Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
4.3.15 18:41

@Alliana bezte do poradny!!!vcas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.3.15 19:24
@pohledzdruhestrany píše:
jo problém nestejného mužskoženského náhledu na podstatné a nepodstatné věci, starý jak lidstvo samo, holka budeš si muset najít nějakýho submisivního blbečka, kterej bude skákat jak pískáš (prudíš), ale na porozumnění s normálním chlapem v dlouhodobym vztahu to moc nevidím

normalni asi moc nebude, kdyz ma tehotnou zenu a dite..a lezi oddelen v loznici a kouka na TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 19:31
@Venetia píše:
normalni asi moc nebude, kdyz ma tehotnou zenu a dite..a lezi oddelen v loznici a kouka na TV

Viz výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32891
4.3.15 19:46
@Alliana píše:
@Katy 7 řešila jsem ale bylo mi řečeno že se mu tam lip spí. Po čase už mě to přestalo bavit řešit a nechala jsem to být.

Ex spal v jiném pokoji 5 let před rozvodem. Přesunul se v době prvního těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.3.15 19:59
@dendule4 píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale rozumím ti. U nás je to téměř stejné, akorát chlap věčně sedí u pc a hraje hry :roll:
Já se s tím naučila žít, miluje nás, s dcerkou si čas od času pohraje, když mu k tomu dám podnět a tak nějak jsem se naučila s dcerkou zabavit sama. Chodíme do dětského centra, na procházky, na výlety, na plavání…to vše bud sami, nebo s kamarádkama. Rozhodně kvůli tomu nechci bourat rodinu.

A je to vubec rodina, kdyz si na vse sama a on se toho neucastni… jakou roli takovy chlap v rodine ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.3.15 20:11
@Venetia píše:
A je to vubec rodina, kdyz si na vse sama a on se toho neucastni… jakou roli takovy chlap v rodine ma?

A co bych měla podle tebe dělat? Rozvést se, vzít malé tátu, žít ze sociálních dávek jako svobodná matka?…NEbo se prostě smířit s tím, že chlap prosedí spoustu času u pc, ale s vědomím, že nás má rád, že nás finančně zabezpečí? Samozřejmě, že bych radši, kdyby přišel z práce, čapnul dcerku a vyrazil s náma do parku, ale on na to prostě není. Stejně tak já s ním nepůjdu do hospody na pivo…Myslím, že ve vztahu je potřeba kompromisů a naučit se žít s tím co mám a být za to vděčná. Kolem mě je spousta daleko horších manželství např: jeden je chronický lhář, druhý pedant, třetí násilník, další manželce nedává žádné peníze, další nechce děti a tak bych mohla pokračovat do nekonečna…At hodí kamenem kdo je bez viny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.3.15 20:46
jde o to, že pohled značného počtu žen na pořádek, respektive „důležité“ věci je značně odlišný od mužského pohledu, což má často z anásledek, že žena vyžaduje plnění těchto důležitých věcí, stresuje jí jejich neplnění, pak prudí, atmosféra se zhoršuje a zacykluje, žena si stěžuje, muž se zasekává a vlastně jde jen o to, aby si dala trochu do klidu, slevením si ubere pemzum práce a stres, jenže málokdo má na to, si sebeuvědomit, že trvá na blbostech… abych dal trochu srozumitelnější případ, třeba v péči o děti… myslím, že ženy jsou obecně úzkostnější na.. maj bundičku, šáličku, šest vrstev pod bundou, musej se držet za ručičku… atd. atd… chlap tohle tolik neřeší a světe div se úmrtnost dětí v péči mužů (např. na výletě) bych typoval je stejná jako u žen… a ono tohle v bleděmodrym platí i pro pořádek.. prostě se to nepose.re a není nutný kvůli tomu pruditPříspěvek upraven 04.03.15 v 12:03

zajimava je situace, kdyz zena na to zacne stejne kaslat jako on, jak se z muze najednou stave pedant, ktery vecne kibicuje, ze neco neni udelano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 20:56
@Venetia píše:
zajimava je situace, kdyz zena na to zacne stejne kaslat jako on, jak se z muze najednou stave pedant, ktery vecne kibicuje, ze neco neni udelano.

Ano, to se stát může, otázka jestli proto, ze je pedant od podstaty nebo dává ženě pocítit předchozí její pedantskou polivcicku? :) ale není idealni, aby to ani zena neprehanela? Tedy na to nezacla kaslat, ale jen ubrala na intenzitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
4.3.15 22:44
@Alliana píše:
@Hanulkaa tady je problém ze tehotnou nikde nevemou. Byt koupily jeho rodiče takže se platí jen voda, plyn elektrika a topení a družstvu. Počkám až mi přijde mateřská a zkusím to a uvidím jak dlouho to vydrží

S tím příspěvkem na bydlení to teda fakt přehnal :roll:
Pokud se nemáš kam vrátit do práce, tak to je jasné :|
Je to teda složité a uživit 3 děti sama se vším, taky nic moc. Zase jestli chce příspěvek na bydlení, musí se o sebe postarat sám (jídlo, praní, vaření,…), ale teda nedovedu si představit tu atmosféru v takovém soužití. Myslím bude ještě nepříjemnější :( to pak stejně skončíš tak, že zase budeš dělat vše i pro něj, aby jsi měla od něj klid. No to je ten nejhorší scénář, uvidíš, jak se to vyvine. Určitě se snaž neustoupit, dokud mu budeš dávat část peněz na bydlení.
Nechápu, jak si ten vztah představuje, jak to měli doma jeho rodiče? Neměl i od maminky dokonalý servis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 23:11

@Hanulkaa to si piš ze mel. Je to mamanek. Do teď mi predhazuje jeho mámu
Ale hold si měl takovou najít. Já se o děti, a domácnost starám, ještě dělám domácí práci kterou dělám každý den do jedné do rána za prd peníze. Takže si myslím ze toho mám dost a snažím se. Což o něm se říct nedá. Teď mi řekl že jeho povinnost je chodit do práce a moje je starat se o děti a o něj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
4.3.15 23:26
Ano, to se stát může, otázka jestli proto, ze je pedant od podstaty nebo dává ženě pocítit předchozí její pedantskou polivcicku? :) ale není idealni, aby to ani zena neprehanela? Tedy na to nezacla kaslat, ale jen ubrala na intenzitě?

to nevím, já právě jsem trochu laxnější od přírody a asi to přitahuje naopak chlapy, který vidí každý chlup.. já se třeba nikdy s chlapem, který by po sobě nechával bordel nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
4.3.15 23:29
@Alliana píše:
@Hanulkaa to si piš ze mel. Je to mamanek. Do teď mi predhazuje jeho mámu
Ale hold si měl takovou najít. Já se o děti, a domácnost starám, ještě dělám domácí práci kterou dělám každý den do jedné do rána za prd peníze. Takže si myslím ze toho mám dost a snažím se. Což o něm se říct nedá. Teď mi řekl že jeho povinnost je chodit do práce a moje je starat se o děti a o něj 8o

to by byla pravda v případě, že by tě plně finančně zabezpečil a ty by jsi nemusela pracovat, přispívat na jídlo a nemoct si nic koupit. Pokud máte finance rozdělené, měli byste mít i rozdělenou péči o děti i o domácnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.3.15 23:45
@kitty77 píše:
to by byla pravda v případě, že by tě plně finančně zabezpečil a ty by jsi nemusela pracovat, přispívat na jídlo a nemoct si nic koupit. Pokud máte finance rozdělené, měli byste mít i rozdělenou péči o děti i o domácnost :nevim:
:pankac: souhlasim. Evidentne je to tatar, kterej si nevazi rodiny. Pokud rozdelite finance nech si rozhodne zaplatit na deti. Hajzlik jeden ja bych tyhle chlapy co myslej jen na sebe nakopala do zadku :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
5.3.15 12:17

@Alliana O domácnost se starám hlavně já, manžel nás finančně zajišťuje, mám teda práci na ŽL, ale to je jen takový přivýdělek, který nepotřebujeme :)
Takže když je nějaká vzájemná dohoda, která oběma vyhovuje a práce jsou rozdělené, nevidím v tom problém, já mám třeba servis s autem, nemusím nic řešit, jen sednu a jedu, když potřebuju :palec:
Ale neřešit děti mi přijde dost sobecké, pokud jim nedá čas, pozornost, nikam je nevezme, je mu zatěžko dojít do školky, je to problém. Pro děti to bude těžké, pokud je táta přítomen, ale děti ignoruje, je to stejné, jakoby nebyl. To není jako domácí práce, nebo práce kolem domu. Navíc to ani nejde odložit, nebo omezit, děti potřebují rodiče intenzivně v určitém čase, který když propásne, nedá se vrátit.
Tak tady těžko radit, co můžeš udělat ty, když nic neřeší a ještě přitvrdí, když něco potřebuješ ty, nepomoct ženě na rizikovém mi prostě přijde velmi sobecké :nevim:
Asi nenadávat, nekomentovat, trvat v klidu na svém. I když to je asi nadlidský výkon, já jsem docela klidný člověk, ale v takovém vztahu bych asi hysterčila taky :roll:
Do manželské poradny by asi nešel, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.15 13:02

@Alliana Napíši jako anonym, neboť se to týká mé rodiny. Manžel byl alespoň zpočátku aktivní, ale zřejmě jenom kvůli zamilovanost :D U prvního syna se snažil, snad až moc, mít prsa tak ho i kojil. S dalšími dětmi jeho aktivita slábla, takže jsem veškerou starost o děti převzala já. Ale zase k dobru, on slušně vydělává. Sice také nejraději sedí doma, ven ho nevytáhnu, ale dává mi najevo, že mne má rád. Myslím, že bych to brala z opačné stránky. U dělala jsem si z toho přednost, do ničeho mi nemluví, děti si vychovávám já. Ven s dětmi chodím podle toho, jak mi stačí síly. Takže kombinuji. Dvě jdou se mnou a jedno je s manželem. A pak je prostřídám. Je fakt, že ještě o půlnoci vyndavám prádlo z pračky a taky vím, že kde co nechám, tak to také zůstane. Ale nekecá mi do ničeho :D Představa, že by kecal do toho, jak ostřihat dceru a podobný hlouposti.Ale jedno vím jistě, nezmění se. Buď si tomu uzpůsob svůj život s dětmi, zvykni si, že na hřiště nikdy nepůjdete spolu jako „rodina“ nebo- což vidím právě teď díky tomu třetímu dítěti jako dost nešťastně, odejdi. Realita po porodu nastane taková, že budeš sama na všechny tři. A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky