Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6333
3.12.10 12:02

Jojo, my jdeme jen s dětma. Babičky asi jít můžou, ale asi budou stát, na sezení tam toho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
3.12.10 12:07

No jsem na to zvědavá. A taky na toho našeho lumpa, jak tam bude hodnej (Honza).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
3.12.10 14:52

Ahoj holky,vy se máte,že jdete už na vítání.My pořád nic :nevim: :cry:
Dnes jsem v tomhle šíleném počasí vyrazila do poradny.Takže máme přesně na den 10týdnů,5,7kg a 59cm :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.10 11:02

Jani, taky pěkně rostete :palec: :srdce: Hoď zase fotečku malé!! :srdce:

já posílám jednu ze včera z vítání občánků. Káťo , nakonec to bylo v pohodě i se staršíma klukama viď, byli oba hodní :andel: :andel: Jak se vám to líbilo? My si objednali fotky i DVD, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.10 11:04
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
4.12.10 11:05
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.12.10 14:34

Luci,tak tady je jedna z aktuálnějších foteček Terezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.12.10 14:36

a ještě jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.12.10 11:57

Musím souhlasit s Jančou, jste opravdu krásná rodinka :palec: Moc vám to slušelo. My jsme takový záprdci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak se mi to moc líbilo. Byla jsem naměkko :roll:

A musím říct, že naše dětičky tam byly nejhodnější, že jo :palec: :-D Maty je fešák, fakt celej táta.
Objednali jsme si taky i DVD. Fotky taky. Já měla foťák v kabelce, ale ani jsem ho nevytáhla.

A co čerti, byli u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.12.10 11:58

Jančo, Terezka je krásná a už je tak velká 8-o
A jak se jinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.12.10 12:33
Kateřina33 píše:
Jančo, Terezka je krásná a už je tak velká 8-o
A jak se jinak máte?

Kači,díky.Terezka je opravdu veliká,každej říká,že je to nějaké dlouhé miminko :-) Má velikost 62,ale většinu 68,protože jí je dost věcí krátkých :-) Máme se dobře,máme režim,což jsem hrozně pyšná,že se mi něco takového podařilo.Po návratu z porodnice jsem v to nedoufala :-D
Jinak pracujeme pořád na domečku,ať se tam co nejdřív můžeme nastěhovat-vykradli nás,tak teď vyřizujeme pojištovnu,no naprd :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.12.10 12:45

Vy stavíte?
A jaký máte režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.12.10 19:07

Jo,jo Kači stavíme.
Režim-vstáváme kolem 7-7.30,najime se,pak jdeme ven,většinou do obchodu,přijedeme,chviličku si hrajeme.Kolem 10:30-11h se Terezka nají a spí většinou až do 15:30-16h.nají se,hrajeme si,pak si na chvilku zdřímne :-) Kolem 19h nakrmím a do hajan.Když koupeme tak předtím.Většinou jsou ty časy stejné,plus mínus.V noci vstává kolem 1:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
6.12.10 19:39

Jani, týýýjo, to ti spí Terezka odpoledne takhle dlouho jo? 8-o To Maty je teda proti ní nespavec. Ráno teda vstáváme až kolem 9té, pak spí dopoledne 1-1,5hodky a pak 2 hodky odpoledne. Večer chodí spát okolo 7-8 , podle toho ,jak spal odpoledne nebo jestli někde jsme… V noci má první pauzu už dlouhou, ale od 3 se budí po třech hodinách. Já ho ještě nenechávám spát celou noc, chci abych kojila v noci, abych měla dost mlíka.
Kači, díky za pochvalu :oops: vy jste taky moc pěkná rodinka :potlesk: , Honzík je celý manža, takový snědý a okatý vid´ :wink: Tobě to moc slušelo :palec: jsi hubená jako vižle, já furt bojuju s těma 8,5 kilama a nejdou dolů a nejdou :cert: Teď to bude naprd, budou vánoce - sladké, už teď ujídám Adamovi Mikuláše :oops: , já jsem na to sladké šílená :zed: . Jinak naše dětičky byly opravdu moc hodné :andel: :andel: , toho brečícího chlapečka vepředu mi bylo až líto, plakal už hodně, chdák :cry:

A jak jinak, budete péct cukroví? Já se na to už těším, asi začnu o víkednu, ale tak max. 10 druhů, víc ne.
Tohle jsem pekla loni :wink: *

http://resize.like.cz/…16605901.jpg

*

http://resize.like.cz/…16606012.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
6.12.10 21:15

Jinak já Matymu dávám taky vel.62 a něco i 68, jak co. Teď na posledním vážení mu byly 2měsíce a 1týden a měl 6,40kg. Na délku ho neměří. Na další kontrolu jdeme 29.12. a to mu bude přes tři měsíce, tak jsem taky zvědavá, kolik bude vážit, ale myslím, že už se to začne zpomalovat, že už tak rapidně přibírat nebude. Dostane první Hexa očkování a domluvla jsem se s doktorkou a dám mu ten Synflorix. Očkuje se to dohromady. Adámkovi jsme tenkrát kupovali Prevenar, teď už to hradí pojišťovna, tak je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí