Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Macik84 píše:
@martina.se tak tohle nebylo vůbec o koupelně, to spíš nějaké starší díly, kde dělali koupelny.
oni na začátku říkali, že koupelna, a pak byl střih a tuším bazén, wellnes a vim já co, bo chlap cvak a byl tam Pepík Bláha ![]()
Víš co, to není charita. Já to vnímám z velké části jako reklamní akci, potřebují lidi motivovat utrácet za bydlení. No a tady se holt rozhodli nasadit těm majetnějším do hlavinek, že by mohli mít taky pěkné vlastní wellnes.
@Macik84 píše:
Ahoj holky, viděl dnes někdo Jak se staví sen na Primě? Mě to úplně vytočilooni postaví wellness doma za 1 milion korun rodině, kde manžel i manželka makají jako manažeři a mají luxusni novostavbu… Chápete to? Proč radějí za milion nepředělají byt nějakým nemajetným, co žíjí jak se říká z ruky do huby nebo nepředělají 5 bytů těmto lidem nebo ten mega radší dát na povodně atd. Nechápu to, co nato říkáte?
Taky mě to překvapilo, koho vybrali
ale je fakt, že se na to dívalo hezky. Po spoustě kuchyní a obýváků to bylo příjemné zpestření
Taky bych si dala říct ![]()
Milý anonyme - už to že píšeš jako anonym o něčem svědčí… O tom jak dělám charitu já nevíš nic zase ty, tak laskavě neraď mně, jak já se mám zamýšlet. Prostě očekávat od televize že bude své pořady koncipovat podle toho co komu víc pomůže je hloupost. Jestli mrhá penězi, jsou to její peníze tak proč ne. To o čem jsem psala bylo, že každý z nás /pokud nežije v klášteře/ svými penězi tak trochu mrhá po svém a je to jen jeho věc.
Mimochodem, ono těm zvířátkům o kterých ty píšeš se dá přispět i jindy než na Vánoce - oni potřebují jíst celý rok, tos nevěděla?
A na ten celoroční provoz (ne jen na Vánoce abych měla dobrý skutek) zase například přispívám já.
A proč by jako měli furt předělávat jádra a zvětšovat WC? Prostě jednou udělali něco pořádnýho ![]()
stejně ty jejich přestavby nejsou nijak extra kvalitní. Přej a bude ti přáno!
Proc zde panuje nazor, ze bohaty si to nezaslouzi a chudy ano?
@chatwenna píše:
Proc zde panuje nazor, ze bohaty si to nezaslouzi a chudy ano?
Protoze byt bohaty je tady neco jako sproste slovo.. A kazdy kdo ma lepsi auto nez starou Skodovku necht ho hned odevzda na mistnim urade, kde si ho vyzvedne nemajetny soused bez prace.
Jinak, dil jsem zkoukla, kam jinam by meli sponzori vrazit nakladne vybaveni nez do hezkeho baraku? snad nenacpou mramorovou koupenu do 1kk. I bohati lide mohou v tomto poradu videt inspiraci, je to proste reklama daneho vyrobce.
@pikola Ja to u toho zehlila a prestavovala trosku nabytek, navic ma maly strevni chripku, takze jsem koukala na pul oka.
Ale tento porad chapu jako ukazku prace designeru a vyrobcu ruznych materialu, obkladu, podlah, spotrebicu… Ne jako charitu. ![]()
Dokonce bych se rada podivala, jak nejakym milionarum zarizuji napriklad kuchyn s jidelnou nebo halu..
![]()
Tak jako ja zavidim bohacum nebudu rikat ze ne ale tak jsem to myslela ze by bylo lepsi uplatneni tech penez
. prislo my to taky zbytecny
.
Tak já na to taky včera koukala a je mi naprosto ukradený komu a za kolik
Mně to naopak přišlo spíš zbytečně předražený ![]()
Za ten milión, bych si představovala asi něco jiného, něž sprcháč a 2 lehátka ![]()
A navíc to byl super tah, dělat welness za milion. Jaké diskuze to rozpoutalo! To je lepší než 20 upoutávek na další díl
To je dobré PR ![]()
No… musim priznat, ze me to taky nastvalo, ze vyberou ne uplne chudaky. ja bych to prala spise tem mene majetnym. K.
@Katyty píše:
A navíc to byl super tah, dělat welness za milion. Jaké diskuze to rozpoutalo! To je lepší než 20 upoutávek na další dílTo je dobré PR