Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jojo, my jdeme jen s dětma. Babičky asi jít můžou, ale asi budou stát, na sezení tam toho moc není.
No jsem na to zvědavá. A taky na toho našeho lumpa, jak tam bude hodnej (Honza).
Ahoj holky,vy se máte,že jdete už na vítání.My pořád nic
![]()
Dnes jsem v tomhle šíleném počasí vyrazila do poradny.Takže máme přesně na den 10týdnů,5,7kg a 59cm
![]()
Jani, taky pěkně rostete
Hoď zase fotečku malé!! ![]()
já posílám jednu ze včera z vítání občánků. Káťo , nakonec to bylo v pohodě i se staršíma klukama viď, byli oba hodní
Jak se vám to líbilo? My si objednali fotky i DVD, co vy?
Musím souhlasit s Jančou, jste opravdu krásná rodinka
Moc vám to slušelo. My jsme takový záprdci
![]()
Jinak se mi to moc líbilo. Byla jsem naměkko ![]()
A musím říct, že naše dětičky tam byly nejhodnější, že jo
Maty je fešák, fakt celej táta.
Objednali jsme si taky i DVD. Fotky taky. Já měla foťák v kabelce, ale ani jsem ho nevytáhla.
A co čerti, byli u vás?
Jančo, Terezka je krásná a už je tak velká ![]()
A jak se jinak máte?
Kateřina33 píše:
Jančo, Terezka je krásná a už je tak velká
A jak se jinak máte?
Kači,díky.Terezka je opravdu veliká,každej říká,že je to nějaké dlouhé miminko
Má velikost 62,ale většinu 68,protože jí je dost věcí krátkých
Máme se dobře,máme režim,což jsem hrozně pyšná,že se mi něco takového podařilo.Po návratu z porodnice jsem v to nedoufala ![]()
Jinak pracujeme pořád na domečku,ať se tam co nejdřív můžeme nastěhovat-vykradli nás,tak teď vyřizujeme pojištovnu,no naprd ![]()
Jo,jo Kači stavíme.
Režim-vstáváme kolem 7-7.30,najime se,pak jdeme ven,většinou do obchodu,přijedeme,chviličku si hrajeme.Kolem 10:30-11h se Terezka nají a spí většinou až do 15:30-16h.nají se,hrajeme si,pak si na chvilku zdřímne
Kolem 19h nakrmím a do hajan.Když koupeme tak předtím.Většinou jsou ty časy stejné,plus mínus.V noci vstává kolem 1:30.
Jani, týýýjo, to ti spí Terezka odpoledne takhle dlouho jo?
To Maty je teda proti ní nespavec. Ráno teda vstáváme až kolem 9té, pak spí dopoledne 1-1,5hodky a pak 2 hodky odpoledne. Večer chodí spát okolo 7-8 , podle toho ,jak spal odpoledne nebo jestli někde jsme… V noci má první pauzu už dlouhou, ale od 3 se budí po třech hodinách. Já ho ještě nenechávám spát celou noc, chci abych kojila v noci, abych měla dost mlíka.
Kači, díky za pochvalu
vy jste taky moc pěkná rodinka
, Honzík je celý manža, takový snědý a okatý vid´
Tobě to moc slušelo
jsi hubená jako vižle, já furt bojuju s těma 8,5 kilama a nejdou dolů a nejdou
Teď to bude naprd, budou vánoce - sladké, už teď ujídám Adamovi Mikuláše
, já jsem na to sladké šílená
. Jinak naše dětičky byly opravdu moc hodné
, toho brečícího chlapečka vepředu mi bylo až líto, plakal už hodně, chdák ![]()
A jak jinak, budete péct cukroví? Já se na to už těším, asi začnu o víkednu, ale tak max. 10 druhů, víc ne.
Tohle jsem pekla loni
*
http://resize.like.cz/…16605901.jpg
*
Jinak já Matymu dávám taky vel.62 a něco i 68, jak co. Teď na posledním vážení mu byly 2měsíce a 1týden a měl 6,40kg. Na délku ho neměří. Na další kontrolu jdeme 29.12. a to mu bude přes tři měsíce, tak jsem taky zvědavá, kolik bude vážit, ale myslím, že už se to začne zpomalovat, že už tak rapidně přibírat nebude. Dostane první Hexa očkování a domluvla jsem se s doktorkou a dám mu ten Synflorix. Očkuje se to dohromady. Adámkovi jsme tenkrát kupovali Prevenar, teď už to hradí pojišťovna, tak je to lepší.