Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
4.3.15 11:10
@Vorvaň obrovský píše:
Všechny vaše rady jsou vélmi konstruktivní!

@Alliana

Skoro jako bys psala o nás. Jen jsme spolu 3× déle a ze začátku zas tak líný nebyl.

Já už jsem si zvykla. Můj „partner“ je pro mě taxikář a peněženka. Bohužel máme i společné děti, a až jednou odrostou a já budu snad soběstačnější, tak už budu mít sílu to rozseknout.
Teď ne.

Takže si buď zvykneš a nebo se na ten vztah vy*ereš. Až nadejde ten pravý čas, tak budeš vědět co dělat.

Byla jsi rychlejší. Jiná možnost tady není. Tobě držím palce, aspoň to máš „srovnané“. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 11:11
@lovesmile píše:
Evidentně ve vztahu nejsi šťastná a tenhle člověk se nezmění. Přečti si po sobě, co píšeš. Uvidíš, že tady jsou pouze 2 řešení. Buď od něj odejdeš nebo se zvykneš. Ale chceš prožít celý život v tomhle?

anebo se zklidní až opadne vnitřní selfíčkovej útok hormonů… neměla jsi nikdy PMS, že v tomhle stavu jsi schopná vidět všechno špatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Ostružka píše:
@Alliana dá se to brát i z pozitivní stránky. Můj bývalý mi pořád organizoval život. Když jsem v se v sobotu chtěla válet v posteli, muselo se jet na kolo. Když jsem o víkendu na chatě chtěla chtěla péct, museli jsme jít lézt na skálu. Neexistovalo, abych se vymluvila z návštěvy známých. Peklo. Buď aspoň ráda, že ti do toho nekecá…
:potlesk:
Přesně tak, musíš se v tom snažit najít aspoň nějaká pozitiva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
@Vorvaň obrovský píše:
Všechny vaše rady jsou vélmi konstruktivní!

@Alliana

Skoro jako bys psala o nás. Jen jsme spolu 3× déle a ze začátku zas tak líný nebyl.Já už jsem si zvykla. Můj „partner“ je pro mě taxikář a peněženka. Bohužel máme i společné děti, a až jednou odrostou a já budu snad soběstačnější, tak už budu mít sílu to rozseknout.
Teď ne.

Takže si buď zvykneš a nebo se na ten vztah vy*ereš. Až nadejde ten pravý čas, tak budeš vědět co dělat.

Tak já nevím.. Ale co mám v okolí, kdo byl línej, zůstal línej, komu se chtělo něco dělat a pěkně žít s partnerkou, tak to taky dělá.. Moc změněnejch chlapů jsem nezažil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557

@Honza 12 tak to je zabíty. To on sám nechce být jiný. Mu celodenní veget v ložnici vyhovuje. Přemýšlela jsem o nějaké poradne. Ale nevím zda by to něco vyřešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.3.15 11:12

@Alliana
buď si zvykni, nebo od něj odejdi, on může změnit drobnosti když bude chtít, ale musíš mu v tom pomoci, vstřícné gesto a uvidíš…ale on takový byl to ty po něm chceš najednou něco jiné…
a narovinu odejít od něj by mi přišlo vůči dětem dost nefér, ty jsi věděla jaký je, vybrala sis ho za otce svých dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:14

@pohledzdruhestrany nevidím všechno špatný… Vše má své pro a proti.jen se bojím ze na děti budu úplně sama protože mu dělá problém i dítě odvést do školky třeba v zimě. Já řidičák nemam takže vše pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Alliana píše:
@Honza 12 tak to je zabíty. To on sám nechce být jiný. Mu celodenní veget v ložnici vyhovuje. Přemýšlela jsem o nějaké poradne. Ale nevím zda by to něco vyřešilo

myslím, že jsi v zajetí hormonů a prudíš, prudíš a prudíš, a on rezignoval a chce mít od tebe a tvejch keců pokoj, zaseklá situace ale neviděl bych to nutně tak černě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@pohledzdruhestrany píše:
anebo se zklidní až opadne vnitřní selfíčkovej útok hormonů… neměla jsi nikdy PMS, že v tomhle stavu jsi schopná vidět všechno špatný?

Ne, na PMS netrpím. :mrgreen:
Jako já beru, že to můžou být teď hormony, ale spíš se mi zdá, že ji to vadí od začátku a že si myslela, že se změní. Tenhle se nezmění. Zakladatelka píše, že změna = max. 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:15

@catherine100 no i když prosím a smutně koukám tak nepomůže. Rodinu nebouram, jen zjišťují co se dá dělat. Ale vidím ze asi nic. Budem dal žít jako bratr ze sestrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 11:17
@Alliana píše:
@pohledzdruhestrany nevidím všechno špatný… Vše má své pro a proti.jen se bojím ze na děti budu úplně sama protože mu dělá problém i dítě odvést do školky třeba v zimě. Já řidičák nemam takže vše pěšky.

když budeš prudit a tlačit z jeho strany bude protitlak a snaha nedělat nic, beru-li to podle sebe, úplně otoč taktiku.. on ví, že všechno zabezpečíš, tak se nemusí snažit, naopak se na plno věcí vykašli řešit (i když tě to bude kompulzivně tlačit) a hlavně to vydrž a tipuju, že za čas on plno věcí začne nečekaně řešit sám od sebe, protože na to bude mít vlastní prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Alliana píše:
@catherine100 no i když prosím a smutně koukám tak nepomůže. Rodinu nebouram, jen zjišťují co se dá dělat. Ale vidím ze asi nic. Budem dal žít jako bratr ze sestrou

Ještě jsi mi neodpověděla.
Tohle opravdu chceš? Takový život? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@Žlababák píše:
To asi nějak vyhází z toho, že ženský vychovávají děti. Asi v sobě mají zakódované, že všechny lze vychovat, předělat. Tak si vezmou chlapa, není dokonalý, ale mnohé mají pocit, že z něj toho dokonalého udělají.
Příklad, ženská si vezme chlapa, co se jí nelíbí. Ale je hodnej (čti, je oblbnutelný) tak ho neustále nutí, obléká ho a ono to nefunguje, tak je na něj naštvaná a nakonec si pořídí milence.
Jiný příklad. Ženská si pořídí lenocha. A tak mu immerwährend nadává, nutí ho něco dělat. Nakonec s ním nehne, tak si neustále stěžuje, všude ukazuje, jaká je chudinka a touží po soucitu. Že byla primárně chyba si s takovým začít si možná přizná, ale nic s tím nedělá.@zakladatelka Lenoch nemá a nikdy nebude mít zájem něco dělat. Tak to je. Čím dřív to akceptuješ, tím lépe. Přeji hezký den :-)

Skvěle napsaný :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
@Alliana píše:

A neni v te loznice prave proto, ze chce mit od tvych nalad a prednasek klid? :think:

• Citovat
  • Upravit
21111
@lovesmile píše:
Ne, na PMS netrpím. :mrgreen:
Jako já beru, že to můžou být teď hormony, ale spíš se mi zdá, že ji to vadí od začátku a že si myslela, že se změní. Tenhle se nezmění. Zakladatelka píše, že změna = max. 2 dny.

to si myslíš jen ty nebo i okolí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria