Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem trubka, tam mělo být 18 - 24, omlouvám se za chybu a poznám to podle bolesti a podle hlenu na vložce.
Tak to jo, to by mohlo být…
Pokud bývá ovulace, pokud je OK ta poovulační fáze (vychází to teda těch 14dní cca?), tak bych asi taky ještě vydržela
Ta procentuální „úspěšnost“ otěhotnění je běžná u zdravého páru - i když jste oba v pořádku a souložíte ve vhodnou dobu=), neznamená to, že otěhotníš…
Běžně se začíná s kolotočem vyšetření po půl roce neúspěchů.
První bude na řadě spermiogram u chlapa a asi hormonální profil z odebrané krve u tebe. Tak tím spermiem můžete začít, nepotřebuješ doporučení, zajděte do nějakého centra as. reprodukce a je to.
A nebo ještě vyčkej, popíjej ten kontryhel třeba a uvidíš.
Ahoj já je měla taky kolem 40 dnů, doktor mi na to dal utrogestan, jenže tím jsem si akorát zasekla OVU protoze jsem ji měla až kolem 29 dne. O mimčo jsme se snažili 2 roky. Ale pak jsem přišla na jednu super věc po těch všech možných driákách a osvědčených způsobech jak si opravit cyklus (gynex ani femibion ani nic takového mě vubec nepomahalo). Koupila jsem si denoxinal na pročištění po tom všem možným a MS přišla po 30 dnech hned první měsíc používání a druhý měsíc už byly //. Teď to zkoušela i kámoška a před týdnem mi psala že to bere první měsíc a cyklus se jí taky zkrátil na 29 dní.
@angellik23 píše:
Ahoj já je měla taky kolem 40 dnů, doktor mi na to dal utrogestan, jenže tím jsem si akorát zasekla OVU protoze jsem ji měla až kolem 29 dne. O mimčo jsme se snažili 2 roky. Ale pak jsem přišla na jednu super věc po těch všech možných driákách a osvědčených způsobech jak si opravit cyklus (gynex ani femibion ani nic takového mě vubec nepomahalo). Koupila jsem si denoxinal na pročištění po tom všem možným a MS přišla po 30 dnech hned první měsíc používání a druhý měsíc už byly //. Teď to zkoušela i kámoška a před týdnem mi psala že to bere první měsíc a cyklus se jí taky zkrátil na 29 dní.
Je to na detoxikaci organismu-čistí to játra a ledviny, nic o tom že by to zkracovalo cykly nikde nepsaly,ale fakt mě to překvapilo. Je v tom nějaký ostropestřec a jakási řasa. Seženeš to v každé lékárně asi za 200 kč.
@angellik23 píše:
Je to na detoxikaci organismu-čistí to játra a ledviny, nic o tom že by to zkracovalo cykly nikde nepsaly,ale fakt mě to překvapilo. Je v tom nějaký ostropestřec a jakási řasa. Seženeš to v každé lékárně asi za 200 kč.
děkuji, asi to zkusím
@Anonymní píše:
děkuji, asi to zkusím
Věřím že ti to taky pomůže, akorát se ze začátku nelekej, když se začneš čistit
(jsem myslela že sama ze sebou na záchodě nevydržím
, ale stálo to za to). A pak dej vědět jak jsi dopadla.
@angellik23 píše:
Věřím že ti to taky pomůže, akorát se ze začátku nelekej, když se začneš čistit(jsem myslela že sama ze sebou na záchodě nevydržím
, ale stálo to za to). A pak dej vědět jak jsi dopadla.
děkuji za upozornění, tak uvidíme jak to dopadne
@Anonymní píše:
děkuji za upozornění, tak uvidíme jak to dopadne
Dobře!!Pozitivní mysl je půl ůspěchu!!! Ještě se nesnažíte tak dlouho tak si tím zbytečně nelámej hlavu. Nakonec vždycky jsou tady doktoři, který to zařídí (to mě uklidňovalo,když se nedařilo). držím ![]()
@angellik23 píše:
Dobře!!Pozitivní mysl je půl ůspěchu!!! Ještě se nesnažíte tak dlouho tak si tím zbytečně nelámej hlavu. Nakonec vždycky jsou tady doktoři, který to zařídí (to mě uklidňovalo,když se nedařilo). držím
já si říkám, vždyt ted to bylo teprve pátý měsíc,ale co naděje odchází poslední, takže vím že to není nic lehkýho a přijde to, kdy prostě má, jen se snažím udělat cokoliv aby fazolku moje tělo lépe přijmulo ![]()
Anonymní: Ahojky, při 70 denním cyklu ovulace už 20. den? Taková megadlouhá luteální fáze? Nepochybuji, jen se divím ![]()
@Anonymní píše:
já si říkám, vždyt ted to bylo teprve pátý měsíc,ale co naděje odchází poslední, takže vím že to není nic lehkýho a přijde to, kdy prostě má, jen se snažím udělat cokoliv aby fazolku moje tělo lépe přijmulo
Mám pocit že naděje je spíš nesmrtelná!!! Po tom co nám řekli že přirozeně dítě nikdy nebude, jsem sebrala zbytek sil, muž nás objednal do CAR a já tam za týden volala, že už tam nepřijdem ![]()
Radulinko, ano, 20. nebo 21. den po zacatku MS jsem podle dr. otěhotněla. Předtím jsem mívala takto dlouhé cykly. Já si nikdy ovulační testy nedělala, takže nevím, jestli to bylo pravidlem (ta ovulace 20. den).
@angellik23 píše:
Mám pocit že naděje je spíš nesmrtelná!!! Po tom co nám řekli že přirozeně dítě nikdy nebude, jsem sebrala zbytek sil, muž nás objednal do CAR a já tam za týden volala, že už tam nepřijdem
přesně bez naděje by to bylo ztracený :.-)
Tak jelikož jsem měla problémy s menstruací, ale jiného rázu než máš ty, pročetla jsem desítky diskuzí a v podstatě doporučují ostatní buď přípravek Gynex nebo Femigard (ten si ty, které nemohou otěhotnět z různých důvodů dost pochvalovaly). Taky pokud bys raději nějakou přírodní cestu je dobré pít kontryhelový čaj od začátku menstruace do ovulace a potom do další menstruace pít maliníkový čaj. Mrkni se na oficiální stránky www.ipavelvana.eu (známý bylinkář Pavel Váňa - skvělé stránky na každý problém) nebo www.dedekkorenar.
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat? První cyklus jsem měla 47 DC, dneska mi doktorka na prevenci říkala, že mám očekávat tak nějak podobně (jsem dnes 30 DC). Mám za sebou jeden měsíc Gynexu, od včera pokračuju. Jinak beru listovku. Nemáte nějaký tip? Nevím, kdy je ovulka, ale s těmahle dlouhýma cyklama, když bych nakoupila kontryhel bych tak do 15 DC snad pít mohla, co myslíte?