Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
9.10.10 17:17

Chystáme se na procházku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
9.10.10 17:19

V noci spinkáme přepychově-na dnešek se vzbudila v 1:30 a pak až v 6h ráno,takže dobrý.
Jinak sem tam plačeme a nevíme proč? Ale to je prý normální.Jinak jsem docela unavená…a to mám jen jedno dítě,vy máte dvě,jak se to dá zvládnout?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.10.10 19:04

Krásný miminka :palec: :palec: :palec: :palec:

Jani, já musím zaklepat, že mám hodný kluky. Takovýhle dvě dítka jsou v pohodě. Oba jsou moc hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
10.10.10 20:55

Jani, malá je krásná :srdce: :andel: :andel:
My zatím taky v pohodě, Adámek je taky hodnej a hrozně hezky mluví na Matýska, žádná žárlivost zatím nevypukla - klepu na dřevo :wink: . Já to teda mám o něco lehčí než Káťa, jelikož Adam chodí do školky, tak jsem dopoledne i po obědě jen s Matym, tak je to v pohodě. Ale i tak je to dobrý, ono ty tříleté děti už jsou docela dost samostatné a dá se jim už leccos vysvětlit… Ovšem mít děti třeba po roce od sebe a třeba když ještě obě mají plíny atd., to teda musí být horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.10 10:11

holky je tu někdo z prostějova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
12.10.10 21:27
bobule2 píše:
holky je tu někdo z prostějova?

Dá se říct,že já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
12.10.10 21:31

Ahoj Luci a Kači,tak podávám info,jak se nám daří.Dnes byla malá hrozně hodná,dopoledne jsem i vyžehlila,uklidila.Odpoledne na procházku,pak spinkala,papaní a zase spinkání.Po koupání a papání se jí jaksi nedařilo zaspat,ale už zase spinká.Je to zlatíčko. :srdce: :andel:
Jen taková otázka do placu - jak často koupete? Mě v porodce říkali,že stačí každý druhý den.Mamka je z toho na vývrtku,ta by koupala každý den a v jedné diskuzi,kam chodím,tak tam jedna říkala,že jen 2× do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
12.10.10 21:56

Jani,

my koupeme Matyho obden. Jeden den do vaničky a jen vodou, žádné mýdlo, pěny…nepoužívám. Po koupání jen natřu slunečnicovým olejem z lékárny. Další den ho jen otřu vlhkou žínkou. Párkrát už jsme nestíhali a tak se Maty koupal 1× za tři dny, dva dny jen omýt žínkou. V porodnici nám říkali, že se to nemá přehánět s koupáním atd. :wink:

Adámka jsme asi koupali každý den, už si to nepamatuju. Ale taky jen v čisté vodě a pak trochu děts.mýdla, nic víc. Asi v půl roce jsem dostala od kamarádky Johnsons koupel na dobré spaní a Adam se po ní úplně osypal, kůže se mu loupala jak šupiny z kapra 8-o . Byli jsme i na kožním a doktorka říkala, že ten Johnsons je moc parfémovaný, dostali jsme mast a dobrý. Takže od té doby jsme nedávali do koupele vůbec nic. Až teď jak je větší, už mu to nevadí a dáváme i normální dětskou pěnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
13.10.10 12:35

Holky, teď se na mě Tomík tak krásně smál :-D :srdce: :-D
Já koupu obden a myslím, že by stačilo i míň.
Tomovi se začla loupat kůžička, tak mi Dr. napsala olej do vody. K tomu jsem si koupila krém stejné značky a kůžička se mu opravdu spravila. Tak v tom pokračuju. Žádné mýdlo nedávám.
A když nekoupu, tak ho jen otřu žínkou.

Honzu jsem vůbec nekoupala. Jen jsem ho otírala žínkou. Koupal se poprvé v 8 měsících. Takže koupání 2× týdně si myslím, že taky není na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
13.10.10 16:17

Ahojda,

tak jsme dnes byli u doktorky na kontrole a vážení s Matym, a máme pěknýho otesánka :mrgreen: :mrgreen:
Maty má už 4,5kg a za týden přibírá 32dkg 8-o :lol: . Mazec :mrgreen: Adam měl 4,5kg až v 5ti týdnech, Maty už ve třech.
Však už jsem i některá bodyčka musela vyřadit, to samé čepičky :nevim: . Chjo, zase si neužiju žádný miminko, když je takhle velikej :andel: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
13.10.10 16:19

aktuální dvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
13.10.10 16:22

2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
13.10.10 17:57
Lucinka.K píše:
píše: Více

Luci,ten je krásnej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
13.10.10 17:58

S tím koupáním,já dávám do vody mycí emulzi od sebamedu a mažu olejíčkem taky od sebamedu.Kůžička se nám loupe na ručkách v záhybech,ale po namazání dobrý.Jak dojedeme sebamed,tak chci zkusit něco jiného,je to přece jen drahá značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
14.10.10 07:15

Lucinko, tak to je chlapák. Pěkně přibírá :palec: My jdeme dnes na vážení, tak jsem zvědavá.
Maty má zatím tmavé očka, že jo? A u Adámka to bylo brzy poznat, že bude mít modré? U některých dětí je to brzo poznat, jaké budou mít oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí