Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36148
14.10.10 07:18

Jani, my máme Oilatum - přísadu do koupele a krém. Je to opravdu dobré. Tomík má kůžičku jak samet. A to se mu hodně loupala kůžička a všude, po Oilatum se mu to to krásně upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
14.10.10 09:39

Káťo,
jojo, Adámek měl už očička světlejší. Schválně jsem koukala teď i na fotky a bylo už znát, že budou modrá. Maty je má zatím tmavší. I obočí mu stále tmavne a je výraznější, tak doufám, že mu to zůstane a bude tmavší po Petroj. I když pak nám nikdo neuvěří, že obě děti mají stejné oba rodiče, když jedno bude modrooké blond a druhé hnědooké a hnědovlasé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
14.10.10 16:36

Oilatum? To jsem ještě neslyšela.To se dá sehnat asi jen v lékárně,že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.10.10 07:47

ahoj,
to bude právě super, každej bude jinej.
Známá to tak má taky, jeden kluk je tmavej okatej a druhej blondáček. Oba krásní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.10.10 07:48
janca84 píše:
Oilatum? To jsem ještě neslyšela.To se dá sehnat asi jen v lékárně,že??

jo, jo, v lékárně jsem to kupovala. Taky jsem to neznala, to mi doporučila dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.10.10 07:49

včera na vážení měl Tom 4,9 kg 8-o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
15.10.10 16:15
Kateřina33 píše:
včera na vážení měl Tom 4,9 kg 8-o :pankac:

Téééda,vy rostete :lol: Tak jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
18.10.10 16:30

Káťo, dobrá váha :palec: :palec:
Já byla dnes na gyn. ambulanci v nemocnici, mám totiž zánět v prsu :cry: :cert: :cert: Měla jsem ho i u Adámka, ale už 14 po porodu. Tehdy jsem dostala ATB a teď mi dali ty samé. Včera mi vylítla horečka na 38,5 a prso bolelo, dnes se mi na něm udělal červený flek, tak jsem si tam raděj zašla. Snad to vyléčím a už se mi to nevrátí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
19.10.10 08:21

Jé, Lucinko, to mě mrzí. Jak to je možné, že se udělal? Když mimi dostatečně mlíčko odsaje, tak by se to nemělo dělat, ne? A Maty pije pěkně. Asi máš mlíčka moc a moc.
Snad se to brzy vyléčí. Kojit ale můžeš viď, s těmi ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
19.10.10 23:27

Káťo,
nevím z čeho to je. Prý i z ofouknutí, někdo na to prostě trpí. Taky jsem myslela, že když Maty pěkně pije, nehrozí to. Bohužel :nevim: Ale jojo, kojit můžu i s těma ATB, tak jsem ráda. Beru 2 denně a mám to na 8 dní. Horečka přešla už druhý den, paralen zabral. Prso teda ještě bolí a flek na něm mám furt, i mlíko z něj hůř teče, ale mělo by se to do týdne vrátit zpátky do normálu a mlíka být zase dost. Tak snad. Hlavně aby se to už neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
22.10.10 12:08

Ahoj holky,tak nám je dnes měsíc,toto letí…Včera jsme byli v poradně-měříme 55cm (za měsíc 7cm,je to normální???) a vážíme 4,10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
26.10.10 07:39

Lucinko, tak jak to vypadá se zánětem?

Jani, teda to pěkně vyrostla. Koukala jsem na percentilový graf a roste ti ukázkově.

A jak jinak mimča? Je to síla, jak rychle rostou, Tom už je kus chlapa, je už za co chytnout :mrgreen: Doma jak si ho vážím, tak má už 5,3 kg.
Už se na vás smějou? Tom jen občas, ale je to krásný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
26.10.10 10:51
Kateřina33 píše:
Lucinko, tak jak to vypadá se zánětem?

Jani, teda to pěkně vyrostla. Koukala jsem na percentilový graf a roste ti ukázkově.

A jak jinak mimča? Je to síla, jak rychle rostou, Tom už je kus chlapa, je už za co chytnout :mrgreen: Doma jak si ho vážím, tak má už 5,3 kg.
Už se na vás smějou? Tom jen občas, ale je to krásný :andel:

Jo,jo…roste jako z vody.Kači,kde bych našla ten percentilový graf? Terezka se směje snad od prvního dne,dnes se smála ráno před odříhnutím :lol: Ale vím,že to není ten pravý úsměv,na ten si ještě nějaký týden počkám.Říká se,že pravý úsměv je od 6.týdne,tak uvidíme.Malé bude v pátek 5 týdnů.Jinak nevím,jestli jí stačí 90ml mlíčka,co pije,protože dnešní noc jsem se moc nevyspala,plakala a když jsem ji dala k prsu,tak sála o sto šest a pak vypila 90ml mlíka.Tak nevím,jestli jí nedat víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
26.10.10 12:36

Kači,
zánět dobrý, mám ATB ještě na zítra a konec. Snad se to nevrátí.
Maty se už taky začíná smát přímo na mě, když na něj zblízka mluvím a směju se. Myslím, že ještě tak týden a bude to ten pravý usměv. Adam se smál v 5ti týdnech taky. Mám ho i vyfoceného a to má už úsměv ukázkovej.
My jdeme do poradny až v 6ti týdnech, tak jsem zvědavá jak rosteme. Tipuju, že má taky cca 5kg, těžkej už je pěkně :lol:

Jani,
ty grafy jsou i v očkovacím průkazu - tam vzadu je takový sešitek s povídáním o nemocech, kojení, očkování… tak na konci té knížečky jsou i grafy. Jinak v jedné knížce mám, že děti ve 4týdnech z lahve pijí 6× denně 90ml a ve 2 měsících pijí z lahve 6×denně 100ml. Ale to jsou tabulky. Hele, a tak můžete mít ten růstový spurt ne? Ten je okolo 3. a 6. týdne a okolo 3. a 6. měsíce. Trvá to asi týden a pak se to zase vrátí do normálu. Děti rostou do délky a proto najednou začnou mít víc hlad a častěji pijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
26.10.10 13:07

jo jo, Tom se taky smál ze spaní už od narození, ale ted už se směje vědomě.
Je k sežrání.
S těmi dávkami mlíčka to je asi individuální. Někomu stačí míň, někdo chce víc. Hlavně že prospívají.
Tom pije 8× denně a někdy si dá 90 a někdy 150. Většinou ale těch 110-120.

ty grafy jsou třeba tady http://www.zbynekmlcoch.cz/…tabulky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky