Zdravim, predem se omlouvam za anonym ale mam tady hodne znamych a nechci aby vedeli o tom ze planuji druhe dite. Ale k otazce, jsem dva roky po porodu, kojim docela jeste hodne.. ( kdyz jsme doma tak klidne i co hodinu, kdyz jsme venku tak si na prso vubec nevzpomene a kojim trrba az vecer. V noci nekojim, az kolem 4-5rano) ms jsem za celou tu dobu nemela ale v kvetnu jsem vysadila prasky s tim ze se pokusime o druhe dite..zatim je to bez uspechu ale desi me dlouha menstruace ktera je nekdy i skoro dva tydny.. ted ji mam zrovna uz od minuleho patku a misto toho aby slabla je silnejsi a silnejsi k dr se chystam hned co ms skonci ale mate s tim nektera zkusenosti?? Mam strach aby to nebranilo ve snazeni o mimi
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zdravim, predem se omlouvam za anonym ale mam tady hodne znamych a nechci aby vedeli o tom ze planuji druhe dite. Ale k otazce, jsem dva roky po porodu, kojim docela jeste hodne.. ( kdyz jsme doma tak klidne i co hodinu, kdyz jsme venku tak si na prso vubec nevzpomene a kojim trrba az vecer. V noci nekojim, az kolem 4-5rano) ms jsem za celou tu dobu nemela ale v kvetnu jsem vysadila prasky s tim ze se pokusime o druhe dite..zatim je to bez uspechu ale desi me dlouha menstruace ktera je nekdy i skoro dva tydny.. ted ji mam zrovna uz od minuleho patku a misto toho aby slabla je silnejsi a silnejsi
k dr se chystam hned co ms skonci ale mate s tim nektera zkusenosti?? Mam strach aby to nebranilo ve snazeni o mimi