Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mr.Electrolux_10
4.3.15 11:27
@Alliana píše:
@Mr.Electrolux10 spíše ze si tam může pustit co chce protože tady děti mají pustene pohádky. Ale když se ho zeptám tak mi řekne že mu není dobře… Ale to říká porad. Má prý nějaký únavový syndro. Ale ten mi tajil no

Chapu, ze takhle vedle sebe zit neni zadny med… ale jedno vim jiste, ze vycitanim a hysterakama to urcite nevyresis :think:

• Citovat
  • Upravit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 11:28
@Alliana píše:
@Mr.Electrolux10 někdy mi přijde že neumíte číst. Copak jsem psala ze ho chci mít dokonalého? A nebo že bych psala a jsem tak blbá že o tom ani nevím? No nic. Jdu makat. Diky za pomoc…

Ale ty nemas zadne pravo ho vychovavat… rozumis? Je jaky je, urcite veci si muzete vyrikat, ale na vychovu uz je prece malicko stary, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21111
4.3.15 11:28
@Alliana píše:
@pohledzdruhestrany hele jestli ty jsi prase a ani nezvednes prkénko a když ti upadne papír od sušenky a neuklidis to tak síry jsou věci za které prudim. Myslím ze staci Když uklízím po dětech a nemusím ještě s bachorem uklízet po něm.

jo problém nestejného mužskoženského náhledu na podstatné a nepodstatné věci, starý jak lidstvo samo, holka budeš si muset najít nějakýho submisivního blbečka, kterej bude skákat jak pískáš (prudíš), ale na porozumnění s normálním chlapem v dlouhodobym vztahu to moc nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:29

@spagetka ono ten dej je trošku jiný. Měla jsem vztah 9 let předtím a díky tomu co se v něm odehrálo to dopadlo ze jsem si našla tady toho. Ze začátku dělal v praze tak jsem jeho únavu brala. Teď dela kousek od baráku a pohodovou práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 11:30
@pohledzdruhestrany píše:
jo problém nestejného mužskoženského náhledu na podstatné a nepodstatné věci, starý jak lidstvo samo, holka budeš si muset najít nějakýho submisivního blbečka, kterej bude skákat jak pískáš (prudíš), ale na porozumnění s normálním chlapem v dlouhodobym vztahu to moc nevidím
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
72725
4.3.15 11:30

@Alliana nevím, proč čekáš, že se změní. Dělal to od začátku, bude to dělat dál. lidi se nemění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.3.15 11:32

Já k tomu jenom něco řeknu. vůbec tím nenarážím na zakladatelku, tak to, prosím, neberte ani ostatní osobně :kytka:
Není mi sice úplně moc, „jen“ 28, ale pochopila jsem jednu zásadní věc.
Jsem rozvedená, mám šestiletou dceru a pět let skvělýho přítele.
A… pokud vedle sebe nebudu mít chlapa, kterýho si vážím natolik, abych dokázala počítat do deseti a nebuzerovat ho a neječet na něj kvůli každé pitomosti, nemá ten vztah cenu.
Bývalého jsem peskovala, prosila, dolejzala, brečela, vyčítala, přemlouvala, urážela se, naznačovala.
Kupodivu to nefungovalo.
Naučilo mě to důležité věci říkat narovinu, nehysterčit a prosby a žádosti přednášet s dostatečnou úctou v hlase i chování.
Samozřejmě - chce to adekvátního spoluhráče. Přítel to vnímá, oceňuje a hned se pro toho druhého všechno dělá líp.
Pokud by tahle vzájemná hra na „já jsem silný chlap a ty jsi krásná ženská“ nefungovala, nemá to pro mě smysl, protože já jsem hodně silná, troufám si říct, že inteligentní bytost a pokud by mi někdo nestál za to, abych se kvůli němu dokázala krotit a jednat v souladu s mužským chápáním světa, prostě nebude fungovat nic.
Je to jen můj názor a moje zkušenost… :kytka:

Edit - ještě dodatek:

Lidi se sice různě mění a určitě se dokážou změnit v souvislosti s životními cestami, partnerem, dětmi… ale moc bych na to zaprvé nespoléhala, zadruhé charakter jako takový v základu zůstává stejný a s určitými povahovými rysy jde pracovat, pokud jejich vlastník opravdu chce… když nechce, nehne s ním nic.

Příspěvek upraven 04.03.15 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:33

@pohledzdruhestrany tvůj Nick mluví sám o sobě ;) takže mě svými kecy neurazis jak ty si myslíš. Nevis nic ani část toho co tu je tak přestaň odsuzovat. já se ptala na danou věc a ne zda si mam někoho hledat. Nejsem tip co by lepidla vztah jiným vztahem a třeba ještě horším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.3.15 11:34

@Alliana
no a vydela dost penez? muj manzel treba v domacnosti nepomaha, nebyl k tomu vychovany, nebavi ho to. ale umi dobre varit a vari rad, taky si hraje s detma, bere je ven atd. krome toho maka, umi vydelat penize, takze k nam chodi pani na uklid a je klid :nevim:

pokud chlap maka a vydela, tak necekam, ze bude doma litat s vysavacem. ale pokud ja mam kolem sebe dve hodne male deti od 7rano do 9 vecer, tak s tim vysavacem taky litat nebudu.
kazda domacnost muze mit jina pravidla a jine usporadani, ale melo by to byt ferove a kompromisni. chlapa nepredelas, ale to jeste neznamena, ze to nemuzete nejak resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.3.15 11:35
@Alliana píše:
Já už několikrát zkoušela si promluvit a stále nic. I po dobrém i po zlém. Jediné co pomohlo bylo když jsem řekla ze na.toto nemam ze odejdu. Tak dva dny fungoval :potlesk:
…a pro jistotu ti udělal to druhé dítě :roll:
Cokoliv očekávat byla chyba. Chlap se nezmění jen proto, že ty to ČEKÁŠ :zed:
Nemyslím, že máš moc na výběr. Buď se sebereš a půjdeš, nebo to budeš dál tolerovat, pár let zatnout zuby a až děti odrostou, tak mu dát sbohem. Nebo můžeš ještě třeba dalších 20 let čekat, že se změní :jazyk:

Příspěvek upraven 04.03.15 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:37

@martina.se nečekám. Ptám se jen zdá se to nějaké nějak povedlo, ten můj mi rikava ze se změní až já budu milá ale to řekne jen ve chvíli kdy se mu to hodí. Normálně dělám své věci nervu, nepeskuji a to je vše ok ale sám nic neudělá.
No konec debaty holky. Musím makat. Mam práci na.doma abych mohla chlapovi splatit tablet co jsem koupila holce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
4.3.15 11:38

@Alliana tohle nepochopím -proč když byl takovej od začátku to teď řešíš a najednou ti to nevyhovuje? On je stejný a ty si z toho udivená „máš doma to co sis našla“. A ještě taková drobnost, on se třeba přizpůsobil, ale ty sis toho nevšimla a pořád to nebylo podle tvých představ :nevim: tak se na to prostě vybodl a nedělá nic.
@Honza 12 to napsal jasně, akční borec a ženská ho chce předělat aby seděl doma a lenošil a to je taky špatně. U mě by taky taková narazila kdyby chtěla jen sedět doma na zadku (zažil sem to) prostě si hledám protějšek co mi sedne a vyhovuje a né že si najdeš chlapa, kterej š@uká jako bůh a jnak je úplně na ho@no.
A to že když něco chce tak ti posílá smsky a nebo vzkazy na FB to taky o něčem mluví, bych řekl že máš doma další děcko místo chlapa.
Nemyslím to zle jen sem to rozebral a je to můj názor na tvou situaci, hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21111
4.3.15 11:39
@Alliana píše:
@pohledzdruhestrany tvůj Nick mluví sám o sobě ;) takže mě svými kecy neurazis jak ty si myslíš. Nevis nic ani část toho co tu je tak přestaň odsuzovat. já se ptala na danou věc a ne zda si mam někoho hledat. Nejsem tip co by lepidla vztah jiným vztahem a třeba ještě horším

já tě nechci urazit, jen ti dát příležitost, abys pochopila, že máš pravděpodobně vytvořenej jednostrannej zaseklej náhled na situaci a odmítáš připustit, že by byla chyba i na tvé straně, ale mojí morální povinnost, dát ti šanci zapřemejšlet hlavně sama nad sebou, jsem splnil, a dál je to už tvůj boj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.3.15 11:40

Nečetla jsem celou diskuzi, ale rozumím ti. U nás je to téměř stejné, akorát chlap věčně sedí u pc a hraje hry :roll:
Já se s tím naučila žít, miluje nás, s dcerkou si čas od času pohraje, když mu k tomu dám podnět a tak nějak jsem se naučila s dcerkou zabavit sama. Chodíme do dětského centra, na procházky, na výlety, na plavání…to vše bud sami, nebo s kamarádkama. Rozhodně kvůli tomu nechci bourat rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 11:40
@Alliana píše:
@martina.se nečekám. Ptám se jen zdá se to nějaké nějak povedlo, ten můj mi rikava ze se změní až já budu milá ale to řekne jen ve chvíli kdy se mu to hodí. Normálně dělám své věci nervu, nepeskuji a to je vše ok ale sám nic neudělá.
No konec debaty holky. Musím makat. Mam práci na.doma abych mohla chlapovi splatit tablet co jsem koupila holce :mavam:

nechápu, proč s ním jsi :nevim: a kecy ala že se změní? nezmění - je tak zvyklý, dřív Ti to asi nevadilo, tak nemá důvod to měnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí