Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Možná to sem tak trochu nepatří tak se omlouvám zakladatelce ale zajímalo by mne. Kdyz mám mateřskou na 3 roky dcerce v květnu budou 2 a já jsem zjistila že jsem v"tom". kdy budu muset dát vědět zaměstnavateli že do práce nenastoupím a jak to všechno chodí. Prosím o info nějak se v tom neorientuju.Děkuji
(ještě jednou se omlouvám zakladatelce - nechtěla jsem zakládat nové téma).
myslím že je to čistě na tobě, nejpozději snad den před nahlášeným návratem do práce? ale být tebou, tak to oznámím před 2. porodem tak?
@adam755 píše:
Já jsem v 9 měsících prvního prcka začala dělat doktorát, už budu končit. Znamenalo to ze začátku 1× týdně celý den škola (taťka si bral dovolenou a malýho si taky aspoň užil, případně vyjímečně babička, děda, teta, strejda), pak už toho bylo míň a hodně věcí se dalo dělat doma. Když mu byly 2, začala jsem i učit a často jsem ho s sebou brala do výuky, studenti ho měli rádi
Kromě nezbláznění se a snad budoucího titulu mi to dalo taky 6.500,– měsíčně doktorandského stipendia a ještě nějaký prachy navíc za práci na pár projektech. K rodičáku dobrej přivýdělek. Prckovi teď byly 3, v září půjde do školky a v červnu mi stýpko akorát skončí.
Jsi dobrá!!!
![]()