Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já, ač jsem masařka, ráda vyzkouším něco nového. Koneckonců o tom i ten pořad je, ale je pravda, že vegetariány by měli dát zvlášť, je to nespravedlivé, zvlášť pro toho, kdo vaří první, těžko se na to může připravit. No a ta včerejší hostitelka, to je teda dílo a pak ta mladá, co bude vařit v pátek ![]()
Ta stará vražda by jela!
takové dementy, co mají na vše rychle názor a nad vším ohrnují nos, úplně zbožňuji ![]()
A k tomu, že se nepřizpůsobila dnešní hostitelka - jak má asi připravit maso, když ho nejí/nepřipravuje?
Jak by ho asi ochutnala??? Netvrdím, že vegetarián je ten pravý člověk na účast v takové soutěži, ale postavit se k jejímu menu takhle, to je šaráda…
Zase se pro jednou ukázalo, jak dokáže být český národ omezený, co se týče jídla
Místo toho, aby ocenili, že můžou ochutnat něco nového, a třeba klidně zjistit, že jim to nechutná
, tak budou pindat, že nedostali maso. Jen aby si omluvili, že ji dají málo bodů a třesou se na výhru… Mě snad švihne ![]()
Ta mlada chytracka to ma dobre vymyslene, myslim, ze vyhraje. Vsem dava tri body, pochybuji, ze ostatni ji daji tak malo. Pod pet bodu se nedava casto. Takze jsem docela zvedava, s cim se v patek vytasi. Zatim mluvi, jako kdyby byla sefkuchar sveta..
Já už na prostřeno moc nekoukám, ale dneska jsem viděla tu vegetariánku a proti bezmasým jídlům nic nemám, naopak, i když jsem masožravec. Nicméně i vegetariánské jídlo může mít úroveň, fantazii a nemusí to nutně vypadat jako šlichta, což mi u toho jejího jídla přišlo
takže za mě ať s masem nebo bez, to co předvedla jako hlavní jídlo, to se do soutěže o vaření moc nehodí ![]()
@Lady Bee, ja tento tyden koukam na prostreno tak po roce, roce a pul. A zase skoncim, neda se na to divat..
@KPKristy píše:
@Lady Bee, ja tento tyden koukam na prostreno tak po roce, roce a pul. A zase skoncim, neda se na to divat..
Tak ještě, že si mi to řekla
takže jsem o nic nepřišla
já se přestala dívat, protože to už dávno není o vaření, ale o blbých lidech ![]()
@Lady Bee píše:
Tak ještě, že si mi to řeklatakže jsem o nic nepřišla
já se přestala dívat, protože to už dávno není o vaření, ale o blbých lidech
Presne proto jsem se tehdy prestala divat. Tento tyden jsem prepla nahodou a nejak jsem u toho skejsla. Asi v ocekavani nejakeho zazraku. No, nekonal se… ![]()
@KPKristy taky koukam po delsi dobe a hruza, kdyz si vzpomenu na prvni dily pred tema x lety tak je to obrovsky skok dolu…
Když někdo uvaří svíčkovou, tak držkujou, že je to jak ze závodní jídelny, a když můžou ochutnat něco nového, tak držkujou taky. Ta mladá zrzka je taky pěkná kráva s těma bodama. Přitom já bych indickou kuchyni ochutnala moc ráda, kdy se to člověku poštěstí? Ta Šárka to je primitivní magor. Líbí se mi ta blondýnka, jméno si nevybavuju, ta všechno ochutná, zhodnotí, nedržkuje a spravedlivě boduje a ten Honza mi taky přijde v pohodě. Ty dvě jsou zakomplexovaný ludry. Doufám taky, že ta tlusťoška nevyhraje, nezaslouží si to.
@carola píše:
Když někdo uvaří svíčkovou, tak držkujou, že je to jak ze závodní jídelny, a když můžou ochutnat něco nového, tak držkujou taky. Ta mladá zrzka je taky pěkná kráva s těma bodama. Přitom já bych indickou kuchyni ochutnala moc ráda, kdy se to člověku poštěstí? Ta Šárka to je primitivní magor. Líbí se mi ta blondýnka, jméno si nevybavuju, ta všechno ochutná, zhodnotí, nedržkuje a spravedlivě boduje a ten Honza mi taky přijde v pohodě. Ty dvě jsou zakomplexovaný ludry. Doufám taky, že ta tlusťoška nevyhraje, nezaslouží si to.
jak říkáš, náměstku
souhlasím s tebou ve všem ![]()
@carola píše:
Tento prispevek vystihuje vse
![]()