Dlouhodobá nevěra s jedním partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
10.2.15 11:58
@Katy 7 píše:
Jen jestli ten tvůj nemá milenku a ta mu neříká, jakou má doma blbku, že na to, že jí má, ještě nepřišla :lol: :roll:

No to mě taky ješte napadlo jako další varianta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:01

@Tinuvien Tak nějak jsem to myslela. Prapůvod jsou pudy, nevěřím, že byl člověk naprogramován mít jednoho partnera na celý život, tak to příroda nezamýšlela. No a pak holt musí nastoupit ten mozek, smysl pro zodpovědnost, atd. Ale hledat v nevěře nějaké filosofické moudro je blbost. Myslím tím tu nevěru, co je čistě o sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
10.2.15 12:10
Takyjednasama** píše:
@Tinuvien Tak nějak jsem to myslela. Prapůvod jsou pudy, nevěřím, že byl člověk naprogramován mít jednoho partnera na celý život, tak to příroda nezamýšlela. No a pak holt musí nastoupit ten mozek, smysl pro zodpovědnost, atd. Ale hledat v nevěře nějaké filosofické moudro je blbost. Myslím tím tu nevěru, co je čistě o sexu.

kdyz je to jak pises. To je takovy problém potom říct prostě partnerovi, že je člověk nevěrný? Ze potřebuje sex s dalšími? Proč by to partner neměl pochopit? A pokud to nepochopí, tak holt me nemá rád takovýho jaký jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:17
@boy píše:
kdyz je to jak pises. To je takovy problém potom říct prostě partnerovi, že je člověk nevěrný? Ze potřebuje sex s dalšími? Proč by to partner neměl pochopit? A pokud to nepochopí, tak holt me nemá rád takovýho jaký jsem.

Protože každý tohle prostě nesnese. Dost lidí dokáže být tím podvádějícím, ale málokdo podváděným. A někdy se najdou páry, kteří se v phodě věnují třeba skupinovému sexu, takže i tak se to dá. Tohle je o povaze člověka. Někdo je majetnický, někdo až tak ne. Ani jedna varianta není špatně, pokud se najdou lidi podobného zaměření. Ale to se bavíme pořád o tom, když v nevěře nefigurují city, jak přijde láska, je to fakt pr.ser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
10.2.15 12:34
@Takyjednasama píše:
Protože každý tohle prostě nesnese. Dost lidí dokáže být tím podvádějícím, ale málokdo podváděným. A někdy se najdou páry, kteří se v phodě věnují třeba skupinovému sexu, takže i tak se to dá. Tohle je o povaze člověka. Někdo je majetnický, někdo až tak ne. Ani jedna varianta není špatně, pokud se najdou lidi podobného zaměření. Ale to se bavíme pořád o tom, když v nevěře nefigurují city, jak přijde láska, je to fakt pr.ser.

Promiň, ale mě připadá, že se motáme v kruhu… pud, láska… kdy příjdou ty erupce na slunci?

RE: Protože každý tohle prostě nesnese.
No asi to u tebe chce trochu jiný výklad… co takhle:
Jistě, pokud to vezmeme čistě právně, manželství je smlouva. Z jedné strany dojde k porušení smluvních ujednání, ano dá se říci, že to může znamenat zánik toho vztahu jednostranným aktem. To že dojde k rozvázání právního vztahu následkem porušení smluvních ujednání je snad normální ne?
Pokud se ale změnili podmínky, pouze z jedné strany a druhá strana se o tom nedozví a na základě chybného předpokladu, že podmínky stále platí dále koná (pořizuje rodinu, hypotéku, plánuje důchodové spoření, životní pojištění atd.) je to v pořádku?
Neměli by obě strany znát podmínky?
Ajo já zapomněl, láska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:44

@boy Já ale neřeším nikoho konkrétního. Popisuju svůj názor obecně. Ano, obě strany by měly znát podmínky. Není v pořádku a není fér, že podváděný neví, že podváděným je. Ale uklouznout může opravdu každý a ne vždy je k dobru kvůli jednomu uklouznutí spálit všechny mosty. Připadá mi, že se na to koukáš stylem černá - bílá a on je ten svět fakt barevnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
10.2.15 12:59
@Katy 7 píše:
Jen jestli ten tvůj nemá milenku a ta mu neříká, jakou má doma blbku, že na to, že jí má, ještě nepřišla :lol: :roll:

já si dokonce říkám, jestli není není troll… takové namachromavané blbky přece nemůžou doopravdy existovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
10.2.15 13:20

Proč myslíš že já to nepisu obecne necháme stranou.
Co je cernobileho na mém pohledu nevím. Co čtu spíš vidím crenobilost v tvem přístupu.
Když to shrnu tak z toho co pises sala toto:

Nevěra je přirozená pro některé lidi. Buď to máš v genech nebo ne.
Nevěra není problém pokud se to druhý nedozví.
Když se to dozví je to konec.
Jakmile se do toho zamota láska je to pr…er.

Tohle mi připadá jako černobílý pohled na věc.

Ostatně k tomu, že cernobily pohled na svět je ti blízký… Hadam že avatar není tvoje fotka, ale filozofovani nemáš ráda tak se o tom co tě vedlo k výběru zrovna téhle fotky bavit nemá moc cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 13:35
@boy píše:
Proč myslíš že já to nepisu obecne necháme stranou.
Co je cernobileho na mém pohledu nevím. Co čtu spíš vidím crenobilost v tvem přístupu.
Když to shrnu tak z toho co pises sala toto:

Nevěra je přirozená pro některé lidi. Buď to máš v genech nebo ne.
Nevěra není problém pokud se to druhý nedozví.
Když se to dozví je to konec.

Tohle mi připadá jako černobílý pohled na věc.

Ostatně k tomu, že cernobily pohled na svět je ti blízký… Hadam že avatar není tvoje fotka, ale filozofovani nemáš ráda tak se o tom co tě vedlo k výběru zrovna téhle fotky bavit nemá moc cenu ;)

Hádám, že tento příspěvek směřoval ke mně…? Takže ano, nevěra je pro některé lidi přirozenější a snazší. A pro někoho je snazší zase nevěru odpustit, čímž vyvracím třetí bod, že když se to provalí, je konec. Proč by to měl být konec? Nikde jsem nic takového nenapsala, to záleží případ od případu. Chápu, že jsou lidi, kteří to fakt nepřekousnou.
Druhý bod taky úplně blbě. Nevěra je problém, i když o ní ten druhý neví. Protože někdy - někdy - podvádějící takovým způsobem řeší trable v manželství. Takže „problém“ - někdy- vzniká už před nevěrou.
Filosofování mi vůbec nevadí, jen tady v tom případě si myslím, že na vatičkování není prostor. Nevěra je drsná realita.
A vysvětli mi, prosím, svůj problém s mojí profilovkou. Klidně konkrétně, slibuju, že se neurazím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30148
10.2.15 14:54
@boy píše:
kdyz je to jak pises. To je takovy problém potom říct prostě partnerovi, že je člověk nevěrný? Ze potřebuje sex s dalšími? Proč by to partner neměl pochopit? A pokud to nepochopí, tak holt me nemá rád takovýho jaký jsem.

Pravda. Já když si budu chtít zašpásovat, tak můžu… Jen o tom doma nemám vykládat. :oops: Zatím to v plánu nemám… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
10.2.15 15:01

Honzo, jistě že můžeš… nebo myslíš že na každém rohu stojí policie, která tě hnedka zastřelí? Nebo proč bys nemohl? Je to tvoje rozhodnutí… jen je dobré si nejdřív promyslet jestli je to fakt něco co opravdu chceš. Jen si nejsem jistý, proč reaguješ s mojí citací (hádám že troluješ), protože ohledně toho to říct nebo neříct myslím je z mých příspěvků jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.15 15:14

@boy Nemám potřebu se vtírat, ale pasáže o svobodě a zodpovědnosti, individualismu… píšeš mi z duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30148
10.2.15 15:54
@boy píše:
Honzo, jistě že můžeš… nebo myslíš že na každém rohu stojí policie, která tě hnedka zastřelí? Nebo proč bys nemohl? Je to tvoje rozhodnutí… jen je dobré si nejdřív promyslet jestli je to fakt něco co opravdu chceš. Jen si nejsem jistý, proč reaguješ s mojí citací (hádám že troluješ), protože ohledně toho to říct nebo neříct myslím je z mých příspěvků jasné.

Ech.. Mě šlo o to, že jsme se samozřejmě s mojí milou na toto téma bavily. A jak někdo má, že vyžaduje od partnera věrnost a každej prohřešek se trestá ukončením, tak jsme se shodly, že u nás věrnost až za hrob není to nejdůležitější v životě. A s tím, když si někde zašpásuju, tak to nemám oznamovat… Asi tak.. To je k tomu, říct, nebo neříct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.2.15 11:45
@Anonymní píše:
Hmm, trochu se do toho vaseho sporu vlozim - tady o tom ta manzelka vi, takze to je presne to, o cem jsem psala Homosapiensovi odpoledne. Ta zena mela moznost volby, rozhodla se, ze to bude tolerovat. Jenze Adelka mela na mysli neco jineho -vztah, kde se lze, to neni vztah dvou dospelych, rovnopravnych lidi, je to jako vztah rodic - dite a to je v manzelstvi, partnerstvi spatne. Prece detem taky nebudu rikat, ze Jezisek neexistuje, protoze by je to velmi ranilo. A nebo opacne - podvadejici se chova jako dite - vi, ze dela neco spatne a boji se dusledku, tak to prece pred partnerem [maminkou, tatinkem] bude tajit a zatloukat. Jo, jo, milosrdna lez to je casto stit tech neverniku, za kterym schovavaji vlastni neschopnost resit vztahove problemy.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria