Dlouhé dny na mateřské

205
3.6.13 13:30

Dlouhé dny na mateřské

Ahoj holky, jsem na mateřské s půlročním synem a dny s ním doma mi připadají strašně dlouhé. Ta doba, než přijde manžel z práce se mi zdá neskutečně dlouhá…Byla jsem zvyklá mít v práci zápřah a ne že bych se doma přímo nudila, ale utíká mi to nějak pomalu:-(Máte to taky tak? Co přes den děláte? Malej je skvělej, samozřejmě lítám i kolem něj, ale jak asi zatím neleze a nechodí, tak většinu času leží nebo si hraje…Díky za Vaše reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
3.6.13 13:34

Je to peklo v tomhle počasí a co takhle dělat nějakou práci z domova? O tom jsi nepřemýšlela? Já pracuji od 1/2 roku dcery doma na PC a jsem v pohodě, spokojena, moc času není, když spí, pracuji, jinak ráno vstaneme, snídaně, malý úklid, vaření, jdeme ven, pokud to počasí dovolí, pak oběd, práce na PC, po spaní opět ven, a ono to tak uteče :dance: :dance:
Jinak teď je to šílený, asi se zblázníme doma, malá je akční dítě, takže být s ní doma už několikátý den, když leje a leje, to se zblázníme obě :pocitac: :nevim:, proto se tak nesmírně těším do práce :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407

Taky to tak mám, už mám třetí, na maličkou jsme se všichni moc těšili, ale nějak mi to pomalu utíká. Zvláště teď, když je ošklivo a nemůžeme ven. Malá má už rok, ještě nechodí, jen oblízá nábytek, ale pořád chce pozornost, hrát sama si vydrží jen chvíli. A spaní tomu taky moc nedá :?,dopoledne půlhodinka, odpoledne půlhodinka. Nudím se, utíká to pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

Mně to ze začátku taky přišlo dlouhý, koukala jsem na hodiny, když už manžel dorazí :lol: Teď ráno vstaneme, já běhám běhám a najednou je manžel ve dveřích a já nechápu :lol: Večer padám na pusu do postele a říkám si, co všechno jsem zase ještě nestihla a proč nemá den víc hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
3.6.13 13:36

@lucije28 taky plánuji návrat do práce, od příštího února se vrátím zpátky, je to hlavně kvůli financím, mám práci jen na půl úvazku, dopoledne doma s malou, po obědě do práce a ohlídá rodinka. Už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442

Ale jo, taky jsem to tak měla, než začal pořádně lézt, pak stát a teď začíná chodit, tak se nezastavím. Ale připadá mi to jako dětský kolotoč. Pořád to samé dokola. Každý den je stejný, jako přes kopírák. Neboj ono se to trochu změní, až poleze a pak bude chodit. Já jsem jinak dost lítala po zahradě, četla si a hlavně pekla. Jinak ti neporadím, ale rozumím ti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

I nuda jednou skončí, mně rodičák skončil před třemi dny :) A já to měla o to peprnější, že jsem byla přestěhovaná a téměř nikoho neznala

• Citovat
  • Upravit
7139
3.6.13 13:37

Já přesně naopak, čas mi neskutečně rychle běží, ráno vstaneme, než se o ně postarám, uklidím, a potlachám tady, pomalu už abych stavěla manželovi na kávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
3.6.13 13:49

Ja to mela naopak, mala chtela porad nejak zabavit, do toho varit, uklizet…a kolem toho pul roku jsem s ni chodila 2× denne ven, nebot mi doma neusnula:-)..nevim, ja se nenudila a nenudim ani ted, kdyz jsou ji dva roky. Tata chodi z prace az vecer, tak mi to taky pripada dlouhy, ale nudu neznam..ale nestezuju si, naopak, mrzi me, ze to tak leti a ja uz skoro zapomnela, ze byla nekdy miminko :-). Zkratka, co se me tyka, klidne bych byla na materske az do duchodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
3.6.13 14:06

@prazacka Jen si to doma užívej. Takovou „pohodu“, navíc s jedním dítkem už mít nebudeš. Já jsem doma 9 let a návrat do práce mne čeká v srpnu. Už teď chodím jeden den v týdnu a říkám si, proč jsem si to já blbá víc neužívala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.6.13 14:13

To Tamata: a od kdy ti to začlo utíkat rychleji??Nám je 6,5 měsíců a zatím jen válíme sudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.6.13 14:22
@tamata píše:
Mně to ze začátku taky přišlo dlouhý, koukala jsem na hodiny, když už manžel dorazí :lol: Teď ráno vstaneme,já běhám běhám a najednou je manžel ve dveřích a já nechápu :lol: Večer padám na pusu do postele a říkám si, co všechno jsem zase ještě nestihla a proč nemá den víc hodin :lol:

já bych to trošku poupravila ;) „já sedím u PC“ je to takový víc pravdivější ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6499
3.6.13 14:25

Znám ten pocit, u první jsem to měla podobné. Když se narodila druhá, najednou to všechno dostalo smysl a já si rodičovství začala užívat :-)

Doporučuju časté návštěvy kamarádek, cukrárny, dětské koutky. Prostě místa a situace, kdy tobě bude fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.6.13 14:36

Tak si najdi nejakeho konicka, co te zabavi…ja nudu teda neznam, spis mam toho casu malo, navic mam deti dve a kdyz je syn vzhuru, tak se toho moc udelat neda - je stejne starej jako tvuj, ale pekny torpedo, dcera je nastesti ve skolce. Spis mi ten cas chybi nez prebejva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.6.13 14:37

Jinak ja siju - hlavne detem obleceni, takze kdyz dite spi a nemusim akutne uklizet, tak siju, nebo jdeme za kamaradkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí