Do čeho dáváte nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
4.2.11 23:04

Já mám dvě velký Tesco tašky- ty modrý pevný-ty narvu těžkýma věcma.Nosí manžel a já nosím takový ty lehký tesco taštičky s brambůrkama a jogurtama :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.2.11 23:05

Bydleli jsme rok v druhém patře bez výtahu, nákup jsme nosili normálně v látkových taškách (výjimečně v igelitkách), každý v obou rukách tolik, co unesl a šup do schodů :lol: Málokdy toho bylo tolik, abychom to nezvládli oba plně naložení na jeden výstup. Když už se to stalo, tak holt manžel pro zbytek ještě seběhl. Pár schodů ještě nikomu neublížilo :wink: (pokud nejsi kardiak nebo tak něco :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
4.2.11 23:16

4. patro bez výtahu a dítě, který schody vyjde jenom když se mu chce.
Tudíž jeden nese dítě + lehčí tašku/y a druhý zbytek nákupu. Když si vzpomenu beru z domova starší igelitky, síťovku a nebo koupíme tašku v obchodě. Pokud jedeme na opravdu veliký nákup bereme prádelní koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.2.11 23:24

Já na velký nákup většinou jezdím autem i s malým, v kufru mám bedýnku a brávám si igelitky. Bydlíme sice v domečku ale v prvním patře a parkujeme před barákem, takže musím projít průjezd a jít ze zadu do domečku a pak 25 schodů nahoru. Poprvé jdu s malým vysleču ho a dám do ohrádky, a pak jdu tak 5×-6× nahoru a dolů až to vynosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
4.2.11 23:27

Na velky nakup jezdim autem a pouzivame skladaci prepravku, kterou mame v aute v kufru :)

• Citovat
  • Upravit
8911
4.2.11 23:35

Používáme velkou tašku z Intersparu (tu červenou, pevnou, ne obyčejnou igelitku), oranžovou látkovou z Globusu a případně ještě modrou tašku z Ikey (když vím, že to bude fakt vleký..). Bydlíme ve 3.patře bez výtahu, chlap to vynosí (je schopen si to vzít i naráz, aby se nemusel vracet dolů do auta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.2.11 23:37

Máme Tesco tašky, ale většinou je zapomenem doma :lol:
Takže bereme v Tescu takové ty trhací (ty pak používám místo sáčku do koše, prý jsou ekologické, ale kdoví jestli :-? ), to vše naskládáme do auta, doma vezmu já malýho a přebal. tašku, manžel pár drobností, jde si domů pro ty velké tašky (3.patro bez výtahu), do těch to pak naskládá a taky jde někdy několikrát. Ještě uklízí kočárek do sklepa a někdy ho ještě zaúkoluju, aby donesl ze sklepa plínky. Chudák malej, ale nese to statečně, za což jsem mu vděčná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.2.11 23:56

ja to nosim v tech slabych igelitkach co davaji v obchodnaku…mame jich kolikrat hodne…ale na jednu ruku toho jde povesit dost :mrgreen: kdyztak mam jeste zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.2.11 00:59

Tak, my pouzivame taky klasicky igelitky, je fakt, ze ve tretim patre bez vytahu to byla fuska, ale ted bydlime v baraku,takze je to super a aspon mam do ceho vyhazovat pliny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
5.2.11 03:25

Kazdotydenni nakup davam do tech latkovych ci co to je globus tasek. Vetsinou se mi nakup vejde do 2. Pokud je nakup vetsi pouziji ikea tasku a k tomu globusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
5.2.11 07:26

Máme v kufru vždycky pár tašek Ikea. Když se ten velký nákup rozdělí třeba do třech, dobře se to nese. Navíc ta taška stojí 19kč a vydrží fakt hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.11 08:05

Na malý nákup máme envirosax tašky a doma šité nákupky, na velký nákup bereme tu velkou modrou Ikea tašku. Někdy i dvě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
5.2.11 08:07

Tak my máme v autě jako Rencin skládací přepravku…ovšem kolikrát zůstane doma s posledním nákupem,co jsme přinesli že :-?
Takže klasika–igelitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
5.2.11 08:14

Tak my používáme http://www.kabelkysnu.cz/…Black-Tyrkys a maximální spokojenost (až na cenu teda :roll: ). Má popruh na rameno a co se nevejde do vozíku, tak klasicky do síťovky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
5.2.11 08:23

Na nákupy jezdím autem,většinou s dětmi nebo je nechám manželovi doma.Beru si vždy dvě ikea velké tašky.Když jedu sama,neberu nic,manžel si pro to dojde :mrgreen: máme rodinný domek takže schody naštěstí ne. :roll: Někdy skočím domů ještě pro přepravku když je toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák