Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dekuji moc
, ja herou maslo nenahrazuji ja pecu z masla i z hery, treba linecke mi bez hery nechutna, taky pridavam do kokosek, asi kazdeho vec ![]()
@Kocourhrzal já si říkala proč je tolik lidí v lidlu a ono kvůli tuku ![]()
@Kocourhrzal píše:
Děvčata co je špatného na Here???
vše, je to hnus. Stačí číst složení ![]()
@Martina D. @elena.78 Děvčata, uvedomujete si, že jsou např. lidé s nesnášenlivostí mléka, kteří jsou za tu sra.ku alias palmový tuk vděční a nemají moc jinych alternativ, co do pečení použít? Takže bych fakt nechala na každém, co si do toho těsta dá. Vy to jist nemusíte.
@Peggy54 ja ji kupovala ted v Tescu a je az do ledna
uz v novem obalu.
Ja jsem teprve ve fazi, ze jsem si sepsala seznam surovin na cukrovi a zacnu nakupovat.
Na peceni pouzivam Heru i maslo. Nebo davam 1/2 Hery a 1/2 masla.
Myslim, ze obchody se budou v akcich predhanet.
@Kelsey píše:
Ja jsem teprve ve fazi, ze jsem si sepsala seznam surovin na cukrovi a zacnu nakupovat.
Na peceni pouzivam Heru i maslo. Nebo davam 1/2 Hery a 1/2 masla.
Myslim, ze obchody se budou v akcich predhanet.
Jj, taky se chystám na mouky. A na něco spíš dám Heru a do jiných zase máslo nebo půl na půl.
Já jsem teda ani nepostřehla, že má být v lidlu k akci, ale to ted bude všude. Celej listopad i prosinec.
@P4ja ja mam taky dost receptu, kde je nekde. lepsi proste hera a nekde maslo.
Do kremu davam jedine maslo, ale do peceni se Here nebranim.
@P4ja píše:
Jj, taky se chystám na mouky. A na něco spíš dám Heru a do jiných zase máslo nebo půl na půl.
Pouzivam spaldovou a ty bud ve zdrave vyz. nebo v Lidlu je fajn. Takze ja cekam na tuhle akci, ze my mame spotrebu.
Plus mandlovou potrebuji. Na Pinterestu jsem zahledla recept, kde ma byt mandlova. Snad ten recept dohledam. Psenicnou hladkou mam doma dve kila a vic asi nevyuzijem.
@Kelsey ja jeste seznam nemam, ale vim ze heru potrebovat budu ![]()
@růžový achát píše:
Kdo žere heru bude mít brzy ucpaný cévy
Proto to musí zapíjet pivem ![]()
@modravlocka Myslis, ze Lidl byl plny lidi s alergii na laktozu?
![]()
@Martina D. píše:
@modravlocka Myslis, ze Lidl byl plny lidi s alergii na laktozu?![]()
Ne, ale tak zjevně k takovému rozhodnutí mají své důvody, klidně i finanční nebo jiné. Ale ať už je důvodem cokoliv, je to jen a pouze jejich věc. Ostatní by to měli respektovat.