byl ještě horší jak teď
ano děti potřebují otce, ne lenocha ležícího a čumícího na bednu… řeknu ti moji příhodu z dětství - měli jsme na základce napsat jméno otce a já se sem se zeptal že mám dva kterého tam mám napsat, učitelka mi říká ten co tě vychovává ![]()
svého biologického otce sem viděl naposledy když mi bylo pět.
@f.e.r.n.e.t.k.a vidím to stejně. Chtěla jsem aby to dělal sám od sebe a.ne.abych mu to musela říkat. Já. mam tehu rizikové. Měsíc a týden ležel doma a já musela tahat těžké nákupy, vařit, uklízet a. myslím ze pauza by mě neurazila. Ale bohužel nemám nárok i Když už do práce chodí
svůj k svému, předpokládám, že při výběru partnera nebyla nesvéprávná a jeho vlastnosti vyhodnotila jako vlhodné pro založení rodiny s dětmi… což není moc šance při upgradu muže tuto vyhledávací schopnost změnit
Souhlas…
Ale teda koukám s čím vším si ženy založí rodinu ![]()
Tak taky mám doma lenocha. Ze začátku jsem ho tlačila ať něco dělá popřípadě to natruc udělala sama. A vedlo to jen k hádkám. Teď na věci co má dělat on kašlu, jsem sice kolikrát na nervy protože bych si to představovala jinak a rychleji ale nakonec to vždy udělá. Je jen víkendoví takže chápu že toho má dost ale to já taky! A taky si myslím že, oni tto chlapy nemaj moc rádi když maj ženskou co si něco umane a musí to mít hned! A ještě hůř když to zvládne sama. Od té doby co na to dlabu ať si to dělá kdy chce a jak chce je klid. Teď už jen čekám až děti odrostou abysme měli víc času i na sebe. Ono co si budem povídat, my ženy na MD co jim chlapy moc nepomáhaj, si kolikrát myslíme že to stojí na nás, ale ve většině případů ty prachy nosí domů chlap a mi bysme se bez nich mohli jít klouzat.
Takže oni maj ten pocit stejnej a to je dle mého kámen úrazu!
@f.e.r.n.e.t.k.a píše:
Jiste, ze muz a zena prikladaji ruznym vecem ruznou vahu. Ale tenhle vztah je rekla bych o tom, jak dlouho zena vydrzi lenost sveho partnera. Chapu, ze kazdy si potrebuje odpocinout. Muz a zrovnatak zena, ktera je navic tehotna a cely den lita kolem ditete. Je to o tom, ze dotycny pan je lenoch a sobec. Neni nutne, kdyby to bylo na poradu dne, hledat submisivniho blbecka. Muz, ktery ma svou zenu rad a vazi si ji, se nevali s mobilem v posteli, ale vezme treba dite na prochazku. O zvednutem prkenku nepolemizuji, pokud neni pocurane. A nemyslim si, ze to, ze muz pomaha zene je dukazem toho, ze je submivni blbecek. U me teda pritel ziskava body prave tim, ze naseho maleho prebali, vezme na prochazku nebo v pripade potreby i uklidi. Samozrejme to po nem nevyzaduji permanentne. Ale kdyz tohle dokaze udelat sam od sebe a dobropvolne, vim, ze nas ma rad a ja bych se pro nej rozkrajela.
jde o to, že pohled značného počtu žen na pořádek, respektive „důležité“ věci je značně odlišný od mužského pohledu, což má často z anásledek, že žena vyžaduje plnění těchto důležitých věcí, stresuje jí jejich neplnění, pak prudí, atmosféra se zhoršuje a zacykluje, žena si stěžuje, muž se zasekává a vlastně jde jen o to, aby si dala trochu do klidu, slevením si ubere pemzum práce a stres, jenže málokdo má na to, si sebeuvědomit, že trvá na blbostech… abych dal trochu srozumitelnější případ, třeba v péči o děti… myslím, že ženy jsou obecně úzkostnější na.. maj bundičku, šáličku, šest vrstev pod bundou, musej se držet za ručičku… atd. atd… chlap tohle tolik neřeší a světe div se úmrtnost dětí v péči mužů (např. na výletě) bych typoval je stejná jako u žen… a ono tohle v bleděmodrym platí i pro pořádek.. prostě se to nepose.re a není nutný kvůli tomu prudit
Příspěvek upraven 04.03.15 v 12:03
@Alliana píše:
@elvia2 no já mu musím peníze vracet. Vědět to tak mu mobil nikdy nekoupím. On dostal peníze od rodičů a ha si půjčila 3000 na. Tablet a musela jsem to splácet. Už jen 500 a mam klid
Cože???
a to jsem čekal, že mě už nic nepřekvapí.. A bum ho.. Tak máte spolu syna. Jste pár.. Jaký splácení.. Co to je za kravinu?