Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Koukate dnes nekdo?
Co to je proboha za material? To se jako celej svet musi tocit jen kolem masa?Nejsem vegetarian, maso mam rada, ale pro nezkusit i neco jinyho? Ty lidi tam delaji, jakoby bez flakoty neprezili, to je kalamita!
jj, taky jsem pěnila. Kdybych měla možnost ochutnat indickou kuchyni, byla bych ráda. A oni pleskají něco o štangli salámu. Včera měli jídlo jak ze školní jídelny ![]()
@KPKristy píše:
Ta mlada chytracka to ma dobre vymyslene, myslim, ze vyhraje. Vsem dava tri body, pochybuji, ze ostatni ji daji tak malo. Pod pet bodu se nedava casto. Takze jsem docela zvedava, s cim se v patek vytasi. Zatim mluvi, jako kdyby byla sefkuchar sveta..
takové obvykle při vlastním dnu vybuchnou, snad při tom zůstane ![]()
Jinak k te indicke kuchyni. Ochutnala jsem a fakt mi to chutnalo. Dokonce jsem si objednala ten dezert, co vcera delala Ruza, ale to byl hnus. Smazene koule, sladke jako cecek, nedalo se to jist. To uz bych si nikdy nedala..
@matkabagristy píše:
takové obvykle při vlastním dnu vybuchnou, snad při tom zůstane
Stejne si myslim, ze i kdyby vybouchla, nikdo ji tri body neda
. Mozna Sarka, ta zacina hrat, ale jinak myslim, ze soucit zvitezi. A to ta zrzina vi ![]()
@KPKristy na mě je to taky moc sladké, mastné… Ale rozhodně bych k tomu nechěla nakrájet lovecký
@matkabagristy píše:
@KPKristy na mě je to taky moc sladké, mastné… Ale rozhodně bych k tomu nechěla nakrájet lovecký
To je zlej sen! Tak on jim pripravuje lososa, a ty dury remcaji, ze bych jim dala ranu. A ta 3,14ča, co bude varit zitra, uz prednesla, ze Jan sanci na vyhru nema, protoze ona bude bodovat malo
. To jeste nic neochutnala..
Jezisi, ja bych je od stolu hnala…lososa nejim, on je suchej, ja radsi rybu na grilu, domaci pecivo je hutneeee
![]()
Teda to se neda! Jsou to hlupky! Vadi jim uuuuplne vsechno. Vsem.. ![]()
@Zuziky píše:
Jezisi, ja bych je od stolu hnala…lososa nejim, on je suchej, ja radsi rybu na grilu, domaci pecivo je hutneeee![]()
![]()
![]()
To je co? Fakt je vyhnat, nadhery. Uz hrajou vsechny, a i kdyby jim dal zlaty prase, tak jim nebude recht.
Smarja, losos se zeleninou a domaci houska! Sbihaji se mi sliny, jen to pisu..
@KPKristy píše:
Stejne si myslim, ze i kdyby vybouchla, nikdo ji tri body neda. Mozna Sarka, ta zacina hrat, ale jinak myslim, ze soucit zvitezi. A to ta zrzina vi
Jj, Kkristy, jak se ten Honza včera z toho chudák zakuckal, ale jinak by mi ta indická kuchyně taky určitě chutnala.
To je svině.
@Zuziky píše:
Mne to maso prijde nepropecenyyyyy…![]()
![]()
![]()
Ta je zralá na dělo.