Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
4.3.15 12:18
@Alliana píše:
@Kobliha51 dcerka a syn dcerka není jeho

No tak to by mohl přežít v pohodě. Buď je nemocný a nebo opravdu líný. Měl by jít k lékaři, aby se nemoc vyloučila. POkud nebude chtít, tak je prostě líný. ´Těhotná a s dvěma malými dětmi ti stejně nezbyde nic jiného, než tu káru táhnout dál. Jen už prosím neměj hned další dítě. Jinak se z toho nevyhrabeš.

• Citovat
  • Upravit
4.3.15 12:18
@pohledzdruhestrany píše:
svůj k svému, předpokládám, že při výběru partnera nebyla nesvéprávná a jeho vlastnosti vyhodnotila jako vlhodné pro založení rodiny s dětmi… což není moc šance při upgradu muže tuto vyhledávací schopnost změnit :nevim:

Ty už si jednu lískni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 12:19

Loučím se… Děkuji vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
4.3.15 12:20

Mě fascinuje jak někdo příjde do diskuze pro radu´, jak změnit nějakou drobnost… Jako je aby byl trošku aktivnější.. A nakonec se ukáže, že problém je o mnoho mega větší. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
4.3.15 12:22

@Honza 12 -přesně tak. Napíšeme názor a ještě se zakladatelka osočí, že toto zrovna nechce slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 12:23
@Honza 12 píše:
Mě fascinuje jak někdo příjde do diskuze pro radu´, jak změnit nějakou drobnost… Jako je aby byl trošku aktivnější.. A nakonec se ukáže, že problém je o mnoho mega větší. 8o

Jo, to je dost často, protože my to vidíme nezaujatě, a poskládáme si to dohromady, člověk, co v tom žije, už si ani neuvědomuje, že jsou to všechno střípky do jedné velké mozaiky charakteru/osobnosti člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 12:26

@Alliana
Přeji Ti pevné nervy do dalších let, ať už s ním, nebo někým jiným. Možná by nebylo do věci trošku zapracovat na sebevědomí. Mladá, hezká, nebála bych se, že 3 děti jsou překážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
4.3.15 12:28
@Honza 12 píše:
Mě fascinuje jak někdo příjde do diskuze pro radu´, jak změnit nějakou drobnost… Jako je aby byl trošku aktivnější.. A nakonec se ukáže, že problém je o mnoho mega větší. 8o

to je jednoduchý „každý strůjcem svého štěstí“ 8)
jako holka má velkej problém a ono ji to jednou docvakne 8)

• Citovat
  • Upravit
16186
4.3.15 12:29
@pohledzdruhestrany píše:
nojo, na začátku je tady nějakej zakládající příspěvek, kde je problém s chlapem, kterej si rád drobátko poleží, a pak se přidávaj další a další informace, a z trochu lenošivýho chlápka se stává větší a vetší monstrum až je to nakonec Godzila, a já to nestíhám všechno sledovat :mrgreen:

tady si to popsal, tak co nepobíráš? :jazyk: Vystihl si to přesně - informace přibývaly a když zakladatelka vyplivla celou realitu, tak z toho vyšel jako pěkný idiot, i když bychom vzali v potaz tvůj „chlapský“ pohled, jak si to tady podal :nevim:
Ad. povrchnost - myslím, že jsem to tam dostatečně vysvětlila jak je to pojaté ve vztahu ke svatbám :mrgreen: Si se tvářil, že si pochopil, nebo? :nevim:

A buď tak laskav, zkus mi odpovědět na otázku, kterou jsem ti položila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
4.3.15 12:32

@Alliana Charakterové vlastnosti se mění těžko, to by i mě vadilo, kdyby manžel tlačil, abych se změnila. My třeba ve vztahu neuměli komunikovat problémy, aby z toho nebyla hádka a nechali jsem si poradit, ne teda od odborníka, ale naučili jsem se řešit konstruktivně problémy správnou komunikací, takže jsme se změnili hodně, oba. I další vztahové věci jsme hodně změnili, ale chtěli jsme oba. To asi není moc rada :think:
Jeho ke vztahu k tobě ani k dětem nedonutíš, ale třeba bych omezila servis pro něj. Nevyčítej, nenadávej, prostě si rozmysli, co pro něj dělat nebudeš a oznam mu, že prostě na to nemáš sílu. Kdyby bydlel sám, asi by taky musel občas vstát a něco uvařit nebo uklidit a jestli je opravdu nemocný, tak ať to řeší.
Taky určitě přemýšlej, jestli chceš takový vzor pro svoje děti, nejsem zastánce rozvodů, když se nepohodneme, ale děti většinou budou jednat podle vzoru rodičů :(
A odchodem bych nevyhrožovala, dokud bych si nebyla jistá, že opravdu neodejdu, jinak to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.15 12:34
@Alliana píše:
@semik7 děkuji. Jsem to já ale asi nemám moc štěstí na chlapi a hledat toho pravého můžu bůh ví jak dlouho. A děti potřebují otce i když ležícího.A. hlavně se. bojím ze by to byl ještě horší jak teď :)

jo, jasně, aby mohly obšlehnout jeho vzor a chovaly se pak stejně jako on… to je logika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
4.3.15 12:44
@Regina Hero píše:
jo, jasně, aby mohly obšlehnout jeho vzor a chovaly se pak stejně jako on… to je logika :zed:

přesně, vidí vidí jak se chová tatínek a na další generaci „lenochoidiotů“ je zaděláno :zed:

• Citovat
  • Upravit
isp
1387
4.3.15 13:29

@Alliana Napadlo mě pár jediných věcí a to je to, že bych si našla své vyžití sama s dětma + úplně sama. S dětma bych chodila na nějaké kroužky nebo do společnosti jiných maminek, na plavání atd… zapojila bych se jako třeba pomocná síla v MŠ a sama bych si dopřávala oddech u sportu, s kámoškou na kafi nebo na masáží s tím, že bych mu nechala dítě, ať se stará. Kdyby byli řeči, tak bych mu řekla, že chápu jak je unavený ale že mě zase táááák moc bolí záda, že na tu masáž prostě musím, i nato cvičení ;) :mrgreen:
Nevařila bych mu, jen sobě a dětem, dokud bych neměla nějaký papír, že trpí např. únavovým syndromem. A v neposlední řadě bych mu klidně říkala, že až se objeví někdo kdo bude:… vyjmenovala bych co by se mi líbilo, tak že mu to včas řeknu a uteču do náruče někoho méně líného :lol: Zeptej se ho:,,Hele Pepo, když tě nebaví procházky, oblékni mi prosím malého jdu se navoňět a připravit na ven, půjde s námi Jarda,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty můžeš doma hajat, nečekej nás brzy, skočíme do Pizzerky ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
4.3.15 13:30
@Honza 12 píše:
:mrgreen: jo tady je fakt sranda :palec: vidím to stejně. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
4.3.15 13:32

@Alliana nečetla jsem všechno ale jen mě ještě napadlo, o co je to lepší když jsi na děti a na vše sama + on se válí v ložnici? :think: Nebylo by lepší mít to stejně tak sama se o vše starat s tím rozdílem, že by on nebyl ve stejném bytě? Odpadlo by ti vaření pro něj, praní, žehlení jeho věcí a spousta zbytečných řečí, které on stejně neposlouchá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí