Dluhy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zuza23 Jenže to než se dočkám, tak to těch 16tis bude mít poloviční hodnotu. On je hodně zadlužen. Nejhorší je, že u důvěřivých FO si dělá ještě další dluhy. Vím o novém případu, kdy zadlužil jednoho důvěřivého otce rodiny.
Ten člověk je neuvěřitelně vyčůraný. Zvláštní je, že ačkoliv jeho jméno píšu do vyhledávače, je „čistý“.. nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka jak je to u PO presne nevim, ale u FO se urcuje poradi tak, ze kdo driv pride, ten driv bere. Tak doufej, ze jsi mezi prvnimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že bohužel, buď čekat v pořadníku, nebo na něj poslat gorily..na to jak říkáš nemáš žaludek, to chápu. ale víc možností asi nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co mu pohrozit podáním trestního oznámení za pokus o podvod? (ty smyšlené údaje na původním D. Ú.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@magratka To by s ním nehlo. On totiž udělal už podvod v té práci, kde tehdy s námi pracoval. ![]()
Dnes mi někdo říkal, že jde dluh prodat. Je to pravda? Máte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Vim, ze si za problém môžem sama, ale napriek tomu môžem s tim ted neco urobit? Mam stajne a na ustajnenie jedného kone ktorého si jedna slečna chtela kúpiť, ale nemala na naj, teda som ho kúpila ja… A ona mi mela zaplatiť zaň kúpnu cenu plus mi dlhuje čo som za naj platila ja Veterinári a tak dalej, a ona ho predava ted naraz za pätnásť tisíc a nehodlá mi dát nič. A me pritom dlhuje zhruba na tom všetkom okolo 55 - 60 tisíc. Kun ma hodnotu cca 28-35 tisíc. Inak ako majiteľ je písaná ona, ale na prvej stránke preukazu je napísane zo to neslúži ako doklad vlastnictva. A zmluvu ziadnu nema.
- Citovat
- Upravit
Strhávání výplaty z účtu
Ahoj, potřebuji radu…
Jde o to že můj otec má spoustu dluhů kvůli mé užasné matkce
.Vzala si na něj plno půjček atd. Většinu už spatil. Teď mu to ztrhávají z výplaty a práci mu už třetím měsícem vyhrožují že mu budou něco strhávat a pořád nic. Věčně se kvůli tomu nervuje
.Vydělává kolem 25ti měsíčně, ale na účet mu příjde jen 9 tisíc
.Kolik mu musí nechat? A jak se tomu vyhnout.Je mi ho líto. Pomáhám mu finančně, ale do konce života to asi nepůjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll ahoj, dnes opět
. To tak bohužel je, dají mu nezbytný minimum, takže zbytek strhnou. Jediný co, tak by se musel v práci domluvit, aby mu dali na papír např. 10 tis. hrubého a zbytek na černo. Jestli ovšem dělá třeba v nějaký velký továrně atd. tak mu to nikdo neudělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí mu nechat tzv. nezabavitelné minimum, jeho výše se liší, na netu najdeš kalkulačky i podrobné vysvětlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj nechávají jen nezbytné životní minimum. S prací na černo by si nepomohl, protože kdyby mu strhávali jen litr, tak by mu zase vzali něco dalšího - peníze z útčů, penzijka…atd. či mobiliární exekuce a tak, takže strhávání peněz z platu je snad ten nejpříjemnější způsob exekuce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To snad né. Takže mu můžou nechat v klidu 3 400kč? Fakt se proti tomu nejde nějak ubránit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počkat teď jsem napsala kravinu…Oni mu to nestrhávají z účtu, ale přímo z práce. Zrovna mi došlo že si výplatu nechává poslat na sesřin účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll pokud má dluhy fakt velké, ať zažádá o oddlužení. Jinak nezabavitelné minimum mu má zůstat, nic víc.. on je v exekuci či co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll
Nenechávají životní minimum, ale nezabavitelné minimum, to je rozdíl. A účetní z práce je povinna to strhávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit