Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.15 11:03

@Honza 12 To já už vím taky. Zakladatelka to zjistí určitě velmi brzy, protože už tuší. Ale taková počáteční naivita není vůbec neobvyklá, si myslím. Jako matka taky převzala úplně nové úlohy, ale u chlapa… je to jiný, to je prostě fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 11:04

@Blekota neznáš chlapa co by chtěla měnit ženu jo? Já jo. S jedním žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.3.15 11:04
@pohledzdruhestrany píše:
na to se dáří jen svatá prostato… jen přemýšlím proč matky nedávaj svejm dcerám základní psychologickou výbavu - princip práce s chlapem, už od mala :think:

Já to dělám. :mavam: učím dceru jak vyjdnávat s otcem. Já přesně vím, jak na manžela abychom byli spokojeni všichni. Ona ve své pubertální hysterii nedokáže držet zpátečku a reagovat adekvátně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.3.15 11:05
@Alliana píše: Říká o mě ze jsem furie, nepopírám že se tak občas nezachovam, ale i když mu říkám proč tak se to nemění. Jsem nervak a jsou věci které nesnáším a naserou mě na pěkně dlouho, například ze mi neustále lze. Něco slíbí a nedodrží, jen mi v danou chvíli chce zalepit pusu když něco chci.

Tak proč s ním jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_9
4.3.15 11:05
@Alliana píše:
Ahojte holky. Poslední dobou nějak přemýšlím nad naším vztahem. Čekáme dalšího potomka, který plánovaný nebyl ale nebyla síla to dat pryč.
Připadám si v tomhle vztahu ze žiju sama s dětmi a jen se starám a peru atd další nějaké osobě. Jsme spolu 4roky. Já trávím čas v obýváku s deckama ale můj přítel je v ložnici a hraje si na mobilu a čumí na TV. Téměř je to od začátku vztahu, jen jsem čekala ze se změní a bude aktivnější, ale bohužel stále je líný. Nemam v planu bourat rodinu. Jen nevím co dělat aby to bylo jiné. Jeho zajímá jen politika a sport, takže o jiných věcech krom svých nemoci se bavit neumi a já už ho ani neposlouchám, protože poslouchat 4roky porad dokola jak mu není dobdobře mě nějak přestalo bavit. Tak pokud má nějaká podobny chod domácnosti a dokázala učinit změny tak bych byla ráda za každou radu.
Ps píšu přes mobil tak možná tu budou napsané blbosti

eMimi klasika :roll: Ty sis ho vybrala a prevychova se nedari, coz? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.3.15 11:06

Všechny vaše rady jsou vélmi konstruktivní!

@Alliana

Skoro jako bys psala o nás. Jen jsme spolu 3× déle a ze začátku zas tak líný nebyl.

Já už jsem si zvykla.

Takže si buď zvykneš a nebo se na ten vztah vy*ereš. Až nadejde ten pravý čas, tak budeš vědět co dělat.

Příspěvek upraven 16.12.16 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@berusa.m píše:
Já to dělám. :mavam: učím dceru jak vyjdnávat s otcem. Já přesně vím, jak na manžela abychom byli spokojeni všichni. Ona ve své pubertální hysterii nedokáže držet zpátečku a reagovat adekvátně.

je pravda, že puberta ve své zahleděnosti a hormonální subjektivitě je dobrá tréninková metoda pro dobu těhotenství a ranného mateřství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
@Alliana píše:
Já už několikrát zkoušela si promluvit a stále nic. I po dobrém i po zlém. Jediné co pomohlo bylo když jsem řekla ze na.toto nemam ze odejdu. Tak dva dny fungoval :potlesk:

Tak tě asi miluje a nechce o tebe přijít. Ale to ničemu nepomůže. Protože on zůstane stejné povahy, takové povahy pro kterou jsi si ho vzala, té jeho povahy pro kterou jsi si ho vybrala za otce svého dítěte. Může se trochu změnit, když na sobě bude chtít makat, a vnitřně cítit, že on sám chce bejt jinej.. Jinak bude samozřejmě takovej jakýho sis našla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_9
4.3.15 11:07
@Alliana píše:
@Blekota neznáš chlapa co by chtěla měnit ženu jo? Já jo. S jedním žiju.

A jak se te snazi zmenit? Abys nesekyrovala, nervala a nevychovavala? :think:

• Citovat
  • Upravit
3557
4.3.15 11:07

@Honza 12 diky. Já jen chtěla zjistit jestli je. nějaká naděje na změnu. Bohužel byl vychovaný jinak a já. už starého osla nepredelam :zed: tak snad si na to zvyknu. Zase musí chápat ze když budu nešťastná tak moje chování nebude super. Většinou času to neřeším protože práce mám až nad hlavu ale občas mám takovou spatnou chvilku ze přemýšlím co mám dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
4.3.15 11:08

@Alliana dá se to brát i z pozitivní stránky. Můj bývalý mi pořád organizoval život. Když jsem v se v sobotu chtěla válet v posteli, muselo se jet na kolo. Když jsem o víkendu na chatě chtěla chtěla péct, museli jsme jít lézt na skálu. Neexistovalo, abych se vymluvila z návštěvy známých. Peklo. Buď aspoň ráda, že ti do toho nekecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@pohledzdruhestrany píše:
je pravda, že puberta ve své zahleděnosti a hormonální subjektivitě je dobrá tréninková metoda pro dobu těhotenství a ranného mateřství :mrgreen: :mrgreen:

Zajímavý pohled. To mě nenapadlo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557

@Mr.Electrolux9 tak nějak. Abych držela hubu a soupala nohama jak se říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Alliana píše:
Já už několikrát zkoušela si promluvit a stále nic. I po dobrém i po zlém. Jediné co pomohlo bylo když jsem řekla ze na.toto nemam ze odejdu. Tak dva dny fungoval :potlesk:

Evidentně ve vztahu nejsi šťastná a tenhle člověk se nezmění. Přečti si po sobě, co píšeš. Uvidíš, že tady jsou pouze 2 řešení. Buď od něj odejdeš nebo se zvykneš. Ale chceš prožít celý život v tomhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.3.15 11:09

Tak byt tebou tak zatlacim silneji a to hned. ty musis vedet, co na nej funguje, co nefunguje, jake mate zazemi, jestli mas vlastni bydleni, jestli vyhruzka odchodem ma nejake realne obrysy. protoze jestli tim parkrat pohrozis a on bude vedet, ze stejne nemas kam jit, tak to samozrejme prestane fungovat.

nicmene, ty budes mit druhe dite (jestli se nezapojil u prvniho planovaneho, tak u druheho neplanovaneho se nezapoji urcite), budes dalsich pr let doma, budes na nem pravdepodobne finacne zavisla (pokud ne, tak tvoje vyhra) a jestli si v tom neudelate poradek ted, tak je otazkou casu, kdy se to po.sere uplne. ty budes vystavena, cim dal vetsi furie, on se bude cim dal vic zavirat v loznici a nejpravdepodobnejsi to odskacou deti, ktere budou mit doma nervozni matku a „virtualniho“ otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí