Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já mám dvě velký Tesco tašky- ty modrý pevný-ty narvu těžkýma věcma.Nosí manžel a já nosím takový ty lehký tesco taštičky s brambůrkama a jogurtama
![]()
Bydleli jsme rok v druhém patře bez výtahu, nákup jsme nosili normálně v látkových taškách (výjimečně v igelitkách), každý v obou rukách tolik, co unesl a šup do schodů
Málokdy toho bylo tolik, abychom to nezvládli oba plně naložení na jeden výstup. Když už se to stalo, tak holt manžel pro zbytek ještě seběhl. Pár schodů ještě nikomu neublížilo
(pokud nejsi kardiak nebo tak něco
)
4. patro bez výtahu a dítě, který schody vyjde jenom když se mu chce.
Tudíž jeden nese dítě + lehčí tašku/y a druhý zbytek nákupu. Když si vzpomenu beru z domova starší igelitky, síťovku a nebo koupíme tašku v obchodě. Pokud jedeme na opravdu veliký nákup bereme prádelní koš.
Já na velký nákup většinou jezdím autem i s malým, v kufru mám bedýnku a brávám si igelitky. Bydlíme sice v domečku ale v prvním patře a parkujeme před barákem, takže musím projít průjezd a jít ze zadu do domečku a pak 25 schodů nahoru. Poprvé jdu s malým vysleču ho a dám do ohrádky, a pak jdu tak 5×-6× nahoru a dolů až to vynosím.
Na velky nakup jezdim autem a pouzivame skladaci prepravku, kterou mame v aute v kufru ![]()
Používáme velkou tašku z Intersparu (tu červenou, pevnou, ne obyčejnou igelitku), oranžovou látkovou z Globusu a případně ještě modrou tašku z Ikey (když vím, že to bude fakt vleký..). Bydlíme ve 3.patře bez výtahu, chlap to vynosí (je schopen si to vzít i naráz, aby se nemusel vracet dolů do auta).
Máme Tesco tašky, ale většinou je zapomenem doma ![]()
Takže bereme v Tescu takové ty trhací (ty pak používám místo sáčku do koše, prý jsou ekologické, ale kdoví jestli
), to vše naskládáme do auta, doma vezmu já malýho a přebal. tašku, manžel pár drobností, jde si domů pro ty velké tašky (3.patro bez výtahu), do těch to pak naskládá a taky jde někdy několikrát. Ještě uklízí kočárek do sklepa a někdy ho ještě zaúkoluju, aby donesl ze sklepa plínky. Chudák malej, ale nese to statečně, za což jsem mu vděčná ![]()
ja to nosim v tech slabych igelitkach co davaji v obchodnaku…mame jich kolikrat hodne…ale na jednu ruku toho jde povesit dost
kdyztak mam jeste zuby ![]()
Tak, my pouzivame taky klasicky igelitky, je fakt, ze ve tretim patre bez vytahu to byla fuska, ale ted bydlime v baraku,takze je to super a aspon mam do ceho vyhazovat pliny ![]()
Kazdotydenni nakup davam do tech latkovych ci co to je globus tasek. Vetsinou se mi nakup vejde do 2. Pokud je nakup vetsi pouziji ikea tasku a k tomu globusku.
Máme v kufru vždycky pár tašek Ikea. Když se ten velký nákup rozdělí třeba do třech, dobře se to nese. Navíc ta taška stojí 19kč a vydrží fakt hodně ![]()
Na malý nákup máme envirosax tašky a doma šité nákupky, na velký nákup bereme tu velkou modrou Ikea tašku. Někdy i dvě ![]()
Tak my máme v autě jako Rencin skládací přepravku…ovšem kolikrát zůstane doma s posledním nákupem,co jsme přinesli že ![]()
Takže klasika–igelitky.
Tak my používáme http://www.kabelkysnu.cz/…Black-Tyrkys a maximální spokojenost (až na cenu teda
). Má popruh na rameno a co se nevejde do vozíku, tak klasicky do síťovky ![]()
Na nákupy jezdím autem,většinou s dětmi nebo je nechám manželovi doma.Beru si vždy dvě ikea velké tašky.Když jedu sama,neberu nic,manžel si pro to dojde
máme rodinný domek takže schody naštěstí ne.
Někdy skočím domů ještě pro přepravku když je toho víc.