Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haha, no někdy se zadaří
Tak sis to zkusila a příště budeš vědět, jak na to ![]()
@bse.pedro To jsem rada, ze jsem pobavila
Mam to uplne stejne, vytocim se a za chvilku z toho mam srandu a uz je to dobre
. S manzelem se bavime cele odpoledne a,,hadame" se o to, kdo sni ten knedlik ze drezu
![]()
A jo, cokoska zabrala.. na prasaka jsem snedla celou
![]()
@bjetuschka
to jo, kdyz se dari, tak se dari
otazka je, jestli nejake priste bude ![]()
@prcek.leni píše:
@bse.pedro To jsem rada, ze jsem pobavilaMam to uplne stejne, vytocim se a za chvilku z toho mam srandu a uz je to dobre
. S manzelem se bavime cele odpoledne a,,hadame" se o to, kdo sni ten knedlik ze drezu
![]()
A jo, cokoska zabrala.. na prasaka jsem snedla celou
![]()
Doufám, že jsi tou čokoškou nezamatlala třeba sedačku…
I když by to byla krásná tečka za tím náročným vařením…
![]()
s @Anonymní píše:
Když jsem četla nadpis, myslela jsem si, bůhví, co se nestalo… Poslední dva týdny jsem měla hodně těžké, byla jsem u dopravní nehody, kde zemřel kamarád (29 let), pak pohřeb, jeho přítelkyně úplně na dně, zlomená…
Pro Tebe je to asi vzdálený a bude to znít jako klišé, ale opravdu jsou knedlíky důvod si takhle kazit den a říkat, že stojí za…? Uvařila jsi domácí teplé jídlo, naservírovala milované rodině… to je skvělý, ne?Neber to vůbec jako nějaké moralizování, tak to vůbec nemyslím
Jen pro mě je to spíš úsměvná příhoda, jasně, taky se někdy vztekám kvůli kravinám, ale pak přijdou momenty, kdy si řekneš, že prostě… Když je tohle Tvůj největší problém, jsi obrovsky šťastný člověk.
Jeste jsem chtela dodat.. vsude je plno temat s negativni, tragickou nebo podobnou tematikou, tak jsem si rikala, ze zalozit takovouhle odlehcujici diskuzi neni od veci. Podivej, spousta lidi se pobavila, a to me moc tesi
. Ja byla opravdu vytocena, ale po odeslani prispevku to ze me uplne spadlo a od te doby z toho mame doma srandu ![]()
A ten nadpis byl myslen s nadsazkou ![]()
Minimálně si udělala dobrý skutek a já se na tom pobavila ![]()
Taky si furt nadávám když se pustím do něčeho „nového“, že jsem se na to radši nevytento ![]()