Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36148
7.12.10 07:26

Jančo, tak už se to schyluje a budete brzy bydlet? A teď bydlíte kde?
To je super, že máte režim. Já nad tím nikdy neuvažovala. Tomík je spavec a spí dost. Nejvíc je akční večer. A budí se dvakrát v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
7.12.10 07:38

Lucinko, Maty má krásnou váhu :palec: My budeme očkovat Prevenarem.

Taky děkuju za pochvalu, no kila mám už dole, ale taky se furt cpu sladkým, vlastně většina toho, co za den sním, je sladké. No hrůza a pak nemá Tom tak přibírat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To bych chtěla vidět, co by z tebe zbylo, kdybys zhubla těch 8,5 kg 8-o

To říká každej, kdo Honzu vidí, že je po tátovi, ale to dělají ty tmavý oči. Jinak rysy má spíš po mně. Tom bude mit zas oči po mně a jinak bude po Pavlovi. Aspoň to zatím tak vypadá.

Cukroví něco budu dělat, ráda peču. Zatím mám jen perníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
7.12.10 10:41

Káťo, to jsi mistr!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Máš to nááádherně ozdobený 8-o 8-o 8-o 8-o ÚŽASNÝ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
7.12.10 17:27

Holky,vy jste šikulky s tím cukrovím.Já taky peču ráda,někdy i 3× týdně,protože manžel je hrozně mlsnej :-D
Luci,já mám taky pořád kila nahoru-6kg a ne a ne se jich zbavit.Navíc pořád žeru sladkosti,vůbec netuším,kde se to ve mě bere? :lol: :nevim: Za celé těhu jsem měla tak dvě tyčinky a teď bych se užrala. :pocitac:
Kači,zatím bydlíme u mých rodičů,ale je to naprd,je tu málo místa a spousta schodů,i když je to rodinný dům.Hrozně se těším do vlastního,až budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
7.12.10 17:29

Holky,tak tady je náš budoucí domeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
7.12.10 17:31

a ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
8.12.10 12:21

to by se mi líbilo mít mlsnýho manžela, ten můj sladký vůbec nejí a já bych tak ráda pekla… ale jo, peču většinou o víkendu, to se vždycky scházíme s rodičema a tchánama a ty si dají.

Jani, máte krásný domek, to je taky můj sen, ale u nás to nehrozí. :cry:

Lucinko, kdo ví kdy dorazí fotečky. To pošlou spolu s tím DVD ne? Jsem zvědavá, jestli fotograf zachytil Toma, jak se na něj smál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
8.12.10 12:24

No je fakt,že kdyby manžel mlsnej nebyl,tak by mě to štvalo :lol: Kolikrát když je pryč a já napeču a pak se to vyhazuje,tak mě to pěkně štve.
Kači,děkuji za pochvalu domečku,ale ještě uvnitř nic není :-D Po tom,co nás vykradli,jsme opatrní,i když už tam máme zabezpečovačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
8.12.10 12:24

Holky,do soukromé zprávy vám pošlu jeden návrh,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí