Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jančo, tak už se to schyluje a budete brzy bydlet? A teď bydlíte kde?
To je super, že máte režim. Já nad tím nikdy neuvažovala. Tomík je spavec a spí dost. Nejvíc je akční večer. A budí se dvakrát v noci.
Lucinko, Maty má krásnou váhu
My budeme očkovat Prevenarem.
Taky děkuju za pochvalu, no kila mám už dole, ale taky se furt cpu sladkým, vlastně většina toho, co za den sním, je sladké. No hrůza a pak nemá Tom tak přibírat
![]()
To bych chtěla vidět, co by z tebe zbylo, kdybys zhubla těch 8,5 kg ![]()
To říká každej, kdo Honzu vidí, že je po tátovi, ale to dělají ty tmavý oči. Jinak rysy má spíš po mně. Tom bude mit zas oči po mně a jinak bude po Pavlovi. Aspoň to zatím tak vypadá.
Cukroví něco budu dělat, ráda peču. Zatím mám jen perníčky
Holky,vy jste šikulky s tím cukrovím.Já taky peču ráda,někdy i 3× týdně,protože manžel je hrozně mlsnej ![]()
Luci,já mám taky pořád kila nahoru-6kg a ne a ne se jich zbavit.Navíc pořád žeru sladkosti,vůbec netuším,kde se to ve mě bere?
Za celé těhu jsem měla tak dvě tyčinky a teď bych se užrala. ![]()
Kači,zatím bydlíme u mých rodičů,ale je to naprd,je tu málo místa a spousta schodů,i když je to rodinný dům.Hrozně se těším do vlastního,až budu mít klid.
to by se mi líbilo mít mlsnýho manžela, ten můj sladký vůbec nejí a já bych tak ráda pekla… ale jo, peču většinou o víkendu, to se vždycky scházíme s rodičema a tchánama a ty si dají.
Jani, máte krásný domek, to je taky můj sen, ale u nás to nehrozí. ![]()
Lucinko, kdo ví kdy dorazí fotečky. To pošlou spolu s tím DVD ne? Jsem zvědavá, jestli fotograf zachytil Toma, jak se na něj smál ![]()
No je fakt,že kdyby manžel mlsnej nebyl,tak by mě to štvalo
Kolikrát když je pryč a já napeču a pak se to vyhazuje,tak mě to pěkně štve.
Kači,děkuji za pochvalu domečku,ale ještě uvnitř nic není
Po tom,co nás vykradli,jsme opatrní,i když už tam máme zabezpečovačku…